• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie pentru ambalaje

Rezultate pentru

Hartie pentru ambalaje - Import export

 1. RBECO SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge
 2. AMBEY PAPERS LLP

  India

  Verified by europages badge

  Compania AMBEY PAPERS LLP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing paper, rolls of kraft paper, brown kraft paper, Color tissue paper, Wrapping tissue paper, Gift wrapper, Gift wrapper, Color kraft paper, și Christmas wrappers. Are sediul în Gujarat, India.

 3. FLEXOBAG LDA - EMBALAGENS

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania FLEXOBAG LDA - EMBALAGENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saci din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pungi de hartie, Hartie pentru ambalaje, bag manufacturers, tote shoppers, kraft paper bag, advertising stickers, personalised stickers, zip seal plastic bags, și printed paper bags. Are sediul în Águeda, Portugalia.

 4. MUPA EMBALLAGES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MUPA EMBALLAGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru ambalaje, Hartie cretata, Pungi de hartie, Plicuri din hartie, food-grade paper, Hartie pentru ambalaje, Hartie cretata, Paraffin paper, și Duplex and heat sealable paper. Are sediul în Ensisheim, Franta.

 5. BEST TOTAL SPÓŁKA Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania BEST TOTAL SPÓŁKA Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - produse finite, articles produced by the paper and board industry for packing and packaging, Hartie si carton - produse finite, wrapping paper, corrugated paper, packing articles, corrugated board, crepe paper, și coloured paper. Are sediul în Syców, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. UNITED PACKAGING INDUSTRY

  Belgia

  Compania UNITED PACKAGING INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saci din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru ambalaje, Hartie pentru ambalaje, plastic bags, gift boxes, și bags. Are sediul în Haacht, Belgia.

 2. BELOFE

  Olanda

  Compania BELOFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Oirschot, Olanda.

 3. MIOMODO

  Germania

  Compania MIOMODO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, Ambalaje din hartie si carton, self-adhesive plates, hamper creation, și recycled cardboard. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. LINEA CARTA

  Italia

  Compania LINEA CARTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru ambalaje, artistic stationery, paper industry items and products, Hartie pentru ambalaje, și packaging boxes. Are sediul în Pinerolo, Italia.

 5. IBERISAC

  Spania

  Compania IBERISAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pungi de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru ambalaje, Custom paper bags, Hartie pentru ambalaje, Promotional plastic bags, și printed paper bags. Are sediul în Vigo, Spania.

 1. WOERNER + CIE. GMBH

  Germania

  Compania WOERNER + CIE. GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing straps, christmas wrapping paper, gift-wrap, și belt bags. Are sediul în Rastatt, Germania.

 2. LARA PACK

  Danemarca

  Compania LARA PACK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Polymers, Ambalaje alimentare, Handled paper bags, și printed napkins. Are sediul în Albertslund, Danemarca.

 1. BAG COMPANY GMBH

  Germania

  Compania BAG COMPANY GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Prien, Germania.

 2. M & AD

  Belgia

  Compania M & AD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, gift ideas, company gift services, Cadouri promotionale, și promotional articles for the office. Are sediul în Genk, Belgia.

 3. DARWIN XXI SL

  Spania

  Compania DARWIN XXI SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gummed paper, industrial packing, și Food packaging. Are sediul în Sant Pere De Riudebitlles, Spania.

 4. BDMO

  Belgia

  Compania BDMO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Hartie pentru ambalaje, Ambalaje din hartie si carton, Hartie - fabricare, Hartie pentru ambalaje, Ambalaje din hartie si carton, și packing. Are sediul în Meulebeke, Belgia.

 5. CARÉDEAU

  Franta

  Compania CARÉDEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile christmas bags. Are sediul în Buzenval, Franta.

 6. CHOCAPACK

  Olanda

  Compania CHOCAPACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Luxury packaging. Are sediul în Wormerveer, Olanda.

 7. AMPLITUDE

  Belgia

  Compania AMPLITUDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si doze metalice, Hartie pentru ambalaje, Cutii si doze metalice, Hartie pentru ambalaje, boxes, și packing boxes. Are sediul în Herent, Belgia.

 8. KADOPAPIER.NET

  Olanda

  Compania KADOPAPIER.NET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printed paper bags, și decorative ribbon. Are sediul în Groenlo, Olanda.

 1. ENVUELVELOPARAREGALO

  Spania

  Compania ENVUELVELOPARAREGALO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ribbons for wrapping presents, și paper bags. Are sediul în Moaña, Spania.

 2. SHREDHOUSE

  Regatul Unit

  Compania SHREDHOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Wiltshire, Regatul Unit.

 3. PACKERIA.DE BY JUNG VERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Compania PACKERIA.DE BY JUNG VERPACKUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Steinmauern, Germania.

 4. WIJ PRINTEN LINTEN

  Olanda

  Compania WIJ PRINTEN LINTEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Nijkerk, Olanda.

 5. VARIA-PACK

  Belgia

  Compania VARIA-PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru ambalaje, packaging products, cardboard, și Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Wilsele, Belgia.

 6. LEDAN COMPANY LLC

  Ucraina

  Compania LEDAN COMPANY LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pungi de hartie, kraft paper bag, gift boxes, și Pungi de hartie. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 7. INDUSTRIAS GRÁFICAS PAPELCOLOR, S.L.

  Spania

  Compania INDUSTRIAS GRÁFICAS PAPELCOLOR, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Canyada, Spania.

 8. KONRAD TRESENREITER GMBH

  Germania

  Compania KONRAD TRESENREITER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manechine pentru prezentare, Price labelling material, și Manechine pentru prezentare. Are sediul în Rosengarten-Tötensen, Germania.

 9. CENTRO DE INSTALACIONES

  Spania

  Compania CENTRO DE INSTALACIONES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru ateliere, Hartie pentru ambalaje, shop fittings, Mobilier pentru ateliere, și Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Logrezana, Spania.

 10. MMB PACKAGING BELGIUM BV

  Belgia

  Compania MMB PACKAGING BELGIUM BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru ambalaje. Are sediul în Embourg, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hartie pentru ambalaje - Import export

Număr de rezultate

5.374 Intreprinderile