• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haute couture pentru femei

Rezultate pentru

Haute couture pentru femei - Import export

 1. FIYPER SANAL MAGAZACILIK

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania FIYPER SANAL MAGAZACILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, Confectii pentru femei, strapless bodice, wedding dress materials, made-to-measure corsetry, corsetry, Straps and elastic fabrics for corsets, high fashion garment design, și evening wear. Are sediul în Kütahya, Turcia.

 2. TRAÇOS FIDALGOS UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania TRAÇOS FIDALGOS UNIPESSOAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, Imbracaminte - import-export, Haine de dama, Confectii pentru femei, Haine pentru sport, working uniforms, Meshing, Haute couture pentru femei, și Imbracaminte - import-export. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 3. CHIKAMO FASHION

  Tunisia

  Compania CHIKAMO FASHION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile elegant trousers, summer trousers, women's pants, și supportive pants. Are sediul în Sousse, Tunisia.

 4. SUKOLEKSIYON TEKSTIL KONFEKSIYON SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania SUKOLEKSIYON TEKSTIL KONFEKSIYON SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ANATOLIA A.Ş.

  Turcia

  Compania ANATOLIA A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei, silk pyjamas, Haine pentru femei, women clothes manufacturing, și fabrics and materials. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARSIL ALTA MODA SPOSA

  Italia

  Compania MARSIL ALTA MODA SPOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Roma, Italia.

 2. STUDIO STILISTICO LA NINFA

  Italia

  Compania STUDIO STILISTICO LA NINFA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridal gown. Are sediul în Torino, Italia.

 3. SARL BAYA

  Franta

  Compania SARL BAYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Paris, Franta.

 4. COUTURE EYE

  Turcia

  Compania COUTURE EYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding dresses manufacturing, wedding dresses, și evening dress rental. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. REMODÈE

  Italia

  Compania REMODÈE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, Clothes - recovery and recycling, și Genti. Are sediul în Capolona, Italia.

 1. OLCAY KRAFFT

  Germania

  Compania OLCAY KRAFFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Moda - stilisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, Haine pentru femei, bridal accessories, designer, Haute couture pentru femei, și Haine pentru femei. Are sediul în Köln, Germania.

 2. GLAZYSHOP

  Bulgaria

  Compania GLAZYSHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, Genti, genti diplomat si genti de dama, Accesorii, Haute couture pentru femei, Genti, Genti, genti diplomat si genti de dama, Accesorii, și Haute couture pentru femei. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 1. RISSKOV DESIGN AND ALTERATIONS

  Danemarca

  Compania RISSKOV DESIGN AND ALTERATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes manufacturing, și custom-made bridal gowns. Are sediul în Risskov, Danemarca.

 2. COUTURE PARIS NOVIAS

  Spania

  Compania COUTURE PARIS NOVIAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Torrente, Spania.

 3. ALTALANA

  Italia

  Compania ALTALANA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Milano, Italia.

 4. FASHION STUDIO DIACHELI

  Bulgaria

  Compania FASHION STUDIO DIACHELI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, și Haute couture pentru femei. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 5. DANTELLE

  Turcia

  Compania DANTELLE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. SESTOCERVO SRL

  Italia

  Compania SESTOCERVO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru barbati, women's clothing, men clothes manufacturing, women clothes manufacturing, și Haute couture pentru barbati. Are sediul în Prato, Italia.

 7. VOLCAR SRL

  Italia

  Compania VOLCAR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale clothing, clothing export, men's clothing, și knitwear factory. Are sediul în Brendola, Italia.

 8. REMTU TEXTILE

  Turcia

  Compania REMTU TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru barbati, Haute couture pentru femei, Haute couture pentru barbati, Haute couture pentru femei, sweatshirts, și curtain fabrics. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. JIRSA FELT

  Polonia

  Compania JIRSA FELT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Opole, Polonia.

 2. SLABON MODA

  Spania

  Compania SLABON MODA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Granada, Spania.

 3. SO-AN LTD

  Bulgaria

  Compania SO-AN LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza netesuta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, Bumbac - tesaturi, Haute couture pentru femei, și Bumbac - tesaturi. Are sediul în Haskovo, Bulgaria.

 4. GRACE

  Ucraina

  Compania GRACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, women's leather shoes, Haute couture pentru femei, și leather handbags. Are sediul în Dnepr, Ucraina.

 5. ATELIER RIMA

  Spania

  Compania ATELIER RIMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Sevilla, Spania.

 6. DEDÈ COUTURE

  Italia

  Compania DEDÈ COUTURE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 1970s clothing, vintage accessories, și women's clothing. Are sediul în Brindisi, Italia.

 7. MÁS34

  Spania

  Compania MÁS34, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Barcelona, Spania.

 8. STEPHAN BADAL

  Belgia

  Compania STEPHAN BADAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, Haute couture pentru barbati, high fashion design studio, bridal fashion gowns, Haute couture pentru femei, și Haute couture pentru barbati. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 9. FAUST FRANCE

  Franta

  Compania FAUST FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. Are sediul în Paris, Franta.

 10. AGOSTINI SHOES

  Italia

  Compania AGOSTINI SHOES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, women's shoes, women footwear, Haute couture pentru femei, și smart dress shoes for women. Are sediul în Noventa Padovana, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit