• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine de ceremonie pentru copii

Rezultate pentru

Haine de ceremonie pentru copii - Import export

 1. ANNEBEBE - CHRISTENING AND BAPTISM FACTORY

  Romania

  AnneBebe este un brand creat pentru copii, nasi si parinti ! Produsele AnneBebe sunt realizate din cele mai fine materiale special create pentru bebelusi si copii ( matases si bumbac bio ), importate din Uniunea Europeana ( Italia, Spania, Germania, Belgia, Portugalia ), produse accesorizate cu Cristale Swarovki autentice si cu lipite cu multa precizie si dragoste.Sloganul nostru este: Made with love in Romania... pentru ca tot ceea ce producem in fabrica noastra este realizat cu multa dragoste si multa atenitie.Inca din stadiul de design si pana in faza finala de control al calitatii produsele sunt atent lucrate de mainile angajatilor AnneBebe cu cele mai bune utilaje si cele mai fine cusaturi.Hainutele de Botez si Ceremonie Ortodoxa si Catolica sunt elementul din centrul atentiei din colectiile AnneBebe.Producem in Romania Hainute de Calitate de mai bine de 15 ani, timp in care ne-am perfectionat si am ajuns la nivelul la care suntem astazi.Va supunem atentiei 10-12 colectii in fiecare sezon atat rochite de botez si ceremonie cat si costume de baieti care imita scene din basme ( costumase de printi si printese acccesorizate cu broderie de matase si bumbac )Comenzile minime pornesc de la 1000euro/comanda si se pot comanda cantitati diferite in functie de masura pe care o alegeti.Avem si accesorii pentru Botez: Lumanari, Trusouri Complete pentru Biserica, Panze, Fase, Lumanari pentru Preoti, Cutii de transport pentru biserica si tot ceea ce aveti nevoie pentru un botez de vis

 2. SC PINGOBROD SRL

  Romania

  Atelier de broderie specializat in personalizarea hainelor, accesoriilor si cadourilor. Putem transpune intr-un design de broderie logo-ul companiei Dvs, pe care il putem broda, ulterior, pe orice material textil, cele mai folosite fiind tricourile, sepcile, gentile, sorturile de bucatarie, etc. Avem o gama larga de acceosrii si pentru bebelusi si copii si va punem la dispozitie si accesorii textile personalizate pentru diverse evenimente (nunti, botezuri, evenimente corporate). Ne adresam in primul rand agentiilor de publicitate sau firmelor care organizeaza diverse evenimente. Avem la dispozitie masini de brodat computerizate care asigura o calitate foarte buna personalizarii produselor textile, personalizarea prin broderie fiind cea mai calitativa si eleganta modalitate de a va transpune logo-ul pe hainele sau accesoriile purtate de catre personalul companiei Dvs.

 3. TKL FOODS SRL-D

  Romania

  Un magazin online plin cu haine pentru bebelusi, seturi pentru mama si fiica, tata si baiat, cadouri pentru botez si multe alte surprize. Rochite tricotate si frumoase croite special pentru evenimente festive, cam tot ce va doreste inima in materie de haine pentru intreaga familie. Totul puteti comanda si cumpara direct de pe eusuntmic.ro din Timisoara, un site cu surprize pentru cei mici si mari.

 4. BEEZY

  Ucraina

  Compania BEEZY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam wand, children's wear, și children's hats. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. JAVILAR TEXTILES .S.L.

  Spania

  Compania JAVILAR TEXTILES .S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trendy clothing, stylist, și skilled craftsman. Are sediul în Los Realejos, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MISSBONY CREATIONS

  Turcia

  Compania MISSBONY CREATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei, Wholesale children clothes, și Haine pentru femei. Are sediul în IZMIR, Turcia.

 2. DI FRANCESCA DE ROSE

  Italia

  Compania DI FRANCESCA DE ROSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentie de formare si insotire profesionala, Rochii de mireasa, Accesorii, Haine de ceremonie pentru copii, Agentie de formare si insotire profesionala, Rochii de mireasa, Accesorii, și Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Torano Castello Scalo-Torano Castello, Italia.

 3. SEDA KIDS WEAR

  Turcia

  Compania SEDA KIDS WEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, Haine de ceremonie pentru copii, și boys' wear. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CANOVA SRL

  Italia

  Compania CANOVA SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, Imbracaminte pentru sugari si copii, clothes stocks, children's clothing, Haine de ceremonie pentru copii, și Imbracaminte pentru sugari si copii. Are sediul în Rimini, Italia.

 5. TIENDA MODA INFANTIL ZARAGOZA CANICAS

  Spania

  Compania TIENDA MODA INFANTIL ZARAGOZA CANICAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 1. PERSONA-MINI

  Germania

  Compania PERSONA-MINI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Children's fashion. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 2. PAULINE SOPHIE

  Spania

  Compania PAULINE SOPHIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Gestalgar (valencia), Spania.

 1. LA FAUTE A VOLTAIRE

  Franta

  Compania LA FAUTE A VOLTAIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, children's clothing, și Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Lyon 5eme, Franta.

 2. VAVEYLA ÇOCUK VE BEBE GIYIM

  Turcia

  Compania VAVEYLA ÇOCUK VE BEBE GIYIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, Haine de ceremonie pentru copii, coveralls for newborns, Wholesale children clothes, și textile items for babies. Are sediul în Yildirim, Turcia.

 3. EL OSITO DE CLAUDIA

  Spania

  Compania EL OSITO DE CLAUDIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's formalwear. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. MAKSI SANAL MAGAZACILIK

  Turcia

  Compania MAKSI SANAL MAGAZACILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, Haine de gata, trimming, Haine de ceremonie pentru copii, și Haine de gata. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MY VICKY

  Franta

  Compania MY VICKY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru copii, Imbracaminte pentru copii, babies' outfits, și articles for newborns and toddlers. Are sediul în Nice, Franta.

 6. AA KIDS

  Bulgaria

  Compania AA KIDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's shirts. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 7. PRECIOUS KIDS PARIS

  Franta

  Compania PRECIOUS KIDS PARIS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made wardrobes. Are sediul în Saint Maurice, Franta.

 8. JUNIOR BERRA KIDS

  Turcia

  Compania JUNIOR BERRA KIDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Zeytinburnu, Turcia.

 1. ELFEN UND ZWERGE TAUFKLEIDER

  Germania

  Compania ELFEN UND ZWERGE TAUFKLEIDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile christening gown. Are sediul în Ellerau, Germania.

 2. AIMEE S.P.A.

  Italia

  Compania AIMEE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rochii de mireasa, Haine de ceremonie pentru copii, Rochii de mireasa, și Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Castiglione Delle Stiviere, Italia.

 3. CONFECCIONES EVARISTO GONZALEZ S.L.

  Spania

  Compania CONFECCIONES EVARISTO GONZALEZ S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, și Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. BABY LINE

  Italia

  Compania BABY LINE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Sala Consilina Sa, Italia.

 5. MILLEDILLE BØRNETØJ

  Danemarca

  Compania MILLEDILLE BØRNETØJ, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru copii, și Imbracaminte pentru copii. Are sediul în Næstved, Danemarca.

 6. PLACE DAUPHINE SARL ADECOAT.COM

  Franta

  Compania PLACE DAUPHINE SARL ADECOAT.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Vannes, Franta.

 7. THE NEW GERMAN CONNECTION

  Germania

  Compania THE NEW GERMAN CONNECTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Friedberg, Germania.

 8. GAVRILOVICI MADALINA

  Austria

  Compania GAVRILOVICI MADALINA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Viena, Austria.

 9. HOLLYWOOD FASHION GMBH

  Germania

  Compania HOLLYWOOD FASHION GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, și Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Schwarzenbach A Wald, Germania.

 10. SILVA, VALENTINA ROSA BATISTA DA

  Portugalia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit