• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • inox - tacamuri

Rezultate pentru

Inox - tacamuri - Import export

 1. EUROASIA SA

  Italia

  Compania EUROASIA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Brescia, Italia.

 2. ETERNUM

  Belgia

  Compania ETERNUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Inox - tacamuri, Linguri, furculite si cutite, Vesela de masa, Inox - tacamuri, stainless steel kitchen knife, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Gembloux, Belgia.

 3. SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD

  China

  Compania SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Yangjiang, China.

 4. MA-INOX

  Maroc

  Compania MA-INOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Sale, Maroc.

 5. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure cooker, teapots, și couscous pots. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OJSC KRASNY METALLIST

  Belarus

  Compania OJSC KRASNY METALLIST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Mogilev, Belarus.

 2. TONER S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania TONER S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea otelurilor si metalelor, Oteluri si metale - sudare si brazare, Inox - tacamuri, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, Matritarea otelurilor si metalelor, Oteluri si metale - sudare si brazare, Inox - tacamuri, și Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Moravska Trebova, Republica Ceha.

 3. STORIA

  Belarus

  Compania STORIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Mogilev, Belarus.

 4. CASA MANDARINA

  Spania

  Compania CASA MANDARINA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishing accessories. Are sediul în Ribadeo, Spania.

 5. APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES

  Franta

  Compania APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inox - tacamuri, Inox - tacamuri, și screws. Are sediul în Guignecourt, Franta.

 1. SEVEN SEAS GLOBAL

  Germania

  Compania SEVEN SEAS GLOBAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Kerpen, Germania.

 2. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turcia

  Compania YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela de masa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linguri, furculite si cutite, Inox - tacamuri, industrial kitchens, stainless steels, Linguri, furculite si cutite, și Inox - tacamuri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. FESCER

  Turcia

  Compania FESCER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inox - tacamuri, kitchen items, și Inox - tacamuri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. HEIDEN ELECTRONICS GMBH

  Germania

  Compania HEIDEN ELECTRONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Aparate si instrumente stiintifice, Ceasornicarie, Echipamente de testare, Aparate si instrumente stiintifice, și Ceasornicarie. Are sediul în Pürgen, Germania.

 3. BELO INOX, SA.

  Portugalia

  Compania BELO INOX, SA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, cutlery for hotels, și Cutite de uz casnic. Are sediul în Guimaraes, Portugalia.

 4. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Franta

  Compania ORFEVRERIE DE LA TOUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inox - tacamuri, Tacamuri, cutlery, Inox - tacamuri, Tacamuri, și spoons. Are sediul în Sourdeval, Franta.

 5. AD HORECA

  Romania

  Compania AD HORECA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutlery, și porcelain. Are sediul în Cluj Napoca, Romania.

 6. ALEXANDRIA METAL WORKS

  Egipt

  Compania ALEXANDRIA METAL WORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel cutlery, și tableware. Are sediul în Alexnadria, Egipt.

 7. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  China

  Compania XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Xiamen Fujian, China.

 8. TRADE TACKLERS

  Pakistan

  Compania TRADE TACKLERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hunting knives, și accessories for hunting and hunters. Are sediul în Lahore, Pakistan.

 1. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Croatia

  Compania KORDUN-ALATI D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Unelte de mana fara motor, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Unelte de mana fara motor. Are sediul în Karlovac, Croatia.

 2. MAYGE

  China

  Compania MAYGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Compania JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel cutlery. Are sediul în Jieyang City,guangdong Province, China.

 4. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  China

  Compania NINGBO BOLEX CUTLERY INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional knives, și catering supplies. Are sediul în Ningbo, China.

 5. POKERPOOL OY

  Finlanda

  Compania POKERPOOL OY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile living area, și electric air conditioning and convector heating. Are sediul în Hamina, Finlanda.

 6. STEFI SARL

  Franta

  Compania STEFI SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inox - tacamuri, Tevi si conducte - metale neferoase, Inox - tacamuri, și Tevi si conducte - metale neferoase. Are sediul în Châteaubernard, Franta.

 7. YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED

  China

  Compania YANGJIANG KASUIT HARDWAR PRODUCTS CO.,LED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utensils, kitchen - knives. Are sediul în Yangjiang, China.

 8. BYOZBY

  Turcia

  Compania BYOZBY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. JIEYANG QINGZHAN RUSTLESS STEEL CO.,LTD.

  China

  Compania JIEYANG QINGZHAN RUSTLESS STEEL CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. Are sediul în Jieyang, China.

 10. KORKMAZ MUTFAK ESYALARI VE TURIZM SANAYI TICARET A S

  Turcia

  Compania KORKMAZ MUTFAK ESYALARI VE TURIZM SANAYI TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inox - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mici, și Electrocasnice - aparate mici. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit