• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • import-export de produse din piele

Rezultate pentru

Import-export de produse din piele - Import export

 1. LEATHER IN MIND

  Regatul Unit

  Compania LEATHER IN MIND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de produse din piele, leather wallets, fashion leather goods, Import-export de produse din piele, și Private Label. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 2. ALVA LEATHER GMBH

  Germania

  Compania ALVA LEATHER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de produse din piele, Shoe leather, hides and skins, tanned hides for technical and industrial use, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Stadtlohn, Germania.

 3. SONART TEKSTIL

  Turcia

  Compania SONART TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele artificiala, Piele artificiala, imitation leather boots, și imitation leather slippers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. TRGOVINA IRMAN MTP D.O.O

  Slovenia

  Compania TRGOVINA IRMAN MTP D.O.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe repairs, protective gloves, work aprons, și nitrile gloves. Are sediul în Šoštanj, Slovenia.

 5. MY PANTHER GLOVES CO (PVT) LTD.

  Spania

  Compania MY PANTHER GLOVES CO (PVT) LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. Are sediul în Castelldefels, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SUN ENTERPRISES B.V.

  Olanda

  Compania SUN ENTERPRISES B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Leatherwork accessories, silk ribbons, necklace fasteners, și costume jewellery - production. Are sediul în Almere, Olanda.

 2. TANNERIE REMY CARRIAT

  Franta

  Compania TANNERIE REMY CARRIAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, Import-export de produse din piele, Sei, Piei si blanuri pentru marochinarie, Import-export de produse din piele, Sei, și leather accessories for shoes. Are sediul în Espelette, Franta.

 3. LIDER KEMER SAN.TIC. A. Ş.

  Turcia

  Compania LIDER KEMER SAN.TIC. A. Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CHRISTINA CABANSKI

  Germania

  Compania CHRISTINA CABANSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Piele artificiala, Import-export de produse din piele, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Textile - import-export, Piele artificiala, Import-export de produse din piele, și Piei si blanuri decorative pentru mobilier. Are sediul în Witten, Germania.

 5. MARION ACKER LEDERGROSSHANDLUNG

  Germania

  Compania MARION ACKER LEDERGROSSHANDLUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. Are sediul în Waldfischbach-Burgalben, Germania.

 1. LEDER HOFMANN HANDELS-GMBH

  Germania

  Compania LEDER HOFMANN HANDELS-GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Import-export de produse din piele, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Odelzhausen, Germania.

 2. JBERGER GMBH

  Elvetia

  Compania JBERGER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, Import-export de produse din piele, Piele, pielicele si blanuri, Genti, genti diplomat si genti de dama, Incaltaminte, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Schaffhausen, Elvetia.

 1. OBI PELLE

  Regatul Unit

  Compania OBI PELLE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de produse din piele, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Chadwell Heath, Regatul Unit.

 2. JOHANN HOFSTETTER & CO.

  Elvetia

  Compania JOHANN HOFSTETTER & CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, Import-export de produse din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Incaltaminte, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Flawil, Elvetia.

 3. FRANZ TRENKWALDER

  Austria

  Compania FRANZ TRENKWALDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, Import-export de produse din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piele tabacita, Piei pentru industria confectiilor, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Landeck, Austria.

 4. NOVALPINA AG

  Elvetia

  Compania NOVALPINA AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Import-export de produse din piele, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Grenchen, Elvetia.

 5. ONUR GROUP

  Turcia

  Compania ONUR GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. JULIUS LIES GMBH

  Germania

  Compania JULIUS LIES GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Import-export de produse din piele, Accesorii, Piele, pielicele si blanuri, Piei pentru industria confectiilor, Import-export de produse din piele, și Accesorii. Are sediul în Weinheim, Germania.

 7. MICHAEL BEULEKE

  Germania

  Compania MICHAEL BEULEKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Incaltaminte, Marochinarie - furnituri si accesorii, Import-export de produse din piele, Piele, pielicele si blanuri, Incaltaminte, Marochinarie - furnituri si accesorii, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Runkel, Germania.

 8. PELER ITALIA SRL CONCERIA

  Italia

  Compania PELER ITALIA SRL CONCERIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 1. EYKA BELT BUCKLES

  Turcia

  Compania EYKA BELT BUCKLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brass accessories. Are sediul în Gaziosmanpasa, Turcia.

 2. ÏQBAL FOODS

  Danemarca

  Compania ÏQBAL FOODS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile degreasing agents for leather and hides. Are sediul în København, Danemarca.

 3. SCHAUENBURG GMBH

  Germania

  Compania SCHAUENBURG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de produse din piele, Tesaturi, Finisarea produselor textile, Tesaturi pentru mobilier, Import-export de produse din piele, Tesaturi, Finisarea produselor textile, și Tesaturi pentru mobilier. Are sediul în Lüneburg, Germania.

 4. MÖBEL LEDER BECKER

  Germania

  Compania MÖBEL LEDER BECKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, Import-export de produse din piele, Piele, pielicele si blanuri, Piei si blanuri decorative pentru mobilier, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Pirmasens, Germania.

 5. NOVOCOR GMBH

  Germania

  Compania NOVOCOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, genti diplomat si genti de dama, Marochinarie - furnituri si accesorii, Import-export de produse din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Marochinarie - furnituri si accesorii, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Kindsbach, Germania.

 6. SC DEL COMPANY SRL

  Romania

  Compania SC DEL COMPANY SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather, și leather shoes. Are sediul în Vicovu De Sus, Suceava, Romania.

 7. MULTISERVICE BANHOFF, SL

  Spania

  Compania MULTISERVICE BANHOFF, SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. Are sediul în Barcelona, Spania.

 8. NOSSENER SÄMISCHLEDER H. A. MÜLLER GMBH

  Germania

  Compania NOSSENER SÄMISCHLEDER H. A. MÜLLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Import-export de produse din piele, Accesorii, Incaltaminte, Import-export de produse din piele, și Accesorii. Are sediul în Nossen, Germania.

 9. GIORGIO FENATI SPEDIZIONI INTERNAZIONALI

  Italia

  Compania GIORGIO FENATI SPEDIZIONI INTERNAZIONALI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de produse din piele, National and international expeditions, și Import-export de produse din piele. Are sediul în Vicenza, Italia.

 10. INTERNATIONAL LEATHER IMP. EXP.DI MAZZANTE G. & M. SNC

  Italia

  Compania INTERNATIONAL LEATHER IMP. EXP.DI MAZZANTE G. & M. SNC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de produse din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recovery of hides and skins. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Import-export de produse din piele - Import export

Număr de rezultate

3.130 Intreprinderile