• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • granule si praf de marmura

Rezultate pentru

Granule si praf de marmura - Import export

 1. GRAN SAGRO SRL

  Italia

  Compania GRAN SAGRO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior design, și carrara marble. Are sediul în Massa, Italia.

 2. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Italia

  Compania ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishing lamps, statues, personalised proposals, și indoor furnishings. Are sediul în Volterra, Italia.

 3. SKZ MINING

  Japonia

  Compania SKZ MINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural talc. Are sediul în Hiroshima, Japonia.

 4. SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD

  China

  Compania SHIJIAZHUANG HUIHUANGYUAN TRADE C., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcium carbonate. Are sediul în Shijiazhuang, China.

 5. TUNA MINING CO.LTD

  Turcia

  Compania TUNA MINING CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble blocks. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DANABAS MOZAIK

  Turcia

  Compania DANABAS MOZAIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile calcite. Are sediul în Manisa, Turcia.

 2. OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania OKUTAN MADENCILIK SAN.TIC.LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble dust. Are sediul în Aksaray, Turcia.

 3. MABRIK

  Spania

  Compania MABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for fur skins, machines and equipment for furriers, furs, și small metal parts for leather goods. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO

  Turcia

  Compania YUKSELEN MARBLE IMP. EXP. IND. LTD. CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Mugla, Turcia.

 5. BNB MADENCİLİK

  Turcia

  Compania BNB MADENCİLİK, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru exploatari miniere, calcium carbonate, calcite, fodder, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Manisa Akhisar, Turcia.

 1. CANTERAS EL CERRO

  Spania

  Compania CANTERAS EL CERRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în IGEA, Spania.

 2. AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT

  Germania

  Compania AGROMASHPROM IMPORT-EXPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Nagold, Germania.

 1. MIEN TRUNG MINERAL JSC

  Vietnam

  Compania MIEN TRUNG MINERAL JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Vinh, Vietnam.

 2. TURMET MADENCILIK LTD

  Turcia

  Compania TURMET MADENCILIK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile micronised products, și marble agglomerates. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 3. VISNES KALK AS

  Norvegia

  Compania VISNES KALK AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule si praf de marmura, și Granule si praf de marmura. Are sediul în Lyngstad, Norvegia.

 4. PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE

  Italia

  Compania PANTAMARMI DI PANTALEONE MICHELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Granule si praf de marmura, Marmura, și Granule si praf de marmura. Are sediul în San Severo, Italia.

 5. ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania ROTA CAV. PIERINO DI ROTA ALDO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble granulates. Are sediul în Zandobbio, Italia.

 6. STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX

  Tunisia

  Compania STE MARWA D'EXPLOITATION ET TRAITEMENT DES MINERAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Oueslatia Riadh, Tunisia.

 7. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES

  Tunisia

  Compania STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE POUR VERRERIES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Bouargoub Riadh, Tunisia.

 8. STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE

  Tunisia

  Compania STE TNNE DE TRAITEMENT DE SABLE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Bouargoub Riadh, Tunisia.

 1. STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES

  Tunisia

  Compania STE GLE D'EXPLOITATION DES CARRIERES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Oueslatia Riadh, Tunisia.

 2. STE TNNE DE CARRIERES

  Tunisia

  Compania STE TNNE DE CARRIERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule si praf de marmura. Are sediul în Raoued Riadh, Tunisia.

 3. J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A.

  Portugalia

  Compania J.A.L.-SOCIEDADE GESTORA DE PARTICIPAÇOES SOCIAIS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule si praf de marmura, și Granule si praf de marmura. Are sediul în Chaves, Portugalia.

 4. BRITAL - BRITAS, MARMORES, CONSTRUCAO CIVIL E OBRAS PUBLICAS, LDA

  Portugalia

 5. MINERALI INDUSTRIALI TUNISIA

  Tunisia

 6. BOULOGNE ETS

  Franta

 7. MOTAMINERAL, MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugalia

 8. GREENALL LIFE-RECICLAGEM, ATERRO E AMBIENTE, LDA

  Portugalia

 9. SENESI CLAUDIO

  Italia

 10. LIAM LYNCH (QUARRIES) LTD

  Irlanda

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit