• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • iuta - fibre

Rezultate pentru

Iuta - fibre - Import export

 1. DORTMUNDER SACKFABRIK OTTO STICHT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DORTMUNDER SACKFABRIK OTTO STICHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. Are sediul în Dortmund, Germania.

 2. KAPLANSOY RECYCLE

  Turcia

  Compania KAPLANSOY RECYCLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fetru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fibre, Iuta - fibre, și polypropylene fibres. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. BIHAMD MINERAL FIBER

  Turcia

  Compania BIHAMD MINERAL FIBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie organica - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibra si lana de sticla, Iuta - fibre, Fibra si lana de sticla, și Iuta - fibre. Are sediul în Karaman, Turcia.

 4. INTERTROP

  Germania

  Compania INTERTROP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fibre, Iuta - tesaturi, juta geotextiles, jute bags, Iuta - fibre, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 5. JUTEKO GMBH

  Germania

  Compania JUTEKO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Iuta - tesaturi, Geotextile, Tesaturi, Iuta - tesaturi, jute bags, și Geotextile. Are sediul în Königsbrunn, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KASSIMI IMPORT SARL

  Spania

  Compania KASSIMI IMPORT SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. Are sediul în Khemisset, Spania.

 2. JUTE SUISSE GMBH

  Elvetia

  Compania JUTE SUISSE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, Iuta - tesaturi, Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Bremgarten B. Bern, Elvetia.

 3. JUTESTOFF UND MEHR - PETER KOCH

  Germania

  Compania JUTESTOFF UND MEHR - PETER KOCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Ambalaje din hartie si carton, Iuta - fibre, Tesaturi, Plastic - ambalaje, Ambalaje din hartie si carton, Iuta - fibre, și Tesaturi. Are sediul în Brake, Germania.

 4. EUROPACKING AMBALAJE

  Romania

  Compania EUROPACKING AMBALAJE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fibre, Iuta - fire si fibre, Iuta - fibre, și Iuta - fire si fibre. Are sediul în Popesti Leordeni, Romania.

 5. JUTE-SUISSE GMBH

  Germania

  Compania JUTE-SUISSE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, Iuta - tesaturi, Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Ammerbuch-Altingen, Germania.

 1. GARINOVA SAS

  Italia

  Compania GARINOVA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. Are sediul în Maranzana, Italia.

 2. AGRISAC SRL

  Italia

  Compania AGRISAC SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile envelopes and bags for packing. Are sediul în Capurso, Italia.

 1. DASBA, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

  Republica Ceha

  Compania DASBA, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fibre, și Iuta - fibre. Are sediul în Prestavlky, Republica Ceha.

 2. INDROSTAR

  Romania

 3. THRONE YARN TEXTILE INDUSTRY

  Turcia

  Compania THRONE YARN TEXTILE INDUSTRY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jute spun yarns and sewing threads, și 100% acrylic yarn. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. EKTA TEKSTIL SANAYI TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania EKTA TEKSTIL SANAYI TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. Are sediul în Uşak, Turcia.

 5. FILATURA CERVINIA S.P.A.

  Italia

  Compania FILATURA CERVINIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Tollegno, Italia.

 6. LUIGI BOLDRINI S.R.L.

  Italia

  Compania LUIGI BOLDRINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Scandicci, Italia.

 7. ILARIA MANIFATTURA LANE S.R.L.

  Italia

  Compania ILARIA MANIFATTURA LANE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Calenzano, Italia.

 8. A ZETA FILATI S.R.L.

  Italia

  Compania A ZETA FILATI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Vaiano, Italia.

 1. FLOS SCANDINAVIA A/S

  Danemarca

  Compania FLOS SCANDINAVIA A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Koebenhavn Sv, Danemarca.

 2. CLOUDS S.R.L.

  Italia

  Compania CLOUDS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jersee si pulovere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Iuta - fire si fibre, Fire si fibre textile, și Iuta - fire si fibre. Are sediul în Bastia Umbra, Italia.

 3. EUROLAST S.R.L.

  Italia

  Compania EUROLAST S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Castel Goffredo, Italia.

 4. DIFFUSIONE TESSILE S.R.L.

  Italia

  Compania DIFFUSIONE TESSILE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Cavriago, Italia.

 5. FIL - 3 S.R.L.

  Italia

  Compania FIL - 3 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 6. SARRATEX S.N.C. DI SARRAY AHMAD KOUSAY & C.

  Italia

  Compania SARRATEX S.N.C. DI SARRAY AHMAD KOUSAY & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Viadana, Italia.

 7. GHEZZI S.P.A.

  Italia

  Compania GHEZZI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Orsenigo, Italia.

 8. MARCHI & FILDI S.P.A.

  Italia

  Compania MARCHI & FILDI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Biella, Italia.

 9. ANNITEX DI GARAVAGLIA ANNA

  Italia

  Compania ANNITEX DI GARAVAGLIA ANNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 10. OLIMPIAS S.P.A.

  Italia

  Compania OLIMPIAS S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Ponzano Veneto, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit