• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haute couture- confectii de lux

Rezultate pentru

Haute couture- confectii de lux - Import export

 1. ASLI DOGAN GELINLIK TEKS TAS ITH IHR LTD STI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ASLI DOGAN GELINLIK TEKS TAS ITH IHR LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, bridal fashion gowns, wedding wear, bridal gown, custom-made bridal gowns, embroidered bridal gowns, wedding dresses, wedding dresses manufacturing, și Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. TERNOPOL LEATHER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TERNOPOL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Moda - stilisti, Haute couture, confectii de lux, Haine de gata, Mantouri si impermeabile, Mantouri din piele, fur clothes, Haine de blana, și leather garment manufacture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ENYSHOP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ENYSHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de gata, Piele de caprioara - haine, Sosete, Portmonee din piele, Obiecte de buzunar din piele, on-line boutique, EXCLUSIVE LADIESWEAR online shop, Online shop, și men's clothing. Are sediul în Isle-Adam, Franta.

 4. INTERSTYL - LES ATELIERS DE BOISSIERS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania INTERSTYL - LES ATELIERS DE BOISSIERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Manusi, Rufarie, Confectii pentru barbati, Haute couture, confectii de lux, high fashion knitwear, Manufacturer of knitted garments, knitted accessories, și Meshing. Are sediul în Malrevers, Franta.

 5. ACCADEMIA MARIO FORONI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ACCADEMIA MARIO FORONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - furnituri, women's wear, ACCADEMIA DI MODA, knitwear, Imbracaminte - furnituri, CORSO DI MAGLIERIA, custom-made clothing, clothing accessories, și high fashion. Are sediul în Valeggio Sul Mincio, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EVE-COUTURE

  Regatul Unit

  Compania EVE-COUTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridal fashion gowns. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. BRANDIBAY

  Franta

  Compania BRANDIBAY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile designer dress, important trademarks footwear, Men's and women's fashion accessories, și on-line boutique. Are sediul în Penchard, Franta.

 3. NAGY COLLECTION CORPORATE FASHION

  Germania

  Compania NAGY COLLECTION CORPORATE FASHION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Essen, Germania.

 4. LINEA GIO

  Franta

  Compania LINEA GIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, men's clothing, și Incaltaminte. Are sediul în Bastia, Franta.

 5. ANTHEA S.R.L.

  Italia

  Compania ANTHEA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile third-party packaging. Are sediul în Agira, Italia.

 1. MEYNIER

  Franta

  Compania MEYNIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, Butoane, Developare - produse, Haute couture, confectii de lux, Butoane, Luxury packaging design, și Developare - produse. Are sediul în Lavans St Claude, Franta.

 2. MIK BG LTD

  Bulgaria

  Compania MIK BG LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, certified company, CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, și renewable energy sources. Are sediul în Ruse, Bulgaria.

 1. LLS LIGREDO

  Rusia

  Compania LLS LIGREDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, Haine pentru femei, Haine barbatesti, Haute couture, confectii de lux, Accesorii, Haine pentru femei, Haine barbatesti, și Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. MEGASPLET D.O.O.

  Slovenia

  Compania MEGASPLET D.O.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, Cosmetice, articles for manicures, Brushes, și curling irons. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 3. TIZIANA FAUSTI

  Italia

  Compania TIZIANA FAUSTI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boutiques, women's wear, men's clothing, și handbags. Are sediul în Bergamo, Italia.

 4. BONDER

  Portugalia

  Compania BONDER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, Luxury goods, și Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. LUXURY OUTFIT FRANCE

  Franta

  Compania LUXURY OUTFIT FRANCE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Six Fours Les Plages, Franta.

 6. STEPHAN BADAL

  Belgia

  Compania STEPHAN BADAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, Haute couture pentru barbati, high fashion design studio, bridal fashion gowns, Haute couture pentru femei, și Haute couture pentru barbati. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. TORREGROSSA SRL

  Italia

  Compania TORREGROSSA SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high fashion, women's wear, fashion accessories, și credit card. Are sediul în Palermo, Italia.

 8. GLGSTYLE

  Franta

  Compania GLGSTYLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile courses in cutting, sewing and tailoring, și custom-made wardrobes. Are sediul în Mauregard, Franta.

 1. CHANEL

  Franta

  Compania CHANEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parfumuri, Podoabe, Ceasornicarie, Produse pentru machiaj, Parfumuri, Podoabe, Ceasornicarie, și Produse pentru machiaj. Are sediul în Neuilly-Sur-Seine, Franta.

 2. MATILDE CANO

  Spania

  Compania MATILDE CANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, Haine de ceremonie, Haute couture, confectii de lux, Haine de ceremonie, bridal gown, și boutiques. Are sediul în Córdoba, Spania.

 3. YOXEONE

  Franta

  Compania YOXEONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Haute couture, confectii de lux, Tesaturi pentru confectii, Confectii pentru barbati, Haute couture, confectii de lux, Tesaturi pentru confectii, și ready-to-wear accessories. Are sediul în La Courneuve, Franta.

 4. MARQUE-MOD

  Franta

  Compania MARQUE-MOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Haute couture, confectii de lux, Confectii pentru femei, Haute couture, confectii de lux, high fashion, și ready to wear. Are sediul în St Jean D Eyraud, Franta.

 5. AMETLAB

  Italia

  Compania AMETLAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Martina Franca, Italia.

 6. MY TAILOR

  Belgia

  Compania MY TAILOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. NEROPLATINO SAGL

  Elvetia

  Compania NEROPLATINO SAGL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile patterns for fabrics, și artistic design. Are sediul în Morbio Inferiore, Elvetia.

 8. SONSOLES DE LUQUE

  Spania

  Compania SONSOLES DE LUQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. MONDIALE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MONDIALE S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, Mobilier - designer, Bauturi - import-export, Alimente - import-export, Haute couture, confectii de lux, Mobilier - designer, Bauturi - import-export, și Alimente - import-export. Are sediul în Praha 10-Vinohrady, Republica Ceha.

 10. TOMMY & ALY STYLE S.R.L.

  Italia

  Compania TOMMY & ALY STYLE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothing production, high fashion, women's high fashion, și men's high fashion. Are sediul în Minervino Murge, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit