• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gresie

Rezultate pentru

Gresie - Import export

 1. DIME S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DIME S.P.A., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Gresie, Bai - mobilier si accesorii, bathroom furnishings, flooring, Gresie - placi si dale, ceramic, Gresie, și parquet. Are sediul în Castellanza, Italia.

 2. ANGEL COMPANY SRL

  Romania

  Comercializam in toata Romania gresie exterior interior portelanata la cele mai mici preturi. Angel Company Timisoara este importator direct de gresie din Italia. Punem la dispozitie materiale pentru montaj, solutii tehnice pentru firmele de constructii, adezivi, cofraje DOKA si altele. Furnizam tigla ceramica, gresie tip parchet, antiderapanta, gresie imitatie de lemn. Vizitati-ne site-ul si veti vedea toate produsele noastre.

 3. VETRERIA RONDINA SILVIO SRL

  Italia

  Compania VETRERIA RONDINA SILVIO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, flat glass, artistic ceramic furnishings, și Gresie. Are sediul în Sant'ippolito, Italia.

 4. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgia

  Compania LES GRÈS DU CONDROZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, și Gresie. Are sediul în Marchin, Belgia.

 5. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Italia

  Compania VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - placi si dale, glazed gres, glazed sandstone floors, Ceramica - placi si dale, și stoneware tiles. Are sediul în Salerno, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FORMENBAU TRÄNKL

  Germania

  Compania FORMENBAU TRÄNKL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. Are sediul în Geretsried, Germania.

 2. SMB STONE HUB

  India

  Compania SMB STONE HUB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble, granite, și construction of funeral monuments. Are sediul în Jodhpur, India.

 3. NATURAL STONE IMPEX

  India

  Compania NATURAL STONE IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile other materials - slate, quartzite, sandstone, și sandstone for building. Are sediul în Kota, India.

 4. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Germania

  Compania KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, bathroom furnishings, custom-made bathroom furnishings, shower trays, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Lohmen, Germania.

 5. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgia

  Compania CARRIERE DE MOUZAIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi pentru fatade, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Caramizi pentru fatade, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, slate quarries, și sandstone for building. Are sediul în Mouzaive, Belgia.

 1. CHARLES KESTELEYN

  Belgia

  Compania CHARLES KESTELEYN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nisip si pietris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Gresie, Pebbles, crushed stone for construction work, și gravel excavation. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. CONFORTGRES

  Spania

  Compania CONFORTGRES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction materials, mosaic tiles, flooring, și toilet furnishings. Are sediul în Chiclana De La Frontera, Spania.

 1. MONTEFIORE

  Belgia

  Compania MONTEFIORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal blasting machines, Pumping Accessories, și stainless steel. Are sediul în Huizingen, Belgia.

 2. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VANTO NATURAL STONES, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Gresie, Ardezie, Placi si dale, Gresie, și Ardezie. Are sediul în Kunovice, Republica Ceha.

 3. GALAXY IMPEX

  India

  Compania GALAXY IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Caramizi silicocalcaroase, Calcar industrial, Gresie, sandstone for building, Caramizi silicocalcaroase, și Calcar industrial. Are sediul în Jaipur, India.

 4. E.P. S.R.L.

  Italia

  Compania E.P. S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, building resins, ceramic, Gresie, și stoneware tiles. Are sediul în Abano Terme, Italia.

 5. RV STONE SUPPLY

  India

  Compania RV STONE SUPPLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, black granite, și Gresie. Are sediul în Visakhapatnam, India.

 6. ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH

  Elvetia

  Compania ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Gresie, Monumente funerare, Lemn brut, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Rothrist, Elvetia.

 7. OMNITECH TRADING S.A.

  Romania

  Compania OMNITECH TRADING S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Obiecte decorative din ceramica, Faianta - placi si dale, Informatica - microcomputere, Mobilier pentru locuinte, Obiecte decorative din ceramica, Faianta - placi si dale, și Informatica - microcomputere. Are sediul în Bucharest, Romania.

 8. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Germania

  Compania FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Cauciuc - produse, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Lemn brut, Gresie, Cauciuc - produse, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Lemn brut. Are sediul în Velten, Germania.

 1. MIDOMO.DE

  Germania

  Compania MIDOMO.DE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Gresie, Granit, sandstone for building, și Gresie. Are sediul în Esslingen, Germania.

 2. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Germania

  Compania MÄRKER ZEMENT GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Ardezie, Calcar de uz industrial, Gresie, Ardezie, și Calcar de uz industrial. Are sediul în Harburg , Germania.

 3. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calcar de uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, Calcar industrial, Gresie, Ardezie, Calcar industrial, și Gresie. Are sediul în Painten, Germania.

 4. CARRIERE EMOND SA

  Belgia

  Compania CARRIERE EMOND SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Marmura si piatra naturala, și construction stone. Are sediul în Chassepierre, Belgia.

 5. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Germania

  Compania KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Monumente funerare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Gresie, Monumente funerare, Lemn brut, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Mainburg, Germania.

 6. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugalia

  Compania ANTONIA ROSA CERAMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela din ceramica, ceramic, și Vesela din ceramica. Are sediul în Maiorga-Alcobaça, Portugalia.

 7. PUSHPA STONE IMPEX

  India

  Compania PUSHPA STONE IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. Are sediul în Jaipur, India.

 8. Q-MINING QUARTZ PRODUCTS

  Turcia

  Compania Q-MINING QUARTZ PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. CARRIÈRE DAPSENS

  Belgia

  Compania CARRIÈRE DAPSENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Marmura, Gresie, și Marmura. Are sediul în Yvoir, Belgia.

 10. HLW

  Belgia

  Compania HLW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie, Gresie, și asphalt and tar for roads. Are sediul în Yvoir, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit