• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine din piele sintetica

Rezultate pentru

Haine din piele sintetica - Import export

 1. AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER

  Turcia

  Compania AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Gunesli, Turcia.

 2. FRI.PEL. SAS

  Italia

  Compania FRI.PEL. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, wholesale leather wear, women's leather clothing, Haine de blana, și men's leather clothing. Are sediul în Casalnuovo Di Napoli, Italia.

 3. I WANT TIGHTS

  Regatul Unit

  Compania I WANT TIGHTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în I Want Tights, Regatul Unit.

 4. AUTRUCHE

  Belgia

  Compania AUTRUCHE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile maternity clothing. Are sediul în Brugge, Belgia.

 5. BRISAYMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania BRISAYMASCHINEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Repararea echipamentelor industriale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Haine din piele sintetica, Repararea echipamentelor industriale, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Großostheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Bad Königshofen i. Grabfeld, Germania.

 2. DR. FRITZ RIEDEL GALVANOANLAGENTECHNIK NACHFOLGER GMBH

  Germania

  Compania DR. FRITZ RIEDEL GALVANOANLAGENTECHNIK NACHFOLGER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. SPAC S.P.A.

  Italia

  Compania SPAC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Arzignano, Italia.

 4. REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C.

  Italia

  Compania REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Bagnacavallo, Italia.

 5. MDM MESSE DESIGN MUELLER UG

  Germania

  Compania MDM MESSE DESIGN MUELLER UG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coated imitation leather. Are sediul în Niederorschel Ot Deuna, Germania.

 1. SARL DKS3

  Franta

  Compania SARL DKS3, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Paris, Franta.

 2. MONSTA WEAR LTD

  Regatul Unit

  Compania MONSTA WEAR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Romford, Regatul Unit.

 1. RIMBA B.V.

  Olanda

  Compania RIMBA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Etten-Leur, Olanda.

 2. MUYTEX SYNTHETIC LEATHER

  Turcia

  Compania MUYTEX SYNTHETIC LEATHER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 3. MANUFACTURE DE CUIR DE REALMONT

  Franta

  Compania MANUFACTURE DE CUIR DE REALMONT, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Realmont, Franta.

 4. VERITEX B.V.

  Olanda

  Compania VERITEX B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Uddel, Olanda.

 5. TESSITURA F.G.

  Italia

 6. NOVARTIPLAST ITALIA S.P.A.

  Italia

 7. IL PANTANO S.R.L.

  Italia

 8. TESSIL-FUR TESSITURA A PELO S.R.L.

  Italia

 1. COATING SERVICE S.R.L.

  Italia

 2. REINHOLD O. KERNER GMBH

  Germania

 3. EDORA FÖRDERTECHNIK UND SPEZIALMASCHINEN EDUARD OBERMAIER

  Germania

 4. ESSENOVE S.R.L.

  Italia

 5. BIEBER SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Germania

 6. TURYLEADER, S.G.P.S., S.A.

  Portugalia

 7. LODA MAURIZIO

  Italia

 8. TESSITURA POLTEX

  Italia

 9. ALKATEX DI PEPI ROSARIO & C. S.N.C.

  Italia

 10. ECOLOGICAL BILL ZENDA

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit