• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • jaluzele actionate cu motor

Rezultate pentru

Jaluzele actionate cu motor - Import export

 1. RHIMEX.COM

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania RHIMEX.COM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - transformare in produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Jaluzele actionate cu motor, Rubber profiles, Inflatable profiles, Renovation profiles, Silicon profiles, Scissor blinds, Edge-protection sections, și Sealing section. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 2. SANDRINI SERRANDE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SANDRINI SERRANDE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru garaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane rulante, Usi pliante si culisante, industriale, Jaluzele actionate cu motor, Obloane rulante, Usi pliante si culisante, industriale, și Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Piancogno, Italia.

 3. STRUG & GRAF OG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania STRUG & GRAF OG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Trasdorf, Austria.

 4. IMPULS-TORE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IMPULS-TORE GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 5. NOVOFERM SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania NOVOFERM SCHWEIZ AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Kappel, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZARGEN BÖSCH GMBH & CO. KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ZARGEN BÖSCH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Schwarzach, Austria.

 2. RUNDOOR TÜRAUTOMATIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RUNDOOR TÜRAUTOMATIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Waldesch, Germania.

 3. KARLAN BUSINESS SOLUTION SRL

  Romania

  Dorim sa venim in ajutorul tau si sa iti oferim o gama larga de servicii pentru casa, cladiri rezidentiale, hale si birouri. Stam la dispozitia atat persoanelor fizice cat si personelor juridice. Mai jos gasesti lista completa cu serviciile si produsele oferite: -Usi si Geamuri din Termopan -Usi Culisante -Pervaze -Sistem Smart Home -Jaluzele Exterioare Tip Venetiene cu sau fara automatizare -Jaluzele Verticale cu sau fara automatizare -Jaluzele exterioare din plastic sau aluminiu-cu sau fara automatizare -Jaluzele Interioare cu sau fara automatizare -Rolete Day&Night -Reluxe -Plasa Solara cu sau fara automatizare -Usi pliante -Plase insecte Fixe si Mobile -Copertine Retractabile cu sau fara automatizare -Inchideri Terasa Textile sau Sticla -Grilaje Metalice -Vele Solare -Umbrela Gradina -Produse de Umbrire Gradina si Terasa -Usi de garaj cu sau fara automatizare -Service Usi si Geamuri Termopan -Service Produse Tehnica de umbrire

 4. JSC DEXTERA

  Lituania

  Compania JSC DEXTERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie solara interioara si exterioara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jaluzele actionate cu motor, Jaluzele actionate cu motor, venetian blinds, design and production of sun shades and curtains, și automatic awnings. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. SOWI MÜHENDISLIK OTOMATIK KAPI KEPENK VE PANJUR TEKNOLOJILERI

  Turcia

  Compania SOWI MÜHENDISLIK OTOMATIK KAPI KEPENK VE PANJUR TEKNOLOJILERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jaluzele actionate cu motor, bowers, automatic grilles, automatic awnings, și Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 1. MH-BAUELEMENTE

  Germania

  Compania MH-BAUELEMENTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Gernrode, Germania.

 2. MEKANIK SISTEM

  Turcia

  Compania MEKANIK SISTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roller blinds, și vertical blind systems. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. TURISOL DECORLUX

  Spania

  Compania TURISOL DECORLUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, curtains and blinds, arbors, custom-made roller shutters, și Persiane. Are sediul în Alicante, Spania.

 2. TS TOR UND SERVICE AG

  Elvetia

  Compania TS TOR UND SERVICE AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Muolen, Elvetia.

 3. BAUHAUS BLINDS

  Regatul Unit

  Compania BAUHAUS BLINDS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manual shutters. Are sediul în Portstewart, Regatul Unit.

 4. ROLLMAT AG

  Elvetia

  Compania ROLLMAT AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Eichberg, Elvetia.

 5. ALU-TEND

  Croatia

  Compania ALU-TEND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

 6. JG REPARACIÓN PERSIANAS

  Spania

  Compania JG REPARACIÓN PERSIANAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blind repairs. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. BRITE BLINDS LTD

  Regatul Unit

  Compania BRITE BLINDS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile venetian blinds. Are sediul în Hove, Regatul Unit.

 8. MONTAGEDIENST-ALTDORF

  Germania

  Compania MONTAGEDIENST-ALTDORF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Altdorf, Germania.

 1. TREND BLINDS

  Turcia

  Compania TREND BLINDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roller blinds, și curtain and blind systems. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CEDAR BLINDS LTD

  Regatul Unit

  Compania CEDAR BLINDS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roman blinds. Are sediul în Stoke-On-Trent, Regatul Unit.

 3. BUTZBACH GMBH INDUSTRIETORE

  Germania

  Compania BUTZBACH GMBH INDUSTRIETORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru garaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi industriale, Jaluzele actionate cu motor, Placarea fatadelor, Usi industriale, Jaluzele actionate cu motor, și Placarea fatadelor. Are sediul în Kellmünz, Germania.

 4. CBS

  Regatul Unit

  Compania CBS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtains and blinds, și LED lighting. Are sediul în Morecambe, Regatul Unit.

 5. LUXAFLEX BELGIUM

  Belgia

  Compania LUXAFLEX BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile venetian blinds, motor-operated venetian blinds, curtain making, și roller blinds. Are sediul în Brugge, Belgia.

 6. RÖNESANS HOME TEXTILE

  Turcia

  Compania RÖNESANS HOME TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. REO LAT SIA

  Letonia

  Compania REO LAT SIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blinds, și roller blinds. Are sediul în Daugavpils, Letonia.

 8. BROKEN BLINDS

  Regatul Unit

  Compania BROKEN BLINDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blind repairs, venetian blind repairs, sun blind repairs, și curtain replacement. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. CONTROLISS BLINDS

  Regatul Unit

  Compania CONTROLISS BLINDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Epperstone, Regatul Unit.

 10. IVS INDUSTRIETORE & VERLADETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania IVS INDUSTRIETORE & VERLADETECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru garaje, Usi industriale, Usi blindate si usi ignifuge industriale, Jaluzele actionate cu motor, Usi pentru garaje, Usi industriale, Usi blindate si usi ignifuge industriale, și Jaluzele actionate cu motor. Are sediul în Wendelstein, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit