• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare

Rezultate pentru

Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare - Import export

 1. BIGBAGSACK

  Turcia

  Compania BIGBAGSACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. VERSAPAK INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania VERSAPAK INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Erith, Kent, Regatul Unit.

 3. SOFIA BORSE ITALIA SAS DI COTTONE MARIA RITA

  Italia

  Compania SOFIA BORSE ITALIA SAS DI COTTONE MARIA RITA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Leather bags, și promotional favours and trinkets. Are sediul în Monza e Brianza, Italia.

 4. ONCU AMB. TEKS. GIDA INSAAT SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ONCU AMB. TEKS. GIDA INSAAT SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tote shoppers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SACOS FERNANDEZ S.L

  Spania

  Compania SACOS FERNANDEZ S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags, industrial bags, Routing films, și polypropylene big bags. Are sediul în Valderrubio, Granada, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DVINA-PARTNER

  Belarus

  Compania DVINA-PARTNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare, shoe laces, string ties, și Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 2. HONJIE INTERNATIONLAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania HONJIE INTERNATIONLAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Changhua City, Taiwan (ROC).

 3. CHANGZHOU YUKE BAGS AND PACKAGE CO.,LTD

  China

  Compania CHANGZHOU YUKE BAGS AND PACKAGE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în changzhou, China.

 4. UMUMI

  Turcia

  Compania UMUMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polypropylene, și bags. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. SACARIA GONZALEZ

  Brazilia

  Compania SACARIA GONZALEZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sacks for silos, și sacks and netting for fruit and vegetable products. Are sediul în Sao Paulo, Brazilia.

 1. SEYHAN PLASTIK

  Turcia

  Compania SEYHAN PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic sealing rings, special sealing rings, snap rings for packaging, și haccp big bags. Are sediul în Adana, Turcia.

 2. STLP

  Tunisia

  Compania STLP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile envelopes and bags for packing, și polyethylene bag. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 1. KUWAIT PETROLEUM (DEUTSCHLAND) GMBH

  Germania

  Compania KUWAIT PETROLEUM (DEUTSCHLAND) GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare, și Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Ratingen, Germania.

 2. BIGBAG ESKA VE BIGBAGS AND BULK SACKS JUMBO BAGS

  Turcia

  Compania BIGBAG ESKA VE BIGBAGS AND BULK SACKS JUMBO BAGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polypropylene bags, și bags. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. CHAPTEUIL PLASTIC

  Franta

  Compania CHAPTEUIL PLASTIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Saci din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare, și Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în St Julien Chapteuil, Franta.

 4. LABORATORIO STELLA

  Italia

  Compania LABORATORIO STELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Moriondo Torinese, Italia.

 5. CHINA WOVEN SACKS MANUFACTURER

  China

  Compania CHINA WOVEN SACKS MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Yinzhou, China.

 6. PAUL SCHÜTZE GMBH

  Germania

  Compania PAUL SCHÜTZE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare, și Inele pentru pungute si pungi - servicii de ambalare. Are sediul în Bordesholm, Germania.

 7. JOSE SORIANO ALCALA

  Spania

 8. VALDO IOSI LIDIA

  Italia