• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • intermediari pentru navlosiri maritime

Rezultate pentru

Intermediari pentru navlosiri maritime - Import export

 1. CARBOFLOTTA SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Carbofin S.p.A. is the Group's main company and holding. It has been set up as a shipping company in the mid fifties and has owned and handled various kinds of ships (cargo and bulk carriers, crude oil, product, chemical and gas tankers, supply vessels, etc.), through its many operating companies.

 2. ROYALTY YACHTS

  Regatul Unit

  Compania ROYALTY YACHTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. WESTPORTS

  Guineea

  Compania WESTPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport maritim de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, Aprovizionarea navelor, Transport aerian de marfuri, Transport marfuri, Intermediari pentru navlosiri maritime, Aprovizionarea navelor, Transport aerian de marfuri, și Transport marfuri. Are sediul în Conakry, Guineea.

 4. HEISENBERG SHIPPING DENIZCILIK GEMI ACENTELIGI LTD

  Turcia

  Compania HEISENBERG SHIPPING DENIZCILIK GEMI ACENTELIGI LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, shipping agencies, shipping agency, și Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. VIRAVIRA.CO - YACHT CHARTER TURKEY

  Turcia

  Compania VIRAVIRA.CO - YACHT CHARTER TURKEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yacht rental, și boat rental. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A.M. CARGO SHIPPING, S.L.

  Spania

  Compania A.M. CARGO SHIPPING, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport maritim de marfuri, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Bilbao, Spania.

 2. TRANSINSULAR - TRANSPORTES MARÍTIMOS INSULARES, S.A.

  Portugalia

  Compania TRANSINSULAR - TRANSPORTES MARÍTIMOS INSULARES, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sea transport, și transport and maritime shipment of merchandise. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. TRANSPORTES MARITIMOS GRACIOSENSES LDA.

  Portugalia

  Compania TRANSPORTES MARITIMOS GRACIOSENSES LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sea transport, transport of refrigeration goods by sea, și transport and maritime shipment of merchandise. Are sediul în Vila Da Praia, Portugalia.

 4. PLATIN YACHTING

  Turcia

  Compania PLATIN YACHTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Mugla, Turcia.

 5. NOUVELLE UNIPORT

  Franta

  Compania NOUVELLE UNIPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, Navigatie - navlositori, Navlositori fluviali, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, Navigatie - navlositori, Navlositori fluviali, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Marseille, Franta.

 1. INÍCIO TRANSITÁRIOS

  Portugalia

  Compania INÍCIO TRANSITÁRIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. BLUEMARINE LTD

  Slovenia

  Compania BLUEMARINE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design schools, și maritime brokerage. Are sediul în Koper, Slovenia.

 1. ORVAS YACHTING

  Croatia

  Compania ORVAS YACHTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile charter agencies, charter boat rental, motor yachts, și sail boat charter with crew. Are sediul în Split, Croatia.

 2. AEGEAN SAILING CLUB YACHTS

  Grecia

  Compania AEGEAN SAILING CLUB YACHTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. OCEANLINK LOGISTICA, LDA.

  Portugalia

  Compania OCEANLINK LOGISTICA, LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, overland transport services for goods, transport and air shipment of merchandise, Intermediari pentru navlosiri maritime, și combined road transport of goods. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 4. KOST SPEDITION GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KOST SPEDITION GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Mesagerie internationala, Intermediari pentru navlosiri maritime, Agentii de inchiriere aeronave, Expeditori si consolidatori, Mesagerie internationala, Intermediari pentru navlosiri maritime, și Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Attendorn, Germania.

 5. BERNHARD VON BLOMBERG SCHIFFSMAKLER GMBH

  Germania

  Compania BERNHARD VON BLOMBERG SCHIFFSMAKLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, Armatori, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, și Armatori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. LUEDDEKE REEDEREIAGENTUR GMBH

  Germania

  Compania LUEDDEKE REEDEREIAGENTUR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. VELMUNDI.COM

  Polonia

  Compania VELMUNDI.COM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Warsaw, Polonia.

 8. MERAM SCHIFFAHRTSKONTOR ROLF HANKIEWICZ GMBH

  Germania

  Compania MERAM SCHIFFAHRTSKONTOR ROLF HANKIEWICZ GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Bremen, Germania.

 1. EUROPEAN YACHTS

  Regatul Unit

  Compania EUROPEAN YACHTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sails, charters, yacht rental, și motor yachts. Are sediul în Dublin, Regatul Unit.

 2. WINNEW (HK) HEAVY MARINE LIMITED TIANJIN OFFICE

  China

  Compania WINNEW (HK) HEAVY MARINE LIMITED TIANJIN OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Tianjin, China.

 3. AQUATEC JÜNGER GMBH

  Germania

  Compania AQUATEC JÜNGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, E-mail - servicii, Utilaje si materiale pentru industria chimica, Intermediari pentru navlosiri maritime, E-mail - servicii, și Utilaje si materiale pentru industria chimica. Are sediul în Ebern, Germania.

 4. SHINC BROKERS LTD.

  Bulgaria

  Compania SHINC BROKERS LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 5. AEGEAN WIND

  Grecia

  Compania AEGEAN WIND, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sailing yachts with auxiliary motors, charter boat rental, yacht broker, și yacht rental. Are sediul în Pireaus, Grecia.

 6. LOGISTIKSERVICE24 PAVLO VYSHNEVETSKYI

  Germania

  Compania LOGISTIKSERVICE24 PAVLO VYSHNEVETSKYI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, customs assistance, Customs, bonded warehouses, customs services, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în München, Germania.

 7. HARPAIN SHIPPING GMBH

  Germania

  Compania HARPAIN SHIPPING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. ROUSSOS BROS LTD

  Grecia

  Compania ROUSSOS BROS LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile maritime agencies, și freight quotes. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 9. TOUMAI CONCEPT SARL

  Camerun

  Compania TOUMAI CONCEPT SARL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intermediari pentru navlosiri maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - constructii si lucrari publice, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, import-export assistance, Import-export - constructii si lucrari publice, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Yaounde, Camerun.

 10. JUA TRADING SOCIETY

  Africa de Sud

  Compania JUA TRADING SOCIETY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, local and foreign commercial partners sought, fund investments, Promotion of business cooperation and partner search, și Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Sandton, Africa de Sud.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit