• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • iuta - fibre

Rezultate pentru

Iuta - fibre - Import export

 1. DORTMUNDER SACKFABRIK OTTO STICHT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DORTMUNDER SACKFABRIK OTTO STICHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. Are sediul în Dortmund, Germania.

 2. BIHAMD MINERAL FIBER

  Turcia

  Compania BIHAMD MINERAL FIBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie organica - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibra si lana de sticla, Iuta - fibre, Fibra si lana de sticla, și Iuta - fibre. Are sediul în Karaman, Turcia.

 3. JUTEKO GMBH

  Germania

  Compania JUTEKO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Iuta - tesaturi, Geotextile, Tesaturi, Iuta - tesaturi, jute bags, și Geotextile. Are sediul în Königsbrunn, Germania.

 4. INTERTROP

  Germania

  Compania INTERTROP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fibre, Iuta - tesaturi, juta geotextiles, jute bags, Iuta - fibre, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 5. EUROPACKING AMBALAJE

  Romania

  Compania EUROPACKING AMBALAJE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fibre, Iuta - fire si fibre, Iuta - fibre, și Iuta - fire si fibre. Are sediul în Popesti Leordeni, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JUTE-SUISSE GMBH

  Germania

  Compania JUTE-SUISSE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, Iuta - tesaturi, Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Ammerbuch-Altingen, Germania.

 2. JUTESTOFF UND MEHR - PETER KOCH

  Germania

  Compania JUTESTOFF UND MEHR - PETER KOCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Ambalaje din hartie si carton, Iuta - fibre, Tesaturi, Plastic - ambalaje, Ambalaje din hartie si carton, Iuta - fibre, și Tesaturi. Are sediul în Brake, Germania.

 3. KASSIMI IMPORT SARL

  Spania

  Compania KASSIMI IMPORT SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. Are sediul în Khemisset, Spania.

 4. JUTE SUISSE GMBH

  Elvetia

  Compania JUTE SUISSE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, Iuta - tesaturi, Plastic - ambalaje, Iuta - fibre, Tesaturi, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Bremgarten B. Bern, Elvetia.

 5. GARINOVA SAS

  Italia

  Compania GARINOVA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. Are sediul în Maranzana, Italia.

 1. KOCHAR

  Argentina

  Compania KOCHAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tartan, și microfibre blankets. Are sediul în Amritsar, Argentina.

 2. DASBA, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

  Republica Ceha

  Compania DASBA, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fibre, și Iuta - fibre. Are sediul în Prestavlky, Republica Ceha.

 1. AGRISAC SRL

  Italia

  Compania AGRISAC SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile envelopes and bags for packing. Are sediul în Capurso, Italia.

 2. SHIWA INDUSTRIAL CORPORATION

  Irak

  Compania SHIWA INDUSTRIAL CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jute bags. Are sediul în Kolkata, Irak.

 3. BENGAL JUTE INDUSTRIES LIMITED

  Bangladesh

  Compania BENGAL JUTE INDUSTRIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fibre. Are sediul în Dhaka, Bangladesh.

 4. INDROSTAR

  Romania

  Hello, i m here for meet your needs in terms of A4 paper and cardboard cartons. for information, suggestions or collaborations please contact us, we try to come to meet your needs. whit respect Furdui

  Toate produsele pentru "iuta - fibre"

 5. THRONE YARN TEXTILE INDUSTRY

  Turcia

  Compania THRONE YARN TEXTILE INDUSTRY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jute spun yarns and sewing threads, și 100% acrylic yarn. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 6. FIBER N FIBRE

  Bangladesh

  Compania FIBER N FIBRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. Are sediul în Dhaka, Bangladesh.

 7. EKTA TEKSTIL SANAYI TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania EKTA TEKSTIL SANAYI TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. Are sediul în Uşak, Turcia.

 8. RAHMAN JUTE SPINNERS (PVT) LTD

  Bangladesh

  Compania RAHMAN JUTE SPINNERS (PVT) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. Are sediul în Rajshahi, Bangladesh.

 1. JUCOFABS

  India

  Compania JUCOFABS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - tesaturi, jute bags, jute wadding, și Iuta - tesaturi. Are sediul în Kolkata, India.

 2. FLOS SCANDINAVIA A/S

  Danemarca

  Compania FLOS SCANDINAVIA A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Koebenhavn Sv, Danemarca.

 3. TRENDFIL S.R.L.

  Italia

  Compania TRENDFIL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Fenegro', Italia.

 4. NEW MILL S.P.A.

  Italia

  Compania NEW MILL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 5. FILATURA DI TRIVERO S.P.A.

  Italia

  Compania FILATURA DI TRIVERO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Iuta - fire si fibre, Lana - fire si fibre, și Iuta - fire si fibre. Are sediul în Gaglianico, Italia.

 6. MERIFIL S.A.S.

  Italia

  Compania MERIFIL S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, Iuta - fire si fibre, Accesorii, și Iuta - fire si fibre. Are sediul în Poggio Rusco, Italia.

 7. FILATI BE.MI.VA. S.P.A.

  Italia

  Compania FILATI BE.MI.VA. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 8. FILATURA BUTI DI BUTI ULIVIERO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania FILATURA BUTI DI BUTI ULIVIERO E C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Prato, Italia.

 9. FILTES INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Compania FILTES INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iuta - fire si fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Iuta - fire si fibre, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Capriolo, Italia.

 10. CLOUDS S.R.L.

  Italia

  Compania CLOUDS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jersee si pulovere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Iuta - fire si fibre, Fire si fibre textile, și Iuta - fire si fibre. Are sediul în Bastia Umbra, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit