• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • interfoane - sisteme

Rezultate pentru

Interfoane - sisteme - Import export

 1. GEBRÜDER LIMMERT AKTIENGESELLSCHAFT

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania GEBRÜDER LIMMERT AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. Are sediul în Salzburg, Austria.

 2. SC SMARTECH INSTAL SRL

  Romania

  instalare sisteme de supraveghere video, digital e sau analogice, sisteme de alarma, detectie incendiu, control acces si pontaj. Sisteme de interfoane, audio clasice sau digitale, videointerfoane. Automatizari porti batante, porti culisante, usi de garaj. bariere auto. Automatizari rezidentiale si industriale. automatizari pentru centrale termice pe cobustibili solizi ( lemne, bricheti, rumegusi, carbuni, etc). Instalam sisteme de back-up ( alimentare de rezerva) cu UPS sinus si acumulator pentru centrale termice. Instalatii electrice, bransamente electrice, panouri de distributie, instalatii de impamantare, instalatii paratraznet, modernizari si reparatii. Asiguram instalare sisteme complete de elctroalimentare pentru cladiri si locatii izolate; montaj panouri fotovolatice, grupuri electrogene.

 3. CASTEL

  Franta

  Compania CASTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Videofoane, access control equipment, Videofoane, IP access control, și IP entry systems. Are sediul în Neuillé, Franta.

 4. DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE

  Franta

  Compania DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane - sisteme, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, IP access control, Interfoane - sisteme, home automation systems, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Vedene, Franta.

 5. BRIEFKASTEN MANUFAKTUR LIPPE GMBH

  Germania

  Compania BRIEFKASTEN MANUFAKTUR LIPPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FERMAX HELLAS

  Grecia

  Compania FERMAX HELLAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane si interfoane activate vocal, și Interfoane si interfoane activate vocal. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 2. ACH-ELECTRONIC ALEXANDER C. HERMESMEYER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ACH-ELECTRONIC ALEXANDER C. HERMESMEYER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane - sisteme, interphone system, și Interfoane - sisteme. Are sediul în Düren, Germania.

 3. DOOR ENTRY DIRECT LTD.

  Regatul Unit

  Compania DOOR ENTRY DIRECT LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane, Controlarea accesului - instalatii si material, Interfoane, video doorphone kits, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. STE D'EXPLOITATION DES ETS NORMAND

  Franta

  Compania STE D'EXPLOITATION DES ETS NORMAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Sonorizare - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Echipamente hi-fi si stereo, Audio si video - materiale profesionale, Sonorizare - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, și Echipamente hi-fi si stereo. Are sediul în Henin Beaumont, Franta.

 5. SECURE FRANCE DISTRIBUTION

  Franta

  Compania SECURE FRANCE DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si supraveghere - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane - sisteme, alarm systems, Video surveillance cameras, Interfoane - sisteme, și smoke producer. Are sediul în Signes, Franta.

 1. CAME DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania CAME DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. Are sediul în Korntal-Münchingen, Germania.

 2. SAFE STORE

  Belgia

  Compania SAFE STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security advice and services, security strong boxes, distributors of entry-phone units, și contacts for burglar alarms. Are sediul în Lier, Belgia.

 1. ENS ELEKTRONETSHOP HANDEL U. VERTRIEBSSERVICE GMBH

  Germania

  Compania ENS ELEKTRONETSHOP HANDEL U. VERTRIEBSSERVICE GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul materiale electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane - sisteme, Electronic products, Interfoane - sisteme, fans, și cable reels. Are sediul în Bad Dürkheim, Germania.

 2. BELUGA COMMUNICATIONS

  Belgia

  Compania BELUGA COMMUNICATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, Interfoane - sisteme, Comunicare, Interfoane - sisteme, strategic advice, și family counselling. Are sediul în Aalst, Belgia.

 3. GTV

  Belgia

  Compania GTV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie mobila, Interfoane - sisteme, Telefonie mobila, corporate communication products, și Interfoane - sisteme. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

 4. ALL PHONES

  Belgia

  Compania ALL PHONES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane si interfoane activate vocal, Sisteme video de supraveghere, Interfoane si interfoane activate vocal, fire detectors, professional video cameras, și Sisteme video de supraveghere. Are sediul în Aalter, Belgia.

 5. SITEC GMBH

  Germania

  Compania SITEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turnstile, și turnstiles. Are sediul în Weißenbrunn, Germania.

 6. ZENITEL ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania ZENITEL ITALIA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane si interfoane activate vocal, Interfoane, Interfoane si interfoane activate vocal, și Interfoane. Are sediul în Cinisello Balsamo, Italia.

 7. ABBIT

  Belgia

  Compania ABBIT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of meetings, și communication systems. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 8. WEPTECH ELEKTRONIK

  Germania

  Compania WEPTECH ELEKTRONIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wireless connections. Are sediul în Kol,, Germania.

 1. MECA VIDEO FRANCE

  Franta

  Compania MECA VIDEO FRANCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare, magnetoscoape si aparate radio. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane - sisteme, Echipamente hi-fi si stereo, Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, Interfoane - sisteme, Echipamente hi-fi si stereo, Sonorizare - materiale profesionale, și Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Colombes, Franta.

 2. SSP - STANDING SYSTEM PROTECTION

  Franta

  Compania SSP - STANDING SYSTEM PROTECTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane - sisteme, video surveillance systems, Alarms and intrusion, Video surveillance cameras, și Interfoane - sisteme. Are sediul în Marseille, Franta.

 3. CDS DI ROCCO MIUCCI

  Italia

  Compania CDS DI ROCCO MIUCCI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automatizari - instalatii si echipamente, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Automatizari - instalatii si echipamente, și Vehicule - componente si piese electrice si electronice. Are sediul în Todi, Italia.

 4. REINER OSTERKAMP GEBÄUDETECHNISCHE ANLAGEN

  Germania

  Compania REINER OSTERKAMP GEBÄUDETECHNISCHE ANLAGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energii alternative - echipamente si instalatii, Electricitate - lucrari, Incalzire, climatizare - lucrari, Interfoane - sisteme, Energii alternative - echipamente si instalatii, Electricitate - lucrari, Incalzire, climatizare - lucrari, și Interfoane - sisteme. Are sediul în Bremen, Germania.

 5. RD SYSTEM SIA

  Letonia

  Compania RD SYSTEM SIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile intercoms, security locks, Access control, și Videosurveillance. Are sediul în Riga, Letonia.

 6. EUPHYA

  Franta

  Compania EUPHYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sonorizare - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Interfoane - sisteme, Echipamente hi-fi si stereo, Sonorizare - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Interfoane - sisteme, și Echipamente hi-fi si stereo. Are sediul în Bidart, Franta.

 7. CISCO SYSTEMS BELGIUM

  Belgia

  Compania CISCO SYSTEMS BELGIUM, care își desfășoară activitatea în domeniul Interfoane - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Data center equipment. Are sediul în Diegem, Belgia.

 8. COMMUTATION AUDIO COMMUTATION VIDEO

  Franta

  Compania COMMUTATION AUDIO COMMUTATION VIDEO, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Sonorizare - materiale profesionale, Echipamente hi-fi si stereo, Interfoane - sisteme, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Sonorizare - materiale profesionale, Echipamente hi-fi si stereo, și Interfoane - sisteme. Are sediul în Verrieres Le Buisson, Franta.

 9. MERLAUD SA

  Franta

  Compania MERLAUD SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente hi-fi si stereo, Interfoane - sisteme, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Audio si video - materiale profesionale, Echipamente hi-fi si stereo, Interfoane - sisteme, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, și Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Domont, Franta.

 10. ELNO SOCIETE NOUVELLE

  Franta

  Compania ELNO SOCIETE NOUVELLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hi-fi, televiziune si video - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Echipamente hi-fi si stereo, Interfoane - sisteme, Audio si video - materiale profesionale, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Echipamente hi-fi si stereo, și Interfoane - sisteme. Are sediul în Argenteuil, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit