• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • identificare - carti

Rezultate pentru

Identificare - carti - Import export

 1. SECANDA SYSTEMS AG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SECANDA SYSTEMS AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 2. PRINTING LOVERS LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania PRINTING LOVERS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, și Identificare - carti. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 3. ID CARD STORE

  Regatul Unit

  Compania ID CARD STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, id card holders, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 4. PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Identificare - carti, Cartele client, magnetic badges, și Identificare - carti. Are sediul în Dresden, Germania.

 5. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, Cartele client, Identificare - carti, Cartele client, și magnetic badges. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IDENTBASE GMBH

  Germania

  Compania IDENTBASE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic card identification systems, id card holders, și radio access control readers. Are sediul în Meppen, Germania.

 2. TIPOESSE

  Italia

  Compania TIPOESSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile typography, și plastic sheet bending machines. Are sediul în Ravenna, Italia.

 3. PROFI-LAM

  Polonia

  Compania PROFI-LAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, Identificare - carti, Badge clips, și Promotional badges. Are sediul în Warsaw, Polonia.

 4. ECD - BADGES & ACCESSOIRES DEPUIS 1989

  Franta

  Compania ECD - BADGES & ACCESSOIRES DEPUIS 1989, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile badges, și badge holder. Are sediul în Colombes, Franta.

 5. SMARTCARDSHOP24 GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SMARTCARDSHOP24 GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. Are sediul în Oldenburg, Germania.

 1. ID SYSTEMS AS

  Estonia

  Compania ID SYSTEMS AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, și Identificare - carti. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 2. ID CARD CENTRE

  Regatul Unit

  Compania ID CARD CENTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lanyards, printers, id card holders, și threading tools. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 1. SŁAWOMIR MAJ STUDIO ID

  Polonia

  Compania SŁAWOMIR MAJ STUDIO ID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. Are sediul în Dąbrówka, Polonia.

 2. SOGEDEX ACCESSORIES

  Franta

  Compania SOGEDEX ACCESSORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile badge holder. Are sediul în Bois-D'arcy, Franta.

 3. ETAC SA

  Franta

  Compania ETAC SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. Are sediul în Les Rairies, Franta.

 4. GSTAG

  Franta

  Compania GSTAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, Identification bracelet, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Gemenos, Franta.

 5. CARDHOUSE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CARDHOUSE S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smart card identification systems, și plastic card identification systems. Are sediul în Ústí Nad Labem, Republica Ceha.

 6. INGENIA

  Regatul Unit

  Compania INGENIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile id card holders, și plastic cards. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 7. TARJECARD TARJETAS PLÁSTICAS

  Spania

  Compania TARJECARD TARJETAS PLÁSTICAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printers for plastic badges, proximity badges, id badges, și magnetic badges. Are sediul în Córdoba, Spania.

 8. SAETIC SA

  Spania

  Compania SAETIC SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele plastifiate, Identificare - carti, Cartele plastifiate, Identificare - carti, id badges, și identification and control documents- printing. Are sediul în SANT JUST DESVERN - BARCELONA, Spania.

 1. CARDS-X (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania CARDS-X (UK) LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile id card holders. Are sediul în Malton, Regatul Unit.

 2. ENZOCARD R&D SL

  Spania

  Compania ENZOCARD R&D SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic card identification systems, printers for plastic badges, access control turnstiles, și access control and presence identification systems. Are sediul în Campanillas, Spania.

 3. IDENTIBLE

  Germania

  Compania IDENTIBLE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. Are sediul în Mannheim, Germania.

 4. TERCO SERVICES

  Franta

  Compania TERCO SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnetic badges. Are sediul în Auffargis, Franta.

 5. CARDPLUS SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania CARDPLUS SYSTEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, printers for plastic badges, Access control, Identificare - carti, și alarm system. Are sediul în Solingen, Germania.

 6. PARTITALIA SRL

  Italia

  Compania PARTITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. Are sediul în Lainate, Italia.

 7. KOOLKARD SL

  Spania

  Compania KOOLKARD SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printers for plastic badges, id badges, magnetic badge time recorders, și plastic card identification systems. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. A3M AUTO ID SL

  Spania

  Compania A3M AUTO ID SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, Usi automate si controlul accesului, Identificare - carti, access control turnstiles, radio access control readers, și Usi automate si controlul accesului. Are sediul în Cordoba, Spania.

 9. ESSENTRA SECURITY

  Regatul Unit

  Compania ESSENTRA SECURITY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Identificare - carti. Are sediul în Oxford, Regatul Unit.

 10. POLIMEX HOLDING LTD

  Bulgaria

  Compania POLIMEX HOLDING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, Identificare - carti, Carduri de memorie, și Identificare - carti. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit