• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri

Rezultate pentru

Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri - Import export

 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania GROS SMOKEHOUSES POLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Cuptoare cu lemn profesionale, Materiale pentru conservarea prin sarare, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Cuptoare cu lemn profesionale, Cooking systems for butcheries, și meat smoking equipment. Are sediul în Goczałkowice Zdrój, Polonia.

 2. PEETZ METALLVERARBEITUNG E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PEETZ METALLVERARBEITUNG E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Meschede, Germania.

 3. GERMOS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GERMOS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Remshalden, Germania.

 4. WSL REFRIGERATION D.O.O.

  Slovenia

  Compania WSL REFRIGERATION D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated displays, și shopfitting and installation. Are sediul în Ljubljana-Polje, Slovenia.

 5. BRAU- UND RAUCHSHOP GMBH

  Elvetia

  Compania BRAU- UND RAUCHSHOP GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Densbüren, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VOS SCHOTT GMBH

  Germania

  Compania VOS SCHOTT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Butzbach, Germania.

 2. F.KRENN

  Germania

  Compania F.KRENN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Bad Rappenau, Germania.

 3. BERG - RÄUCHEROFEN

  Germania

  Compania BERG - RÄUCHEROFEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Eschenburg, Germania.

 4. KOVANI

  Ucraina

  Compania KOVANI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoking. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 5. AUTOTHERM LUDWIG BRÜMMENDORF GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania AUTOTHERM LUDWIG BRÜMMENDORF GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, cooking plant and equipment for the food and preserves industry, refrigeration system, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Waxweiler, Germania.

 1. ARMOR INOX

  Franta

  Compania ARMOR INOX, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în MAURON, Franta.

 2. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Germania

  Compania JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Röfingen, Germania.

 1. ASCA-CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania ASCA-CONSULTING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Hanau, Germania.

 2. HOFFMANN KOCH- UND RAUCHANLAGEN GBR

  Germania

  Compania HOFFMANN KOCH- UND RAUCHANLAGEN GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Leipzig, Germania.

 3. MAURER-ATMOS MIDDLEBY GMBH

  Germania

  Compania MAURER-ATMOS MIDDLEBY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Reichenau, Germania.

 4. ANDREAS GAMPERL

  Austria

  Compania ANDREAS GAMPERL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Conserve - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și Conserve - instalatii si materiale. Are sediul în Schwechat, Austria.

 5. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franta

  Compania STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, Abatoare - instalatii si materiale, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Solesmes, Franta.

 6. JOHN BEAN TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania JOHN BEAN TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Conserve - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și Conserve - instalatii si materiale. Are sediul în Ratingen, Germania.

 7. PARADIES-GRILLS

  Germania

  Compania PARADIES-GRILLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Lemn brut, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Elsnigk, Germania.

 8. LEFA FLEISCHEREIAUSSTATTUNG GMBH

  Germania

  Compania LEFA FLEISCHEREIAUSSTATTUNG GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Conserve - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și Conserve - instalatii si materiale. Are sediul în Haselbachtal, Germania.

 1. CHRISTOF BUSAM

  Germania

  Compania CHRISTOF BUSAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Cauciuc - produse, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Cauciuc - produse, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Parchet. Are sediul în Oberkirch, Germania.

 2. WOLFGANG REICH-REICH FOODSYSTEMS

  Germania

  Compania WOLFGANG REICH-REICH FOODSYSTEMS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Urbach, Germania.

 3. JAEGER-VERSAND

  Germania

  Compania JAEGER-VERSAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Bonefeld, Germania.

 4. KARL SCHMIDT GMBH

  Germania

  Compania KARL SCHMIDT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Stuhr, Germania.

 5. MOECK

  Germania

  Compania MOECK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Macelarii - masini si materiale, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Kleinmachnow, Germania.

 6. SICMA21

  Spania

  Compania SICMA21, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Montcada i Reixac, Spania.

 7. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Italia

  Compania DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Felino, Italia.

 8. SOLNET

  Grecia

  Compania SOLNET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Athens, Grecia.

 9. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI COSTANZINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru conservarea prin sarare, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Materiale pentru conservarea prin sarare, și Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Castelnuovo Rangone, Italia.

 10. REICH KLIMA-RÄUCHERTECHNIK

  Germania

  Compania REICH KLIMA-RÄUCHERTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri. Are sediul în Urbach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit