• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hidrocarburi si derivate

Rezultate pentru

Hidrocarburi si derivate - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is a qualified manufacturer and supplier which audited and approved by SGS, the company is strictly following the Quality Management System ISO9001: 2015. YR Chemspec® is engaged in the production and distribution a broad range portfolio of specialty, raw materials, active ingredients for the global cosmetic industries. We are always dedicated in state-of-the-art technology innovations, manufacturing process, distributing, sourcing high quality raw materials and ingredients. YR Chemspec® is an Industry-University-Research oriented company, to prompt high-quality development through innovation and fostering new growth drivers. YR Chemspec® is raising its capacity for pursuing scientific and technological innovation via cooperating with the famous universities and institutes. Main of our industry-university-research collaborative projects including, Vitamin Derivatives, Fermented Actives, Plant extracts, PVP Polymers, Polyquaterniums and other active ingredients.

 2. TRISKELL CONSEIL PARTNER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRISKELL CONSEIL PARTNER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile petrochemical products, și refinery. Are sediul în Avrille, Franta.

 3. MR GERI KAZANIM PLASTIK LTD.

  Turcia

  Compania MR GERI KAZANIM PLASTIK LTD., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expandable polystyrene. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. SERVICE CHIMIE

  Franta

  Compania SERVICE CHIMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. Are sediul în St Thibault Des Vignes, Franta.

 5. SOSTECASAS BUSINESS GROUP

  Spania

  Compania SOSTECASAS BUSINESS GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri vegetale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Hidrocarburi si derivate, building design, sugar, Alimente - import-export, și Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. QUADRIMEX CHEMICAL

  Franta

  Compania QUADRIMEX CHEMICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie - produse de baza si derivate, Chimie - produse de baza si derivate, și sulphur and derivatives. Are sediul în Cavaillon, Franta.

 2. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusia

  Compania LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte chimice, Hidrocarburi si derivate, Benzina - carburanti, Kerosen, Ingrasaminte chimice, Hidrocarburi si derivate, Benzina - carburanti, și Kerosen. Are sediul în Smolensk, Rusia.

 3. TRADITEM GMBH

  Germania

  Compania TRADITEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Hilden, Germania.

 4. ELITEPLUS21

  Spania

  Compania ELITEPLUS21, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arta veche, Burse de comert, gold ingots, Arta veche, Burse de comert, și Metals. Are sediul în Móstoles, Spania.

 5. STEMAT JANSEN

  Franta

  Compania STEMAT JANSEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocarburi si derivate, Hidrocarburi si derivate, valve manufacture, și valves. Are sediul în Raismes, Franta.

 1. COMPANIA GENERAL DE LUBRICANTES, S.A. (COGELSA)

  Spania

  Compania COMPANIA GENERAL DE LUBRICANTES, S.A. (COGELSA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lubricating oil, healthcare articles, și lubricant refinery oils. Are sediul în Sant Andreu De La Barca, Spania.

 2. POLSAROS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania POLSAROS SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Kraków, Polonia.

 1. BLUE RAIN HOLDING Y CO. LTD.

  Spania

  Compania BLUE RAIN HOLDING Y CO. LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de energie si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocarburi si derivate, intermediation for import-export, și Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. VALTANCOLI BRUNO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania VALTANCOLI BRUNO E C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocarburi si derivate, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Hidrocarburi si derivate, și Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice. Are sediul în Faenza, Italia.

 3. FRATELLI RATTI

  Italia

  Compania FRATELLI RATTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Tortona, Italia.

 4. CAPRICORNO S.P.A.

  Italia

  Compania CAPRICORNO S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Hidrocarburi si derivate, Combustibili petrolieri si aditivi, și Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Castegnato, Italia.

 5. MAESTRI S.P.A.

  Italia

  Compania MAESTRI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocarburi si derivate, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Hidrocarburi si derivate, și Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice. Are sediul în Gatteo, Italia.

 6. TOCCI ALFREDO

  Italia

  Compania TOCCI ALFREDO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în San Giorgio Jonico, Italia.

 7. TAMOIL RAFFINAZIONE S.P.A.

  Italia

  Compania TAMOIL RAFFINAZIONE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Cremona, Italia.

 8. SIROIL S.R.L.

  Italia

  Compania SIROIL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Hidrocarburi si derivate, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Roma, Italia.

 1. DP LUBRIFICANTI S.R.L.

  Italia

  Compania DP LUBRIFICANTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Aprilia, Italia.

 2. SCAP S.R.L.

  Italia

  Compania SCAP S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Perugia, Italia.

 3. GOVERNALE AGRI.COM.SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania GOVERNALE AGRI.COM.SERVICE S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Petrosino, Italia.

 4. CAR.CO

  Italia

  Compania CAR.CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Gazzo Veronese, Italia.

 5. DESOMIT S.R.L.

  Italia

  Compania DESOMIT S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Bari, Italia.

 6. S.E.P. S.R.L.

  Italia

  Compania S.E.P. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili solizi, Hidrocarburi si derivate, Combustibili solizi, și Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Gubbio, Italia.

 7. IASENZIO DOMENICO

  Italia

  Compania IASENZIO DOMENICO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Rieti, Italia.

 8. C.L.A.I.P.A. S.P.A.

  Italia

  Compania C.L.A.I.P.A. S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Mantova, Italia.

 9. ZANNONI CARBURANTI

  Italia

  Compania ZANNONI CARBURANTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocarburi si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, Benzina - carburanti, Gaz si carburanti ecologici - utilizari energetice, și Benzina - carburanti. Are sediul în Castelnovo Ne' Monti, Italia.

 10. LA TERMOPIAVE S.R.L.

  Italia

  Compania LA TERMOPIAVE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Hidrocarburi si derivate, Combustibili petrolieri si aditivi, și Hidrocarburi si derivate. Are sediul în Cavaso Del Tomba, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hidrocarburi si derivate - Import export

Număr de rezultate

7.333 Intreprinderile