• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gradinarit- horticultura- florarii - material si furnituri

Rezultate pentru

Gradinarit- horticultura- florarii - material si furnituri - Import export

 1. ANDRYS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ANDRYS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport si timp liber, Sporturi motorizate - accesorii, Accesorii pentru biciclete, Parcari - material, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, supplies for urban furnishing, supplies for public works, Sport si timp liber, și garden furnishings. Are sediul în Castello Di Godego, Italia.

 2. GATARNAUD EQUIPEMENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GATARNAUD EQUIPEMENTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piscine - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pizza cuptor, Camping - material, Apicultura - instalatii si materiale, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, pizza cuptor, Camping - material, Apicultura - instalatii si materiale, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Le Teil, Franta.

 3. CLEANING COMPETENCE CENTER AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania CLEANING COMPETENCE CENTER AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Rümlang, Elvetia.

 4. HANDY OFFICINE PIAZZA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania HANDY OFFICINE PIAZZA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flower boxes, gardening tools, hoes and weeders, rakes and aerators, forged tools, brooms for leaves and cleaning, small hand tools, spades, și tools for flower growing and gardening. Are sediul în Nove, Italia.

 5. JIDAR FENCE

  Turcia

  Compania JIDAR FENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri, Garduri, și landscaping. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COSERWA

  Franta

  Compania COSERWA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru semanare si plantare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Material pentru semanare si plantare, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Hagenbach, Franta.

 2. ERBA SINTETICA 24

  Italia

  Compania ERBA SINTETICA 24, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic grass, synthetic grass for sports facilities, garden items, și football fields with artificial turf. Are sediul în Milano, Italia.

 3. TS INDUSTRIE GMBH

  Germania

  Compania TS INDUSTRIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Kempen, Germania.

 4. VERDEMAX

  Italia

  Compania VERDEMAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, garden accessories, Unelte de gradinarit, garden watering, și wheelbarrows. Are sediul în Boretto, Italia.

 5. BEYER-MIETSERVICE KG

  Germania

  Compania BEYER-MIETSERVICE KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Roth-Heckenhof, Germania.

 1. TOMEX

  Polonia

  Compania TOMEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Łódź, Polonia.

 2. WESTP GMBH

  Germania

  Compania WESTP GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Pulheim, Germania.

 1. MOTORGARTEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MOTORGARTEN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Schauenburg, Germania.

 2. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taietoare de arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru debitare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Silvicultura - masini si materiale, Taierea lemnului - utilaje si materiale, Masini-unelte pentru debitare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Silvicultura - masini si materiale, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Haselbachtal, Germania.

 3. EBELING, TECHNISCHER GROSSHANDEL INHABER KARSTEN GENTHE E.K.

  Germania

  Compania EBELING, TECHNISCHER GROSSHANDEL INHABER KARSTEN GENTHE E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Wolfsburg, Germania.

 4. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spania

  Compania COSTIÑA ORGÁNICA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Hidrocultura - material si furnituri, bark for mulch, Material pentru plante de ghiveci, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Hidrocultura - material si furnituri. Are sediul în O Pino (a Coruña), Spania.

 5. L'ESPRIT JARDILAND

  Franta

  Compania L'ESPRIT JARDILAND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ornamental plant hire for functions and events, și items for garden and outdoor furniture. Are sediul în Carquefou, Franta.

 6. LALYFLOR

  Spania

  Compania LALYFLOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de gradina, gardening, civil decorations, Mobila de gradina, și garden plants. Are sediul în La Vera-La Orotava-Tenerife, Spania.

 7. WALKOVER INTERNATIONAL LTD.

  Regatul Unit

  Compania WALKOVER INTERNATIONAL LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Llanelli, Regatul Unit.

 8. SAYIM PLASTIK

  Turcia

  Compania SAYIM PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden watering, sprinkler, și spraygun nozzles. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE

  Turcia

  Compania CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Wicker fences, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, safety barriers, și Garden decorations. Are sediul în Izmit / Kocaeli, Turcia.

 2. T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH

  Germania

  Compania T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Waibstadt, Germania.

 3. PLANTCARETOOLS

  Franta

  Compania PLANTCARETOOLS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden tools, supplies for wholesale florists, hydrometers, și testers. Are sediul în Hautefort, Franta.

 4. ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI

  Italia

  Compania ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Colleferro, Italia.

 5. HYDROKULTUR DESIGN GMBH

  Germania

  Compania HYDROKULTUR DESIGN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Leer, Germania.

 6. CRESENS

  Belgia

  Compania CRESENS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Mobila si decoratiuni pentru gradina, quads, gardening tools, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Mobila si decoratiuni pentru gradina. Are sediul în Messelbroek (scherpenheuvel-Zichem), Belgia.

 7. OKPLANTS

  Portugalia

  Compania OKPLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Queluz, Portugalia.

 8. TISSAGE REVIRON

  Franta

  Compania TISSAGE REVIRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tesere - utilaje si materiale, Tesaturi artificiale si sintetice, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, vegetable growing, Tesere - utilaje si materiale, și Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Sainte Sigolène, Franta.

 9. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turcia

  Compania SENKAP PLASTIK LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, planting, packaging pots, și flowerpot-holder. Are sediul în Konya, Turcia.

 10. BRINKMAN

  Belgia

  Compania BRINKMAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energii alternative - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și supplies for horticulture. Are sediul în Kontich, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Gradinarit- horticultura- florarii - material si furnituri - Import export

Număr de rezultate

851 Intreprinderile