• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • jante pentru vehicule

Rezultate pentru

Jante pentru vehicule - Import export

 1. TYRESYSTEM (RSU GMBH)

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TYRESYSTEM (RSU GMBH), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în St. Johann, Germania.

 2. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Romania

  Rubber Car este un atelier si magazin situat in Timisoara, care comercializeaza jante si anvelope noi si second hand de cea mai buna calitate.Scopul Rubber Car este acela de a oferi clientilor o garantie a calitatii serviciilor si produselor, dovedita de personalul instruit, experienta, precum si de increderea pe care clientii nostri o acorda. Atelierul Rubber Car asigura servicii de calitate precum: montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 12 la 26 inch, echilibrat roti, indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel, presiune cu azot in anvelope, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla.

 3. REIFEN OCHS E. K.

  Germania

  Compania REIFEN OCHS E. K., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Kassel, Germania.

 4. TORRALLARDONA TALLERS SL

  Spania

  Compania TORRALLARDONA TALLERS SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Manresa, Spania.

 5. VECTOR -ALLOY WHEELS

  Kazahstan

  Compania VECTOR -ALLOY WHEELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Pavlodar, Kazahstan.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALCAR WHEELS GMBH

  Austria

  Compania ALCAR WHEELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automotive sensors. Are sediul în Hirtenberg, Austria.

 2. WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH

  Germania

  Compania WALTER BÜRKLE HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti pentru automobile si avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Jante pentru vehicule, Vehicule - componente si piese mecanice, și Jante pentru vehicule. Are sediul în Gammertingen, Germania.

 3. ATRAXION

  Belgia

  Compania ATRAXION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Jante pentru vehicule, Anvelope, Jante pentru vehicule, used off-road vehicle spares, și quads. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 4. COBEGOM

  Belgia

  Compania COBEGOM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jante pentru vehicule, truck tyres, tyres for industrial vehicles, Jante pentru vehicule, și car accessories. Are sediul în Couvin, Belgia.

 5. MAG-CAR. TERAKOWSKA M.

  Polonia

  Compania MAG-CAR. TERAKOWSKA M., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jante pentru vehicule, Jante pentru vehicule, motor vehicle tyres, air-conditioned cars, și filters for motor vehicles. Are sediul în Leszno, Polonia.

 1. NAPRAWA FELG KLEWICZ

  Polonia

  Compania NAPRAWA FELG KLEWICZ, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 2. TITAN FRANCE SAS

  Franta

  Compania TITAN FRANCE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jante pentru vehicule, cataphoretic paints, electrophoresis, și Jante pentru vehicule. Are sediul în Flers Cedex, Franta.

 1. ETUDE REALISA MACHINE AGRICOLE SPECIALIS

  Franta

  Compania ETUDE REALISA MACHINE AGRICOLE SPECIALIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti pentru automobile si avioane, Jante pentru vehicule, Roti pentru automobile si avioane, special machines, și Jante pentru vehicule. Are sediul în Soucy, Franta.

 2. ODNAWIANIEFELG.PL -RENOWACJA FELG WARSZAWA -PROSTOWANIE FELG

  Polonia

  Compania ODNAWIANIEFELG.PL -RENOWACJA FELG WARSZAWA -PROSTOWANIE FELG, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. DOWNFORCE - ASSISTÊNCIA AUTOMÓVEL E PNEUS, LDA

  Portugalia

  Compania DOWNFORCE - ASSISTÊNCIA AUTOMÓVEL E PNEUS, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alloy rims, aluminium wheels, și wheel rims. Are sediul în Marco De Canaveses, Portugalia.

 4. SUD OUEST AUTOMOBILES

  Franta

  Compania SUD OUEST AUTOMOBILES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jante pentru vehicule, spare parts, tyres, și Jante pentru vehicule. Are sediul în Aucamville, Franta.

 5. INTERBAND

  Belgia

  Compania INTERBAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Jante pentru vehicule, Anvelope, car spare parts, Jante pentru vehicule, și rims for motor vehicles. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 6. CARACTERE AUTOMOBILE

  Belgia

  Compania CARACTERE AUTOMOBILE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jante pentru vehicule, spoilers, și Jante pentru vehicule. Are sediul în Werbomont, Belgia.

 7. REIFEN WONDRASCHEK GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania REIFEN WONDRASCHEK GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, și Anvelope. Are sediul în Linz, Austria.

 8. PPHU JARBET

  Polonia

  Compania PPHU JARBET, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope resapate, Jante pentru vehicule, Anvelope resapate, Jante pentru vehicule, sandblasting, și lacquering. Are sediul în Pabianice, Polonia.

 1. AUTOPLUS AG

  Germania

  Compania AUTOPLUS AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jante pentru vehicule, motor vehicle tyres, Jante pentru vehicule, car accessories, și motor vehicle batteries. Are sediul în Wolfsburg, Germania.

 2. PAPADAKOS V., S.A.

  Grecia

  Compania PAPADAKOS V., S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biciclete, Biciclete, accesorii si piese, rims for bicycles, Biciclete, Biciclete, accesorii si piese, și bicycle accessories and supplies. Are sediul în Karditsa, Grecia.

 3. PREMIO JAMROZIK

  Olanda

  Compania PREMIO JAMROZIK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Beek, Olanda.

 4. WHEELSSHOP

  Germania

  Compania WHEELSSHOP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Freimersheim, Germania.

 5. REWHEELS SRL

  Italia

  Compania REWHEELS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alloy rims. Are sediul în Cerreto Guidi, Italia.

 6. OZGU OTOMOTIV MAMULLERI SAN. VE TURIZM TIC.LTD.ŞTI

  Turcia

  Compania OZGU OTOMOTIV MAMULLERI SAN. VE TURIZM TIC.LTD.ŞTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vehicle tuning, și offroad tyre. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. IDEAL REIFEN GMBH

  Germania

  Compania IDEAL REIFEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, și Anvelope. Are sediul în Heilbronn, Germania.

 8. SMW WHEELS (DBA SMW ENGINEERING)

  Letonia

  Compania SMW WHEELS (DBA SMW ENGINEERING), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium-magnesium. Are sediul în Riga, Letonia.

 9. HÄMMERLING - THE TYRE COMPANY GMBH

  Germania

  Compania HÄMMERLING - THE TYRE COMPANY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. Are sediul în Paderborn, Germania.

 10. DS OTOMOTIV

  Turcia

  Compania DS OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jante pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wheel rims, și car tyre and plastic waste incineration plants. Are sediul în denizli, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru