• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii de aspersoare

Rezultate pentru

Instalatii de aspersoare - Import export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH offers you a complete range of attachments and bodies for public transport vehicles and tractors in the municipal, environmental and winter road maintenance sectors. Made in GERMANY – from development, testing and production through to attachment, set-up and shipping, our employees ensure fully satisfied customers.

 2. RAESA

  Spania

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 3. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turcia

  Compania ACARMAKSAN LTD CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, Ecrane de protectie, Instalatii de aspersoare, Filtrare - aparate si materiale, hydrocyclones, Ecrane de protectie, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Mersin Tarsus, Turcia.

 4. RIEGOS RUIZ

  Spania

  Compania RIEGOS RUIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spray irrigation, motor pumps, water pumps, și filters. Are sediul în Alfaro-La Rioja, Spania.

 5. IBEROGARDEN

  Spania

  Compania IBEROGARDEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. Are sediul în Sevilla, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drip irrigation, Sprinkler ?rrigation system, și spray irrigation. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Regatul Unit

  Compania FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoke detectors, și gate valves. Are sediul în Willenhall, Regatul Unit.

 3. ALFAFLEX

  Franta

  Compania ALFAFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, flexible pressure tubing, irrigation nozzles, bronze joints and parts for hoses, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Sermaize Les Bains, Franta.

 4. WWW.TZATOOLS.GR

  Grecia

  Compania WWW.TZATOOLS.GR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe submersibile, motor generator sets, winding, Pompe submersibile, și gardening tools. Are sediul în Farsala, Grecia.

 5. IRRILAND S.R.L.

  Italia

  Compania IRRILAND S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Instalatii pentru irigatii, Instalatii de aspersoare, Instalatii pentru irigatii, automatic irrigators, și sprinklers. Are sediul în Guastalla, Italia.

 1. HELITENE, LDA

  Portugalia

  Compania HELITENE, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si tuburi din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Albergaria-A-Velha, Portugalia.

 2. BOUTE STEPHAN

  Belgia

  Compania BOUTE STEPHAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Instalatii de aspersoare, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Zedelgem, Belgia.

 1. PRILUX

  Portugalia

  Compania PRILUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, spray irrigation, și watering systems. Are sediul în Ponte De Vagos, Portugalia.

 2. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spania

  Compania RIEGOS DEL DUERO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Instalatii de aspersoare, watering system installation, automatic watering systems, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Olmedo-Valladolid, Spania.

 3. AQUA DEWULF

  Belgia

  Compania AQUA DEWULF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Servicii de forare de puţuri, Pompe, Instalatii de aspersoare, Servicii de forare de puţuri, Pompe, și water purification and treatment. Are sediul în Loppem, Belgia.

 4. GREENERY CREATIONS

  Belgia

  Compania GREENERY CREATIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  Compania BRAEKEN EDDY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 6. ARTS TUINEN

  Belgia

  Compania ARTS TUINEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Instalatii de aspersoare, garden work, Plantations, și vegetable growing. Are sediul în Maldegem, Belgia.

 7. SPHERAG

  Spania

  Compania SPHERAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic watering, remote management, remote monitoring systems, și irrigation scheme optimisation. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 8. HYDOR

  Belgia

  Compania HYDOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Instalatii de aspersoare, park watering systems, sprayers, și pumps. Are sediul în Gent, Belgia.

 1. ZUPAN D.O.O.

  Slovenia

  Compania ZUPAN D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. Are sediul în Male?nik, Slovenia.

 2. BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER

  Germania

  Compania BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Plante textile, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Pepiniere si silvicultura, Plante textile, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Lehrberg, Germania.

 3. S & S BEWÄSSERUNG- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania S & S BEWÄSSERUNG- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Bad Kreuznach, Germania.

 4. VALPLEXI SA

  Elvetia

  Compania VALPLEXI SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Sion, Elvetia.

 5. REGENMEISTER GARTENBEWÄSSERUNG

  Germania

  Compania REGENMEISTER GARTENBEWÄSSERUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Plante textile, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Pepiniere si silvicultura, Plante textile, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 6. DETLEF GIERHAKE

  Germania

  Compania DETLEF GIERHAKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 7. EASYRAIN AG

  Elvetia

  Compania EASYRAIN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Basel, Elvetia.

 8. J.HUETE GREENHOUSES

  Spania

  Compania J.HUETE GREENHOUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, greenhouses, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Murcia, Spania.

 9. AQUACONSULT BEWÄSSERUNGS- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania AQUACONSULT BEWÄSSERUNGS- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Münster, Germania.

 10. FARMSOLUTIONS GMBH

  Austria

  Compania FARMSOLUTIONS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Markt Hartmannsdorf, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit