• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante

Rezultate pentru

Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante - Import export

 1. MULTI VENTILATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MULTI VENTILATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Paris, Franta.

 2. STIEGLITZ SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STIEGLITZ SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Plattling, Germania.

 3. SIFIM SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SIFIM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Jesi, Italia.

 4. BAŞARAN ÇELIK SAN TIC AŞ

  Turcia

  Compania BAŞARAN ÇELIK SAN TIC AŞ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vacuum cleaners, decorative hoods, kitchen hoods, și built-in appliances. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. CLERINOX

  Belgia

  Compania CLERINOX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Mobilier pentru sali de mese - colectivitati, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, installation of professional kitchens, și Mobilier pentru sali de mese - colectivitati. Are sediul în Beauraing, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DOLADILLE HOTTES DE CUISINE

  Franta

  Compania DOLADILLE HOTTES DE CUISINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen furniture accessories. Are sediul în Fresnes En Woevre, Franta.

 2. CHROMONORM GMBH

  Germania

  Compania CHROMONORM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Grosselfingen, Germania.

 3. NORTBERG.PL

  Polonia

  Compania NORTBERG.PL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Kielce, Polonia.

 4. LUXAIR COOKER HOODS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania LUXAIR COOKER HOODS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Ripon, Regatul Unit.

 5. LINTS VENTILATIE BV

  Olanda

  Compania LINTS VENTILATIE BV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 1. GROUPE APP

  Franta

  Compania GROUPE APP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea atmosferei - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, cold room ventilation, magnetic limescale-removal treatments, Dezinfectarea aerului - aparate si instalatii, și Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Nice, Franta.

 2. SIFIM SRL

  Italia

  Compania SIFIM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen hoods, oven hood filters, hidden hoods, și extraction hoods. Are sediul în Jesi, Italia.

 1. BERTAZZONI SPA

  Italia

  Compania BERTAZZONI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aragazuri, cooking hobs, built-in appliances, Aragazuri, și extraction hoods. Are sediul în Guastalla, Italia.

 2. DE GRIFFIOEN

  Olanda

  Compania DE GRIFFIOEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, metal chimney stacks for the building trade, și Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 3. SWEDLUXURY

  Suedia

  Compania SWEDLUXURY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen hoods, oven hood filters, și decorative hoods. Are sediul în Malmö, Suedia.

 4. SILVERLINE EV GERECLERI A.S.

  Turcia

  Compania SILVERLINE EV GERECLERI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - import-export, Frigidere de uz casnic, Cuptoare cu microunde, Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - import-export, Frigidere de uz casnic, și Cuptoare cu microunde. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 5. EXTRACAM VENTILACION IDNUSTRIAL S.L

  Spania

  Compania EXTRACAM VENTILACION IDNUSTRIAL S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extraction hoods, Smoke extraction and ventilation conduits, Manufacturer of industrial fans, și ventilation systems. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. R.N.T. IMPIANTI - IMPIANTI DI ASPIRAZIONE A NAPOLI

  Italia

  Compania R.N.T. IMPIANTI - IMPIANTI DI ASPIRAZIONE A NAPOLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Napoli, Italia.

 7. FERRE

  Turcia

  Compania FERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare electrice, Cuptoare electrice, electric cooker, și vacuum hoppers. Are sediul în KAYSERI, Turcia.

 8. AGA ALFA BELGIUM

  Belgia

  Compania AGA ALFA BELGIUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aragazuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, și extraction hoods. Are sediul în Gent, Belgia.

 1. GORENJE SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovacia

  Compania GORENJE SLOVAKIA, S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uscatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, Storcatoare de rufe de uz casnic, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, și Storcatoare de rufe de uz casnic. Are sediul în Bratislava - Dubravka, Slovacia.

 2. DAGO AGROBUSINESS

  Madagascar

  Compania DAGO AGROBUSINESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Antananarivo, Madagascar.

 3. AGM YALITIM VE HAVALANDIRMA

  Turcia

  Compania AGM YALITIM VE HAVALANDIRMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air ventilation systems for stables, Smoke extraction and ventilation conduits, ventilation systems for the construction industry, și industrial ventilation. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. SANAIRE

  Mexic

  Compania SANAIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen hoods for communities, și stainless steel hoods. Are sediul în Iztacalco, Mexic.

 5. COOLEN AGENTUREN

  Belgia

  Compania COOLEN AGENTUREN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de bucatarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Electrocasnice - import-export, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Bucatarie - mobilier, Electrocasnice - import-export, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, și small electrical goods for the kitchen. Are sediul în Bocholt, Belgia.

 6. NERROX S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania NERROX S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Agregate frigorifice, Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Agregate frigorifice, și Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Jablonec Nad Nisou, Republica Ceha.

 7. TOFLESZ

  Polonia

  Compania TOFLESZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Kielce, Polonia.

 8. GUANGDONG FANS-TECH ELECTRIC CO.,LTD.

  China

  Compania GUANGDONG FANS-TECH ELECTRIC CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. Are sediul în Shunde Foshan Guangdong, China.

 9. BARRIER

  Turcia

  Compania BARRIER, care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Bucatarie - mobilier, Electrocasnice - aparate mari, Bucatarie - mobilier, wall mounted hoods, și kitchen hoods. Are sediul în Merzifon / Amasya, Turcia.

 10. AIRVEBER S.R.L.

  Italia

  Compania AIRVEBER S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hote pentru bucatarie si ventilatoare aspirante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen hoods for communities, și extraction hoods. Are sediul în Seregno, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit