Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
Italia, Casoria
...Comerț en-gros și cu amănuntul de carne de bivol campanian și mezeluri. Printre produse: friptură T-bone de 500 g, tăietură florentină, felii, entrecôte, file, cârnați, carne tocată, hamburgeri, roast beef în plasă, ruladă în plasă, bresaola.
Italia, Cerami
...Animal de 4-6 luni, greutatea la sacrificare de 200-250 kg. În bio nu este permis vițelul hrănit doar cu lapte praf și forțat să fie anemic. Carnea este săracă în grăsimi, fragedă (cu puțin țesut conjunctiv) și ușor digerabilă. BEEF Bărbat cu mai mult de 6 luni, sacrificat la o greutate vie de 600-700 kg. Carnea este apreciată și valoroasă SCOTTONA sau MANZA. Femelă cu vârsta de 10-15 luni, până...
Italia, Volla
Italia, Tombolo
Italia, San Giacomo Delle Segnate
Italia, Milano
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play