• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • informaticieni - selectionare si recrutare

Rezultate pentru

Informaticieni - selectionare si recrutare - Import export

 1. DASHCODES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DASHCODES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, și Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Saint-Martin-Du-Tertre, Franta.

 2. AUROCHS SMART RECRUIT

  Romania

  Smart Recruit este o agentie de recrutare si plasare forta de munca din Brasov, fondata in 2018 ca solutie a problemelor prezente in piata fortei de munca din Romania. Misiunea noastra este stabilirea unei relatii intre oameni si oportunitatile disponibile si este conturata de motto-ul companiei: "Oameni si oportunitati" - "Bringing people and opportunities together". Pe de o parte, oferim angajatorilor atat parti integrante ale procesului de recrutare, cat si servicii complete de recrutare. Pe de alta parte, candidatii beneficiaza de consiliere in cariera si recomandari profesionale. Esti in cautarea unui loc de munca sau esti interesat de eficientizarea procesului de recrutare? Hai sa ne cunoastem!

 3. REDITUS LT, UAB

  Lituania

  Compania REDITUS LT, UAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Recrutare internationala de personal, Munca termporara - recrutare internationala, Selectarea personalului, Informaticieni - selectionare si recrutare, Recrutare internationala de personal, Munca termporara - recrutare internationala, și Selectarea personalului. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 4. EVALART

  Chile

  Compania EVALART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Las Condes, Chile.

 5. ESKILL UK TESTS

  Regatul Unit

  Compania ESKILL UK TESTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FAHR-BECKER RECRUITMENT CONSULTANCY

  Olanda

  Compania FAHR-BECKER RECRUITMENT CONSULTANCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Bilthoven, Olanda.

 2. AGILE RECRUITMENT

  Olanda

  Compania AGILE RECRUITMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, International recruitment office, și Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. CONCILIUM® MANAGEMENT CONSULANTS

  Germania

  Compania CONCILIUM® MANAGEMENT CONSULANTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Jettingen, Germania.

 4. UAB VERSLITAS

  Lituania

  Compania UAB VERSLITAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Asistenta administrativa, Cabinet de recrutare, Informaticieni - selectionare si recrutare, Asistenta administrativa, și Cabinet de recrutare. Are sediul în Alytus, Lituania.

 5. JOBSORA

  Spania

  Compania JOBSORA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Madrid, España, Spania.

 1. GIANT RECRUIT LIMITED

  Regatul Unit

  Compania GIANT RECRUIT LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ASSISTANTE EXPERTE

  Franta

  Compania ASSISTANTE EXPERTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Paris, Franta.

 1. BESTEAM SA - SWITZERLAND

  Elvetia

  Compania BESTEAM SA - SWITZERLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie informatica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formare in domeniul informaticii, Informaticieni - selectionare si recrutare, Formare in domeniul informaticii, Informaticieni - selectionare si recrutare, data processing security, și project management. Are sediul în Genève, Elvetia.

 2. BEECOM

  Belgia

  Compania BEECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare internationala de personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Creare si dezvoltare de softuri, Dezvoltare web, Informaticieni - selectionare si recrutare, Creare si dezvoltare de softuri, Computer hardware installation, și Dezvoltare web. Are sediul în Buggenhout, Belgia.

 3. REMOTE4YOU GLOBAL

  Africa de Sud

  Compania REMOTE4YOU GLOBAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Cape Town, Africa de Sud.

 4. EMOTION CONSULTING

  Spania

  Compania EMOTION CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formare in domeniul informaticii, management training courses, training courses for the food sector, Formare in domeniul informaticii, și safety in the workplace training. Are sediul în Torrent, Spania.

 5. TRADINGCONSULTINGTEAM GMBH

  Germania

  Compania TRADINGCONSULTINGTEAM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în München, Germania.

 6. EPICO-IT APS

  Danemarca

  Compania EPICO-IT APS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Ballerup, Danemarca.

 7. CONFABS PERSONALVERMITTLUNG

  Germania

  Compania CONFABS PERSONALVERMITTLUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oil tanker assistance, și slide. Are sediul în Rangsdorf, Germania.

 8. TALENTLY

  Danemarca

  Compania TALENTLY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile slide. Are sediul în København Ø, Danemarca.

 1. JOUWBIVACATURE.NL

  Olanda

  Compania JOUWBIVACATURE.NL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile job offers. Are sediul în Groningen, Olanda.

 2. DR. KRAUSE RECRUITMENT GERMANY

  Germania

  Compania DR. KRAUSE RECRUITMENT GERMANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recruitment. Are sediul în Munich, Germania.

 3. VASSEN PERSONALBETREUUNG

  Germania

  Compania VASSEN PERSONALBETREUUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare internationala de personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Recrutare personal, Informaticieni - selectionare si recrutare, Munca termporara - recrutare internationala, Cabinet de recrutare, Recrutare personal, Informaticieni - selectionare si recrutare, și Munca termporara - recrutare internationala. Are sediul în Geldern, Germania.

 4. AMSTERDAM ACES

  Olanda

  Compania AMSTERDAM ACES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. Are sediul în Schiphol, Olanda.

 5. VIDURTA

  Franta

  Compania VIDURTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Servicii informatice, Dezvoltare web, indian, Informaticieni - selectionare si recrutare, Servicii informatice, și Dezvoltare web. Are sediul în Paris, Franta.

 6. MOTENAS CONSULTANCY

  Regatul Unit

  Compania MOTENAS CONSULTANCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Strategii de cercetare si dezvoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Recrutare personal, HR consulting, Informaticieni - selectionare si recrutare, International recruitment agency for the service industry, și Recrutare personal. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. SKILLERS

  Ucraina

  Compania SKILLERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oil tanker assistance. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 8. HUMANS TRAINING CONSULTANTA RESURSE UMANE

  Romania

  Compania HUMANS TRAINING CONSULTANTA RESURSE UMANE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile training, și management training courses. Are sediul în Iasi, Romania.

 9. PSIHO-EXPERT SRL

  Romania

  Compania PSIHO-EXPERT SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile job consultants - human resource management, și Outplacement firms. Are sediul în Drobeta Turnu Severin, Romania.

 10. JOB PARTNER

  Belgia

  Compania JOB PARTNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informaticieni - selectionare si recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Servicii informatice, Cabinet de recrutare, Servicii informatice, și it experts. Are sediul în Brussel, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit