• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • imprimare - flexografie

Rezultate pentru

Imprimare - flexografie - Import export

 1. PROEX PACK SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  A leading manufacturer of multi-layer barrier foil packaging (film packaging) for various industries, including for packing meats, fish, peeled vegetables and fruits. The offer includes: bottom and top thermo-forming foil; PA / PE vacuum bags; LDPE foil; LDPE bags; shrink bags. The company has a modern machine park enabling the performance of services such as: foil production (film production); printing on foil (printing on film); production of vacuum bags and production of DOYPACK packaging.

 2. PAK-HURT SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania PAK-HURT SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme pentru ambalaje, Materiale stratificate din plastic, ldpe and hdpe bags, packaging for the food-processing industry, Foil for toilet paper packaging, Disposable seat covers, Bags for storing tires, Filme pentru ambalaje, și Materiale stratificate din plastic. Are sediul în Rzeszów, Polonia.

 3. TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri de imprimerie, Imprimare - furnituri, water based flexo inks, water based and uv varnishes, offset printing, Cerneluri de imprimerie, printing blankets, Wholesale of ink, și plate chemicals. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. PAPERERA DE GIRONA SA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania PAPERERA DE GIRONA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare - flexografie, Cerneluri, paper bag manufacturing, packaging bags, manufacture of paper bags, Imprimare - flexografie, paper conversion, Cerneluri, și emulsion ink. Are sediul în Sarrià De Ter-Girona, Spania.

 5. ROLTECH S.R.L.

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania ROLTECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Import-export de hartie si carton, Etichete - papetarie, Imprimare - flexografie, Hartie - fabricare, Import-export de hartie si carton, Etichete - papetarie, flexographic printing, și custom printing. Are sediul în Botosani, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRINT 'N' PACK

  Germania

  Compania PRINT 'N' PACK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. Are sediul în Markt Wald, Germania.

 2. ETIQUETAS ADHESIVAS RECA

  Spania

  Compania ETIQUETAS ADHESIVAS RECA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile self-adhesive label rolls, blank self-adhesive label, labels for the food industry, și personalised stickers. Are sediul în Jumilla, Spania.

 3. PRINTING TECHNOLOGY WACHE

  Germania

  Compania PRINTING TECHNOLOGY WACHE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii si garnituri de etansare, și Articulatii si garnituri de etansare. Are sediul în Görlitz, Germania.

 4. PROD'8

  Franta

  Compania PROD'8, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Imprimare laser, Imprimare - flexografie, Imprimare pe suport continuu, Tipografie, Imprimare laser, Imprimare - flexografie, și Imprimare pe suport continuu. Are sediul în Paris, Franta.

 5. TSIOKA EFI

  Grecia

  Compania TSIOKA EFI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. Are sediul în Katerini, Grecia.

 1. DIJITAL KLISECILIK SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania DIJITAL KLISECILIK SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexographic printing, și corrugated board packaging. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SARL EAG

  Franta

  Compania SARL EAG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for flexography, machines and equipment for sheet offset printing, flexography items, și flexographic printing. Are sediul în Hallencourt, Franta.

 1. TLS ANILOX GMBH

  Germania

  Compania TLS ANILOX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flexografie - masini, Flexografie - masini, anilox rolls, photogravure, și lightened rollers. Are sediul în Salzkotten, Germania.

 2. FLEXIPACK

  Polonia

  Compania FLEXIPACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare - flexografie, cellphane, Square Plastic Packaging, Litho laminated full color printed packages, și Imprimare - flexografie. Are sediul în Czapury, Polonia.

 3. ERREDUE ETICHETTE SRL

  Italia

  Compania ERREDUE ETICHETTE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile self-adhesive labels, Adhesive label applicators, și Tag printers. Are sediul în Bussero, Italia.

 4. VOLOTREND SRLS

  Italia

  Compania VOLOTREND SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised adhesive tape, printed pvc adhesive tapes, personalised cloth bags, și Promotional printing on garments. Are sediul în Civitanova Marche, Italia.

 5. FLAGMAN PRINT

  Ucraina

  Compania FLAGMAN PRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile self-adhesive labels, food industry self-adhesive labels, și continuous self-adhesive labels. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 6. VERPACKUNGSKONTOR NORD GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VERPACKUNGSKONTOR NORD GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. Are sediul în Ganderkesee, Germania.

 7. ROTOMETAL

  Polonia

  Compania ROTOMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - produse diverse, machines and equipment for flexography, magnetic cylinders, și Publicatii - produse diverse. Are sediul în Świebodzin, Polonia.

 8. LIEPAJAS PAPIRS

  Letonia

  Compania LIEPAJAS PAPIRS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat-shrink sleeves, self-adhesive label, tickets on rolls, și printed stickers. Are sediul în Liepaja, Letonia.

 1. W. GRÖNING GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania W. GRÖNING GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile co extruded plastic films, barrier films for food packaging, Copolymer, și Printed film. Are sediul în Rheine, Germania.

 2. INNOVA F. P. GMBH

  Germania

  Compania INNOVA F. P. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile foam tapes. Are sediul în Oberursel, Germania.

 3. LIVCER - ÉCHANTILLONS ET MONODOSES THERMOFORMÉS

  Franta

  Compania LIVCER - ÉCHANTILLONS ET MONODOSES THERMOFORMÉS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare - flexografie, subcontract packaging of cosmetic products and perfumes, și Imprimare - flexografie. Are sediul în Sucy En Brie, Franta.

 4. HAROLD DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Germania

  Compania HAROLD DIENSTLEISTUNGS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. WOLSKI HAFTETIKETTEN

  Germania

  Compania WOLSKI HAFTETIKETTEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etichete - papetarie, adhesive wording, packaging for dangerous goods, self-adhesive plates, și Etichete - papetarie. Are sediul în Uelzen, Germania.

 6. BULHOSAS (IRMAOS), S.A.

  Portugalia

  Compania BULHOSAS (IRMAOS), S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare - flexografie, Serigrafie, Imprimare - tipografie, Etichete - papetarie, Imprimare - flexografie, Serigrafie, Imprimare - tipografie, și Etichete - papetarie. Are sediul în São João Da Madeira, Portugalia.

 7. DENNY BROS LTD

  Regatul Unit

  Compania DENNY BROS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. Are sediul în Bury St Edmunds, Regatul Unit.

 8. OUEST PACK

  Franta

  Compania OUEST PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile film for printing, food-grade film, Stretch films and wrap, și barrier films for food packaging. Are sediul în Perros-Guirec, Franta.

 9. DRUKARNIA FLEKSOGRAFICZNA TOM-DRUK

  Polonia

  Compania DRUKARNIA FLEKSOGRAFICZNA TOM-DRUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. Are sediul în Łódź, Polonia.

 10. MANGUST,LTD

  Ucraina

  Compania MANGUST,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - flexografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computerised pattern cutting, embroidery for textiles and textile products, și men - women packages. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit