• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gudroane si bitumuri - materiale de constructii

Rezultate pentru

Gudroane si bitumuri - materiale de constructii - Import export

 1. BITUMER SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania BITUMER SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bitum de petrol, Impermeabilizanti pentru constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, manual equipment for road maintenance, asphalt, bitumen, petroleum bitumen, maintenance of road sections, și asphalt and tar for roads. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 2. ASPHO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ASPHO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical flooring, Formulation of synthetic bitumen, Supplier of cold mix surface coatings, Supplier of water-based emulsion paints, Synthetic binder, Sealing resin, Resin-bound stone surfaces, Resin-bound marble surfaces, și Coloured surface coatings. Are sediul în Empeaux, Franta.

 3. ERGON SA

  Grecia

  Compania ERGON SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, bituminous emulsions, bituminous macadam for road paving, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, și calcium carbonate. Are sediul în Florina, Grecia.

 4. OUIGOEXPORT SARL

  Franta

  Compania OUIGOEXPORT SARL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile naphtha burners for industrial use, lubricant refinery oils, lubricating oil, și Oil & Gas procurement. Are sediul în Champigny Sur Marne, Franta.

 5. AIRPHALT HOCHLEISTUNGS KALTASPHALT

  Austria

  Compania AIRPHALT HOCHLEISTUNGS KALTASPHALT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asphalt, photometers and spectrophotometers, și cement clearing. Are sediul în Schwarzach Im Pongau, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PEAK UNIVERSAL BUSINESS, PETROCHEMICALS, MINING, MANUFACTURING, TRADING LTD.

  Turcia

  Compania PEAK UNIVERSAL BUSINESS, PETROCHEMICALS, MINING, MANUFACTURING, TRADING LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oxidized bitumen, bitumen, Natural asphalts, și paraffin wax. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. CORVERS

  Belgia

  Compania CORVERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, road and motorway asphalting, și street building. Are sediul în Paal-Beringen, Belgia.

 3. ASHFIELD PAVING

  Regatul Unit

  Compania ASHFIELD PAVING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concrete laying, și road surface painting. Are sediul în Mansfield, Regatul Unit.

 4. BEYLEMANS ASFALT

  Belgia

  Compania BEYLEMANS ASFALT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road and motorway asphalting. Are sediul în Mol, Belgia.

 5. KOERS

  Olanda

  Compania KOERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - materiale de constructii, și Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Hoogersmilde, Olanda.

 1. BITAREL OOD

  Bulgaria

  Compania BITAREL OOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. ASPHALT EQUIPMENT

  Belgia

  Compania ASPHALT EQUIPMENT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, asphalting, Materiale pentru acoperisuri, și bitumen. Are sediul în Petegem-Leie, Belgia.

 1. ROTIM STEENBOUW

  Olanda

  Compania ROTIM STEENBOUW, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Granit, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, limestone, și Granit. Are sediul în 's-Hertogenbosch, Olanda.

 2. VAN HOOF W

  Belgia

  Compania VAN HOOF W, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Drumuri - utilaje si material de intretinere, asphalt cutting machines, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Drumuri - utilaje si material de intretinere, și machinery and equipment for road and highway construction. Are sediul în Hove, Belgia.

 3. DE VRIEZE D

  Belgia

  Compania DE VRIEZE D, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, bitumen, concreting, și foundations for buildings. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 4. TS ASFALTI SRL

  Italia

  Compania TS ASFALTI SRL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asphalt and tar for roads, petroleum bitumen, road asphalting machines, și asphalt. Are sediul în Milano, Italia.

 5. TYREX DIS TICARET A.S

  Turcia

  Compania TYREX DIS TICARET A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de petrol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, oil and by-products, copper alloys, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, și food industry. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. CDM (COLPINE - DEMEESTER)

  Belgia

  Compania CDM (COLPINE - DEMEESTER), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, asphalt, și creation of cycle tracks. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 7. MEHDI TOIT

  Franta

  Compania MEHDI TOIT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, și Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Caen, Franta.

 8. C3L

  Franta

  Compania C3L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, și Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Castres, Franta.

 1. ASFALTBEDRIJF Q & T

  Belgia

  Compania ASFALTBEDRIJF Q & T, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, asphalting, foundation works for civil and industrial use, și concreting. Are sediul în Zepperen, Belgia.

 2. ASFALTWERKEN VANDENBULCKE

  Belgia

  Compania ASFALTWERKEN VANDENBULCKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tarring, compacting building plots, și bitumen blocks. Are sediul în Zwevegem, Belgia.

 3. ROCKA GENCO SRL

  Romania

  Compania ROCKA GENCO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 24-hour repairs. Are sediul în Dudu, Romania.

 4. ASFALTWERKEN VEREECKE

  Belgia

  Compania ASFALTWERKEN VEREECKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, asphalt, asphalting, și road and motorway asphalting. Are sediul în Ardooie, Belgia.

 5. H & B SPECIALIST SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania H & B SPECIALIST SUPPLIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, safety barriers, flexible couplings, și street paving. Are sediul în Cosby, Regatul Unit.

 6. CORREZE ENROBES

  Franta

  Compania CORREZE ENROBES, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, și Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Tulle, Franta.

 7. ERMIS DANISMANLIK KAGIT SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ERMIS DANISMANLIK KAGIT SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 8. STAR ASPHALT

  Regatul Unit

  Compania STAR ASPHALT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asphalt pavers, asphalt, asphalting, și asphalt and tar for roads. Are sediul în Bolton, Regatul Unit.

 9. ASWEBO

  Belgia

  Compania ASWEBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Drumuri - constructii, road and motorway asphalting, și asphalt. Are sediul în Drongen, Belgia.

 10. LOIR ET CHER ENROBES

  Franta

  Compania LOIR ET CHER ENROBES, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, Izolatie fonica - materiale, Izolare termica - materiale, Fibra si lana de sticla, și Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. Are sediul în Fosse, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit