• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • iesle si troace

Rezultate pentru

Iesle si troace - Import export

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  -WHATSAPP : +8618716075201 -Yutian Futai International Trade Co., Ltd. -http: //husbandry-poutry.en.alibaba.com -Contacting Person: Mr.will Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. GAUN

  Spania

  Compania GAUN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colivii si voliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, Iesle si troace, troughs for poultry, și troughs for rabbits. Are sediul în Librilla-Murcia, Spania.

 3. NOVITAL S.R.L.

  Italia

  Compania NOVITAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incubatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adapatoare, Iesle si troace, Adapatoare, Iesle si troace, și farm grinding machinery. Are sediul în Lonate Pozzolo, Italia.

 4. ACO FUNKI

  Germania

  Compania ACO FUNKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, Produse pentru amenajarea grajdurilor, chutes, Iesle si troace, și Produse pentru amenajarea grajdurilor. Are sediul în Büdelsdorf, Germania.

 5. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgaria

  Compania TYCOON SERVICES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, Produse finite metalice, Iesle si troace, și Produse finite metalice. Are sediul în Troyan, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO

  Spania

  Compania INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Iesle si troace, fencing, silos, Garduri, și Iesle si troace. Are sediul în Sanfelismo (valdefresno)-León, Spania.

 2. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Franta

  Compania SARL ALBOUY EQUIPEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, Iesle si troace, Feeders, automatic, fodder troughs for zootechnics, și ovine feed. Are sediul în Baraqueville, Franta.

 3. SANTAMARIA MAURO

  Italia

  Compania SANTAMARIA MAURO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iesle si troace. Are sediul în Licata, Italia.

 4. DAAB GMBH

  Germania

  Compania DAAB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, și Iesle si troace. Are sediul în Reinheim, Germania.

 5. EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH

  Germania

  Compania EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Iesle si troace, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Hellenthal, Germania.

 1. CITECHMA HETEREN B.V.

  Olanda

  Compania CITECHMA HETEREN B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, și Iesle si troace. Are sediul în Heteren, Olanda.

 2. TUMMERS MACHINEBOUW B.V.

  Olanda

  Compania TUMMERS MACHINEBOUW B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, și Iesle si troace. Are sediul în Hoogerheide, Olanda.

 1. JAN KRAJCOVIC

  Republica Ceha

  Compania JAN KRAJCOVIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, și Iesle si troace. Are sediul în Brno-Stred, Republica Ceha.

 2. REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Germania

  Compania REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iesle si troace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse pentru amenajarea grajdurilor, și Produse pentru amenajarea grajdurilor. Are sediul în Recke, Germania.

 3. PETER MARTINKA - MP SERVIS

  Slovacia

  Compania PETER MARTINKA - MP SERVIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, și Iesle si troace. Are sediul în Bratislava-Nove Mesto, Slovacia.

 4. ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE

  Slovenia

  Compania ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iesle si troace. Are sediul în Petrovce, Slovenia.

 5. LST LANDWIRTSCHAFTL. ANLAGEN GMBH

  Germania

 6. YEMMAK MAKINA SANAYI VE TICARET A S

  Turcia