• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii de aspersoare

Rezultate pentru

Instalatii de aspersoare - Import export

 1. RAESA

  Spania

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turcia

  Compania ACARMAKSAN LTD CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, Ecrane de protectie, Instalatii de aspersoare, Filtrare - aparate si materiale, hydrocyclones, Ecrane de protectie, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Mersin Tarsus, Turcia.

 3. RIEGOS RUIZ

  Spania

  Compania RIEGOS RUIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spray irrigation, motor pumps, water pumps, și filters. Are sediul în Alfaro-La Rioja, Spania.

 4. IBEROGARDEN

  Spania

  Compania IBEROGARDEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. Are sediul în Sevilla, Spania.

 5. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drip irrigation, Sprinkler ?rrigation system, și spray irrigation. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRILUX

  Portugalia

  Compania PRILUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, spray irrigation, și watering systems. Are sediul în Ponte De Vagos, Portugalia.

 2. HYDOR

  Belgia

  Compania HYDOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Instalatii de aspersoare, park watering systems, sprayers, și pumps. Are sediul în Gent, Belgia.

 3. BOUTE STEPHAN

  Belgia

  Compania BOUTE STEPHAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Instalatii de aspersoare, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Zedelgem, Belgia.

 4. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  Compania BRAEKEN EDDY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 5. GREENERY CREATIONS

  Belgia

  Compania GREENERY CREATIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Regatul Unit

  Compania FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoke detectors, și gate valves. Are sediul în Willenhall, Regatul Unit.

 2. ALFAFLEX

  Franta

  Compania ALFAFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, flexible pressure tubing, irrigation nozzles, bronze joints and parts for hoses, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Sermaize Les Bains, Franta.

 1. HELITENE, LDA

  Portugalia

  Compania HELITENE, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si tuburi din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Albergaria-A-Velha, Portugalia.

 2. ZUPAN D.O.O.

  Slovenia

  Compania ZUPAN D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. Are sediul în Male?nik, Slovenia.

 3. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spania

  Compania RIEGOS DEL DUERO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Instalatii de aspersoare, watering system installation, automatic watering systems, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Olmedo-Valladolid, Spania.

 4. WWW.TZATOOLS.GR

  Grecia

  Compania WWW.TZATOOLS.GR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe submersibile, motor generator sets, winding, Pompe submersibile, și gardening tools. Are sediul în Farsala, Grecia.

 5. ARTS TUINEN

  Belgia

  Compania ARTS TUINEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Instalatii de aspersoare, garden work, Plantations, și vegetable growing. Are sediul în Maldegem, Belgia.

 6. IRRILAND S.R.L.

  Italia

  Compania IRRILAND S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Instalatii pentru irigatii, Instalatii de aspersoare, Instalatii pentru irigatii, automatic irrigators, și sprinklers. Are sediul în Guastalla, Italia.

 7. AQUA DEWULF

  Belgia

  Compania AQUA DEWULF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Servicii de forare de puţuri, Pompe, Instalatii de aspersoare, Servicii de forare de puţuri, Pompe, și water purification and treatment. Are sediul în Loppem, Belgia.

 8. SPHERAG

  Spania

  Compania SPHERAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic watering, remote management, remote monitoring systems, și irrigation scheme optimisation. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 1. BJ BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BJ BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Triefenstein, Germania.

 2. EDUARD ROTTER

  Austria

  Compania EDUARD ROTTER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Wien, Austria.

 3. VALPLEXI SA

  Elvetia

  Compania VALPLEXI SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Sion, Elvetia.

 4. BENZ-BEREGNUNG GESELLSCHAFT FÜR BEREGNUNGS- UND WASSERTECHNIK MBH

  Germania

  Compania BENZ-BEREGNUNG GESELLSCHAFT FÜR BEREGNUNGS- UND WASSERTECHNIK MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Göllheim, Germania.

 5. AH BEREGNUNGSTECHNIK INH. A. HERTEL

  Germania

  Compania AH BEREGNUNGSTECHNIK INH. A. HERTEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Lichtenow, Germania.

 6. BAMBACH GBR

  Germania

  Compania BAMBACH GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Geisenheim, Germania.

 7. WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

  Austria

  Compania WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Telfs, Austria.

 8. DIP GMBH

  Germania

  Compania DIP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Ellefeld, Germania.

 9. HILBA AG

  Elvetia

  Compania HILBA AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pepiniere si silvicultura, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Instalatii de aspersoare, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Bachenbülach, Elvetia.

 10. RICHARD HARDER

  Germania

  Compania RICHARD HARDER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Hidraulice - echipamente si instalatii, Instalatii de aspersoare, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Hidraulice - echipamente si instalatii. Are sediul în Seevetal, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit