• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • kituri pentru barci

Rezultate pentru

Kituri pentru barci - Import export

 1. GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Kituri pentru barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and equipment for ships and sailboats, și ship building. Are sediul în Tuzla, Turcia.

 2. INTERCOP S.L.

  Spania

  Compania INTERCOP S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica integrata, Kituri pentru barci, Agentii maritime - navlositori, Customs agency, Logistica integrata, Kituri pentru barci, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Las Palmas De Gran Canaria, Spania.

 3. KOSMOS SHIP SUPPLY AND SERVICES

  Turcia

  Compania KOSMOS SHIP SUPPLY AND SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Kituri pentru barci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ARMAK DENIZCILIK VE MAKINA IMALAT SANAYII LTD. STI.

  Turcia

  Compania ARMAK DENIZCILIK VE MAKINA IMALAT SANAYII LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Kituri pentru barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filters, și joints. Are sediul în istanbul, Turcia.

 5. ORUÇ REIS DENIZCILIK

  Turcia

  Compania ORUÇ REIS DENIZCILIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kituri pentru barci, yacht building, naval construction / shipbuilding, și Kituri pentru barci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NOAH BATTELLI

  Italia

  Compania NOAH BATTELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Kituri pentru barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inflatable boat. Are sediul în palermo, Italia.

 2. ESER GEMI

  Turcia

  Compania ESER GEMI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Kituri pentru barci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. KARSTULAN VENE JARVINEN KY

  Finlanda

  Compania KARSTULAN VENE JARVINEN KY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peridocuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kituri pentru barci, Barci cu motor, Vase de pescuit - constructie, Kituri pentru barci, Barci cu motor, și Vase de pescuit - constructie. Are sediul în Karstula, Finlanda.

 4. ENCEE

  Spania

  Compania ENCEE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Kituri pentru barci. Are sediul în Cieza, Spania.

 5. ADOLF C.C. RÜEGG GMBH&CO. KG

  Germania

  Compania ADOLF C.C. RÜEGG GMBH&CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kituri pentru barci, și Kituri pentru barci. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. GEMIYAP GEMI GERECLERI YAPIMI DONATIM BAKIM VE ONARIM A S

  Turcia

  Compania GEMIYAP GEMI GERECLERI YAPIMI DONATIM BAKIM VE ONARIM A S, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - aparate si echipamente, Kituri pentru barci, Nave - aparate si echipamente, și Kituri pentru barci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS

  Danemarca

  Compania OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase de pescuit - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kituri pentru barci, și Kituri pentru barci. Are sediul în Nexoe, Danemarca.

 1. MOA TECNICA S.L.

  Spania

  Compania MOA TECNICA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kituri pentru barci, și Kituri pentru barci. Are sediul în Moana, Spania.

 2. BOOTSWERFT PIRSCH INHABER KAY BRODERSEN E.K.

  Germania

 3. RAY WATKINS

  Regatul Unit

 4. CANTIERI DI PISA (S.P.A.)

  Italia

 5. NICHOLAS BRAY & SON LTD

  Regatul Unit

 6. NEWMAN & FIELD LTD

  Regatul Unit