• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine din piele sintetica

Rezultate pentru

Haine din piele sintetica - Import export

 1. CURCI FASHION GROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CURCI FASHION GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de piele, Imbracaminte - furnituri, Haine din piele sintetica, leather jackets, manufacturing of leather clothing, sheepskin, Haine de piele, outsourced manufacturing of leather clothing, și own production. Are sediul în Barletta, Italia.

 2. FRI.PEL. SAS

  Italia

  Compania FRI.PEL. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, wholesale leather wear, women's leather clothing, Haine de blana, și men's leather clothing. Are sediul în Casalnuovo Di Napoli, Italia.

 3. AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER

  Turcia

  Compania AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Gunesli, Turcia.

 4. I WANT TIGHTS

  Regatul Unit

  Compania I WANT TIGHTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în I Want Tights, Regatul Unit.

 5. DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Bad Königshofen i. Grabfeld, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BRISAYMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania BRISAYMASCHINEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Repararea echipamentelor industriale, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Haine din piele sintetica, Repararea echipamentelor industriale, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Großostheim, Germania.

 2. LEDERHOSEN

  Pakistan

  Compania LEDERHOSEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 3. DR. FRITZ RIEDEL GALVANOANLAGENTECHNIK NACHFOLGER GMBH

  Germania

  Compania DR. FRITZ RIEDEL GALVANOANLAGENTECHNIK NACHFOLGER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini pentru finisarea suprafetelor, Haine din piele sintetica, Chirurgie - instrumente, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 4. AUTRUCHE

  Belgia

  Compania AUTRUCHE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile maternity clothing. Are sediul în Brugge, Belgia.

 5. JIN JIE (MARBURY) PLASTIC PRODUCTS CO., LTD

  China

  Compania JIN JIE (MARBURY) PLASTIC PRODUCTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile imitation leathers, și coated imitation leather. Are sediul în Foshan, China.

 1. ZHEJIANG BAIDELI LEATHER

  China

  Compania ZHEJIANG BAIDELI LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Shangyu, China.

 2. GUANGZHOU ZHONGYANG LEATHER CO. LTD

  China

  Compania GUANGZHOU ZHONGYANG LEATHER CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Guangzhou, China.

 1. GUANGDONG TIANAN NEW MATERIAL CO.,LTD

  China

  Compania GUANGDONG TIANAN NEW MATERIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Artificial leathers and plastic-coated fabrics for leatherwork goods. Are sediul în Foshan, China.

 2. SPAC S.P.A.

  Italia

  Compania SPAC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Arzignano, Italia.

 3. MAJOR DEFENCE INTL

  Pakistan

  Compania MAJOR DEFENCE INTL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 4. REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C.

  Italia

  Compania REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Bagnacavallo, Italia.

 5. VERITEX B.V.

  Olanda

  Compania VERITEX B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Uddel, Olanda.

 6. MDM MESSE DESIGN MUELLER UG

  Germania

  Compania MDM MESSE DESIGN MUELLER UG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coated imitation leather. Are sediul în Niederorschel Ot Deuna, Germania.

 7. RIMBA B.V.

  Olanda

  Compania RIMBA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Etten-Leur, Olanda.

 8. MANUFACTURE DE CUIR DE REALMONT

  Franta

  Compania MANUFACTURE DE CUIR DE REALMONT, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Realmont, Franta.

 1. BILALRACEWEAR

  Pakistan

  Compania BILALRACEWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's leather goods, și boxing gloves. Are sediul în Badiana, Pakistan.

 2. GUANGZHOU HUAHENG LEATHER CO.,LTD

  China

  Compania GUANGZHOU HUAHENG LEATHER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Guangzhou, China.

 3. MUYTEX SYNTHETIC LEATHER

  Turcia

  Compania MUYTEX SYNTHETIC LEATHER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 4. SARL DKS3

  Franta

  Compania SARL DKS3, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, și Haine din piele sintetica. Are sediul în Paris, Franta.

 5. RED SUN DYE CHEM

  India

  Compania RED SUN DYE CHEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Ahmedabad, India.

 6. MONSTA WEAR LTD

  Regatul Unit

  Compania MONSTA WEAR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Romford, Regatul Unit.

 7. WUXI DOUBLE ELEPHANT MICRO FIBRE MATERIAL CO., LTD

  China

  Compania WUXI DOUBLE ELEPHANT MICRO FIBRE MATERIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Hongshan town, Wuxi City, China.

 8. HASSAN & MESAM BROTHERS CORPORATION.

  Pakistan

  Compania HASSAN & MESAM BROTHERS CORPORATION., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for leather goods. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 9. DEUTSCH-LEDER.COM

  Pakistan

  Compania DEUTSCH-LEDER.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele sintetica. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 10. ESSENOVE S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit