• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • laboratoare de control sanitar

Rezultate pentru

Laboratoare de control sanitar - Import export

 1. NORDAIR SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NORDAIR SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. LLUCS SÀRL

  Luxemburg

  Compania LLUCS SÀRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare pentru controlul mediului, și Laboratoare pentru controlul mediului. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 3. HELAPET LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HELAPET LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sterile gloves, Cleanroom Solution, filtration machines, și filtration equipment. Are sediul în Houghton Regis, Regatul Unit.

 4. NBS STEM CELLS CLINIC

  Regatul Unit

  Compania NBS STEM CELLS CLINIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. AGM TEC

  Franta

  Compania AGM TEC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inspection video cameras, și industrial endoscopes. Are sediul în Seilh, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LABOR 28 AG

  Germania

  Compania LABOR 28 AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile function tester. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. PROQUIDEZA S.L.

  Spania

  Compania PROQUIDEZA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie organica - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare de control sanitar, Laboratoare de control sanitar, Chemical products, detergents, și sanitisers. Are sediul în Lalin-Pontevedra, Spania.

 3. MICROBIO

  Belgia

  Compania MICROBIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare pentru controlul mediului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare de control sanitar, Laboratoare de control sanitar, și Production process applications. Are sediul în Berlaar, Belgia.

 4. SHENZHEN TSINGA MEDICAL EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN TSINGA MEDICAL EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. IME-DC GMBH

  Germania

  Compania IME-DC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Hof, Germania.

 1. CEFEGEN, SLP

  Spania

  Compania CEFEGEN, SLP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clinical analysis - centres and laboratories, forensic genetics, și fertility analysis. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. LICAAL

  Franta

  Compania LICAAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food analysis, și chemical, physical and bacterial water analysis. Are sediul în Le Havre, Franta.

 1. LABOMOSAN

  Belgia

  Compania LABOMOSAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul calitatii - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare de control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Verificarea suprafetelor, Controlul constructiei, Laboratoare de control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Verificarea suprafetelor, și Controlul constructiei. Are sediul în Floreffe, Belgia.

 2. LUXBIOLOGIE

  Luxemburg

  Compania LUXBIOLOGIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare pentru controlul mediului, Laboratoare pentru controlul mediului, food product quality control, și water analysers. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 3. LIMSA CORPO, S.L.

  Spania

  Compania LIMSA CORPO, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Hospitalet De Llobregat, Spania.

 4. GREINER GLASINSTRUMENTE GMBH

  Germania

  Compania GREINER GLASINSTRUMENTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrijiri estetice - echipamente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, Semnalizare - sisteme si instalatii, Ingrijiri estetice - echipamente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Radare si radionavigatie, și Semnalizare - sisteme si instalatii. Are sediul în Lemgo, Germania.

 5. PHYTOCONTROL ANALYTICS MAROC

  Maroc

  Compania PHYTOCONTROL ANALYTICS MAROC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile analyses of pesticides, food analysis, chemical, physical and bacterial water analysis, și analysis of organic and non-organic pollutants. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 6. BIOTEC-FISCHER GMBH

  Germania

  Compania BIOTEC-FISCHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare de control sanitar, Laboratoare de control sanitar, densitometers, și electrophoresis. Are sediul în Reiskirchen, Germania.

 7. CV. MAHANA INTI GRIYA

  Indonezia

  Compania CV. MAHANA INTI GRIYA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Padang, Indonezia.

 8. LBO LABORATOIRE DE BROMATOLOGIE OUEST

  Franta

  Compania LBO LABORATOIRE DE BROMATOLOGIE OUEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking water analysis, și biological and microbiological analysis laboratories. Are sediul în Rosporden, Franta.

 1. OTECMI

  Franta

  Compania OTECMI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Digital Radiography. Are sediul în Equeurdreville, Franta.

 2. CHROMATOGRAPHIE HANDEL MÜLLER GMBH

  Germania

  Compania CHROMATOGRAPHIE HANDEL MÜLLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare de control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Laboratoare de control sanitar, Mediu inconjurator - consiliere si control, și Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. Are sediul în Fridolfing, Germania.

 3. HAINAUT VIGILANCE SANITAIRE

  Belgia

  Compania HAINAUT VIGILANCE SANITAIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Laboratoare de control sanitar, Laboratoare pentru controlul mediului, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Laboratoare de control sanitar, Laboratoare pentru controlul mediului, și germicide disinfection of buildings, environments and plants. Are sediul în Mons, Belgia.

 4. FOODDESK

  Belgia

  Compania FOODDESK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Oevel, Belgia.

 5. IMMUMAP SERVICES

  Danemarca

  Compania IMMUMAP SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Kgs. Lyngby, Danemarca.

 6. C.A.R.A.H.

  Belgia

  Compania C.A.R.A.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Laboratoare de control sanitar, Laboratoare pentru controlul mediului, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Laboratoare de control sanitar, Laboratoare pentru controlul mediului, și food industry. Are sediul în Ath, Belgia.

 7. OYSTERSHELL

  Belgia

  Compania OYSTERSHELL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control sanitar, Produse farmaceutice, Control sanitar, Produse farmaceutice, și Medicines for animals. Are sediul în Gent, Belgia.

 8. MEDICAL ENGINEERING TECHNOLOGIES

  Regatul Unit

  Compania MEDICAL ENGINEERING TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Dover, Regatul Unit.

 9. CONTROLDEPLAGASFONSECA

  Spania

  Compania CONTROLDEPLAGASFONSECA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Control sanitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare de control sanitar, Pest control, sanitary ware, Laboratoare de control sanitar, și design of healthcare systems and equipment. Are sediul în Caldes D'estrac, Spania.

 10. DR KORMAN LABORATORIES LTD

  Israel

  Compania DR KORMAN LABORATORIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare de control sanitar. Are sediul în Kiryat Bialik, Israel.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Laboratoare de control sanitar - Import export

Număr de rezultate

1.737 Intreprinderile