• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • fruits alcohol

Rezultate pentru

Fruits alcohol - Italia

Italia
  1. CANTINA PRODUTTORI CORTACCIA SOC. AGRICOLA COOP.

    Italia

    Compania CANTINA PRODUTTORI CORTACCIA SOC. AGRICOLA COOP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agricultural cooperative, sale of wines in vats, burgundy chardonnay, și fruits alcohol. Are sediul în Cortaccia Sulla Strada Del Vino, Italia.

  2. MIKAH COFFEE - HD SRL

    Italia

    Compania MIKAH COFFEE - HD SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-alcoholic fruit syrups, Fruit purée, și toppings. Are sediul în Milano, Italia.

  3. VILLA COLONNA S.R.L.

    Italia

    Compania VILLA COLONNA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rachiuri, non-alcoholic fruit syrups, și Rachiuri. Are sediul în Gussago, Italia.

  4. ANTICA DISTILLERIA DRIUSSI

    Italia

  5. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italia

    Verified by europages badge

    We're present in all the main tomato and fruit transformation areas worldwide. We provide complete lines for preparing tomato sauces and ketchup. We produce complete lines and machines for making fruit juices, plus process lines and systems for making fruit purées (especially apple, pear, peach and apricot). Production of machinery for making jams and preserves. Systems for the processing and transformation of tomatoes. Our new product line for transporting and processing leaf vegetables is particularly recommended for removing sand and coarse impurities. When making syrups (clarified or not) from dates, by-products (yeast, alcohol and vinegar) can also be obtained thanks to the special technology and transformation processes used. Ing. A. Rossi has all the know-how needed to handle the system engineering requirements of the dairy sector.