• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • halogen - becuri si spoturi luminoase

Rezultate pentru

Halogen - becuri si spoturi luminoase - Import export

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Franta

  Verified by europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: craftsman, creator of the light fittings for the Normandie liner and the UN. Art bronze caster and glass-maker. Since 1923, three generations serving an international customer base. Creator-manufacturer of light fittings from the 1930s to the present time, contemporary lighting , wall light, timeless ceiling lamp, functional ceiling light, art deco lamps, 1930s lamps. PERZEL : prestigious lamp from the 1930s collection, ceiling lights, hanging lights, a collector’s item, a collector’s ceiling light, oval-shaped lamp , sandblasted glass hanging lamp, collector’s items from the 1930s, Art Deco reference, floor lights, floor lamp in a contemporary style, floor lamp from the 1930s, floor reading lamp, small floor lamps, mirror lights, lighted mirrors, closed wall lights, hinged reading lamp, ”torch” wall lights, wall light with a pivoting shade, wall light from the 1930s, outside lighting, boundary lighting, consoles and pedestal tables, coffee table…

 2. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italia

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 3. CLAUSEN OHG - TREBLE-LIGHT SPECIAL LIGHTING

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CLAUSEN OHG - TREBLE-LIGHT SPECIAL LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 4. JIAXING BINGSHENG LIGHTING APPLIANCE CO., LTD

  China

  Compania JIAXING BINGSHENG LIGHTING APPLIANCE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, LED lamps, energy-saving lamps, Lustre, și lamp. Are sediul în Haiyan, China.

 5. FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH

  Germania

  Compania FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, Corpuri de iluminat de arta, floor lamps, Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Borken, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SB LIGHT GROUP.

  Spania

  Compania SB LIGHT GROUP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile led, Manufacturer of lighting and light fittings, Lights, și led spotlight. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. CRISTALRECORD S.L.U.

  Spania

  Compania CRISTALRECORD S.L.U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curent electric - productie si distributie, și Curent electric - productie si distributie. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 3. BRITISH ELECTRIC LAMPS LTD

  Regatul Unit

  Compania BRITISH ELECTRIC LAMPS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lamps, fluorescent tubes, halogen lamp, și incandescent lamps. Are sediul în Normanton, Regatul Unit.

 4. FOSFARI

  Belgia

  Compania FOSFARI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri si tuburi cu neon, Halogen - becuri si spoturi luminoase, Becuri si tuburi cu neon, Halogen - becuri si spoturi luminoase, outdoor lighting fixtures for buildings, și outdoor and garden lighting fixtures. Are sediul în Rijmenam, Belgia.

 5. DOCTEUR MUSEO

  Franta

  Compania DOCTEUR MUSEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lighting, și repair workshop. Are sediul în Paris, Franta.

 1. MT LED

  Polonia

  Compania MT LED, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diode electroluminescente LED, Diode electroluminescente LED, led, light fixtures, și fluorescent tubes. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 2. SUNACA ILUMINACION

  Spania

  Compania SUNACA ILUMINACION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishing lamps, classic light fixtures, și modern lights. Are sediul în Linares (jaén), Spania.

 1. M&L LICHTTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania M&L LICHTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lighting layout. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 2. LUCIDE

  Belgia

  Compania LUCIDE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indoor and outdoor lighting, office lamp, și floor lamps. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. ABA LIGHTING

  Turcia

  Compania ABA LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile indoor lighting fixtures, exterior lighting, și wall lights. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ARIC SA - SITE DE SEGRÉ

  Franta

  Compania ARIC SA - SITE DE SEGRÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lamps, și discharge lamps. Are sediul în Segre, Franta.

 5. GENÇ AYDINLATMA

  Turcia

  Compania GENÇ AYDINLATMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. VENTIDECOR

  Spania

  Compania VENTIDECOR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Dos Hermanas, Spania.

 7. CEMPA ITHALAT ELEK TIC LTD STI

  Turcia

  Compania CEMPA ITHALAT ELEK TIC LTD STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. ELECTROMEL

  Algeria

  Compania ELECTROMEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lamps, Energy-saving bulbs, outdoor lamp, și LED lamps. Are sediul în Bejaia, Algeria.

 1. LEDHERO

  Spania

  Compania LEDHERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Downlight, și light bulbs and fluorescent lamps. Are sediul în Malaga, Spania.

 2. ILUMINACION Y FUNDICIONES FASE

  Spania

  Compania ILUMINACION Y FUNDICIONES FASE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bronze light fixtures, și accessories and lamps. Are sediul în Alcalá De Guadaíra, Spania.

 3. DAY LIGHT CENTER

  Belgia

  Compania DAY LIGHT CENTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, Lampadare si veioze, decorations and illuminations, Halogen - becuri si spoturi luminoase, și neon lights. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. ELECTRICITY STORES

  Grecia

  Compania ELECTRICITY STORES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Kallithea, Grecia.

 5. LED LIGHT DESIGN S.L.

  Spania

  Compania LED LIGHT DESIGN S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. LASER SRL INFRARED LAMPS

  Italia

  Compania LASER SRL INFRARED LAMPS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, infrared lamps, și Becuri. Are sediul în Olginate, Italia.

 7. KMS HANDEL + MARKETING INH. ANGELIKA KNIPFER

  Germania

  Compania KMS HANDEL + MARKETING INH. ANGELIKA KNIPFER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hi-fi, televiziune si video - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat public, industrial si comercial, Iluminare de birou, Iluminat pentru locuinte si accesorii, Halogen - becuri si spoturi luminoase, Iluminat public, industrial si comercial, Iluminare de birou, Iluminat pentru locuinte si accesorii, și Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Bingen, Germania.

 8. RUIAN NEW TREND LIGHTING CO., LTD.

  China

  Compania RUIAN NEW TREND LIGHTING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile halogen lamp, și LED lamps. Are sediul în Ruian, Wenzhou, China.

 9. AUGUR-KOVO SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania AUGUR-KOVO SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane pentru locuinte, Feronerie, Oteluri si metale - prelucrare, Cazane pentru locuinte, Feronerie, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Praha-Lochkov, Republica Ceha.

 10. JESUS MIGUEL BUENO S.C.

  Spania

  Compania JESUS MIGUEL BUENO S.C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Halogen - becuri si spoturi luminoase. Are sediul în Gallur (zaragoza), Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit