• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • incalzire pentru sere

Rezultate pentru

Incalzire pentru sere - Import export

 1. LOMBARDA SERRE

  Italia

  Compania LOMBARDA SERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Horticultura, Incalzire pentru sere, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, și Horticultura. Are sediul în Grantola, Italia.

 2. AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH

  Austria

  Compania AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. Are sediul în Wolfurt, Austria.

 3. HERGA ENERGY

  Spania

  Compania HERGA ENERGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și heating pads. Are sediul în Murcia/lorqui, Spania.

 4. IKIZLER MOLD&GREENHOUSE

  Turcia

  Compania IKIZLER MOLD&GREENHOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. ELITE THERMO POLSKA

  Polonia

  Compania ELITE THERMO POLSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, Heating systems - external, urban heating, Climatizare - materiale, și heating and air conditioning. Are sediul în Szczecin, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HUBERT GOUMANS SÖHNE

  Germania

  Compania HUBERT GOUMANS SÖHNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. Are sediul în Straelen, Germania.

 2. RICHEL GROUP

  Franta

  Compania RICHEL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Incalzire pentru sere, Sere si rasadnite, Incalzire pentru sere, și dryers for raw tobacco. Are sediul în Eygalières, Franta.

 3. CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE

  Belgia

  Compania CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, equipment and accessories for heating, Incalzire pentru sere, și independent heating systems. Are sediul în Tielt, Belgia.

 4. TUBOCAS

  Spania

  Compania TUBOCAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pellet heating, boilers, stoves, și Biofuel Biomass. Are sediul în Castillejar, Spania.

 5. SAARLUCON

  Olanda

  Compania SAARLUCON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden construction. Are sediul în De Lier, Olanda.

 1. ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugalia

  Compania ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, collectors, professional barbecues and buffets, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Amora, Portugalia.

 2. ENORPA ENERGY

  Turcia

  Compania ENORPA ENERGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cazane industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, gas-fired boilers for industrial use, automatic solid fuel boilers, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Isparta, Turcia.

 1. LEGO GREENHOUSE COMPANY

  Turcia

  Compania LEGO GREENHOUSE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. 4HEAT S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania 4HEAT S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Incalzire pentru sere, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, Incalzire, climatizare - lucrari, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Incalzire pentru sere, Pompe de caldura - incalzirea locuintelor, și Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 3. ALTERECO SP. Z O. O.

  Polonia

  Compania ALTERECO SP. Z O. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, heating fuel, heating, industrial heating, și Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. Are sediul în Iwierzyce, Polonia.

 4. PARCO SOLUZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania PARCO SOLUZIONI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, electric heating radiators, și Heating systems, electric, for industrial purposes. Are sediul în Pescara, Italia.

 5. THERMOBILE

  Franta

  Compania THERMOBILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. Are sediul în La Ferté Saint Aubin, Franta.

 6. LENNIK AGENCIES

  Grecia

  Compania LENNIK AGENCIES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat pumps, și thermostats. Are sediul în Patras, Grecia.

 7. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spania

  Compania ACM GREENHOUSE CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de fortare, Horticultura, Incalzire pentru sere, Sere cu multiplicare - instalatii, Sere de fortare, Horticultura, Incalzire pentru sere, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în San Javier, Spania.

 8. VIT

  Ucraina

  Compania VIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood oven. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. EMAT

  Franta

  Compania EMAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire pentru sere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heating, și heating for greenhouses. Are sediul în GENAS, Franta.

 2. SUITE S.R.L.

  Italia

  Compania SUITE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Mercogliano, Italia.

 3. CALOR RICAMBI M.G. S.R.L.

  Italia

  Compania CALOR RICAMBI M.G. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Milano, Italia.

 4. GTRAPPRESENTANZE DI TORLONTANO GIANLUCA

  Italia

  Compania GTRAPPRESENTANZE DI TORLONTANO GIANLUCA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în San Giovanni Teatino, Italia.

 5. EVOTEK S.R.L.

  Italia

  Compania EVOTEK S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Quinto Vicentino, Italia.

 6. MARI SERRE S.R.L.

  Italia

  Compania MARI SERRE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Feroleto Della Chiesa, Italia.

 7. CONTI S.R.L.

  Italia

  Compania CONTI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Nocciano, Italia.

 8. TERMOTECNICA CASERTANA S.R.L.

  Italia

  Compania TERMOTECNICA CASERTANA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Caserta, Italia.

 9. GHEO S.R.L.

  Italia

  Compania GHEO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, Incalzire pentru sere, Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Sarzana, Italia.

 10. GALBUSERA SERRE S.R.L.

  Italia

  Compania GALBUSERA SERRE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Merate, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit