• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • geamuri fixe - prefabricate

Rezultate pentru

Geamuri fixe - prefabricate - Import export

 1. IRON SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania IRON SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, Constructii prefabricate si industrializate, Plafoane din elemente prefabricate, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Ponte Nelle Alpi, Italia.

 2. ARIÑO DUGLASS

  Spania

  Compania ARIÑO DUGLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bulletproof glass. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 3. KOSTOLOGISIKOUFOMATON.GR

  Grecia

  Compania KOSTOLOGISIKOUFOMATON.GR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Athens, Grecia.

 4. ROELANTS GLAS

  Belgia

  Compania ROELANTS GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, Geamuri fixe - prefabricate, Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Aarschot, Belgia.

 5. VAN DEN BOSSCHE

  Belgia

  Compania VAN DEN BOSSCHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, Ferestre din aluminiu, Usi pentru locuinte, window manufacturers, Ferestre din PVC, Ferestre din aluminiu, și Usi pentru locuinte. Are sediul în Erpe-Mere, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RENATEX

  Belgia

  Compania RENATEX, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior decoration and furnishings, interior and exterior design, decoration, și wallpapers. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 2. CARRO SRL

  Italia

  Compania CARRO SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass cement, glass blocks, și glass concrete tiles. Are sediul în Bollate, Italia.

 3. ADONE GROUP LIMITED

  Cipru

  Compania ADONE GROUP LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Limassol, Cipru.

 4. GLASSCHLEIFEREI HOCHHAUSER

  Austria

  Compania GLASSCHLEIFEREI HOCHHAUSER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Geamuri fixe - prefabricate, Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Hallstatt, Austria.

 5. ALULINE DANIILIDIS

  Grecia

  Compania ALULINE DANIILIDIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 1. DEINE HANSE DACHDECKEREI GMBH

  Germania

  Compania DEINE HANSE DACHDECKEREI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Rostock, Germania.

 2. SLIDING DOOR AND WINDOW

  Turcia

  Compania SLIDING DOOR AND WINDOW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc windows and frames, door and window, și slidaway door frames. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. XDX GROUP SRL

  Romania

  Compania XDX GROUP SRL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Bacau, Romania.

 2. P+5 D.O.O. ENGINEERING

  Slovenia

  Compania P+5 D.O.O. ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Koper, Slovenia.

 3. ARCOLUX B.V.

  Olanda

  Compania ARCOLUX B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, Fundatii, Geamuri fixe - prefabricate, și Fundatii. Are sediul în Heerhugowaard, Olanda.

 4. KOUFOMATA PVC TECHNOPAN

  Grecia

  Compania KOUFOMATA PVC TECHNOPAN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Pireaus, Grecia.

 5. SMSOLUTIONS

  Grecia

  Compania SMSOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Nea Ionia, Grecia.

 6. NOMRA LLC

  Albania

  Compania NOMRA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri fixe - prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc, și PVC Window - Door. Are sediul în Kosove, Albania.

 7. VIPO VINDUER A/S

  Danemarca

  Compania VIPO VINDUER A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Geamuri fixe - prefabricate, Usi pentru locuinte, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Vestervig, Danemarca.

 8. KELLER & MARQUART AG

  Elvetia

  Compania KELLER & MARQUART AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Herisau, Elvetia.

 1. SCHREINEREI ALFRED WYSS AG

  Elvetia

  Compania SCHREINEREI ALFRED WYSS AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Herzogenbuchsee, Elvetia.

 2. ERAKUS ARQUITECTURA DE INTERIORES SOCIEDAD ANONIMA.

  Spania

  Compania ERAKUS ARQUITECTURA DE INTERIORES SOCIEDAD ANONIMA., care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Arrigorriaga, Spania.

 3. MACKAY DECORATORS (PERTH) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MACKAY DECORATORS (PERTH) LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Perth, Regatul Unit.

 4. OBBEKJAER MASKINSNEDKERI A/S

  Danemarca

  Compania OBBEKJAER MASKINSNEDKERI A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, Usi pentru locuinte, Geamuri fixe - prefabricate, și Usi pentru locuinte. Are sediul în Ribe, Danemarca.

 5. KINDLELIGHT LTD

  Regatul Unit

  Compania KINDLELIGHT LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Letchworth Garden City, Regatul Unit.

 6. JAROSLAV STECURA

  Republica Ceha

  Compania JAROSLAV STECURA, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Dolany, Republica Ceha.

 7. ELLIOTT GROUP LTD

  Regatul Unit

  Compania ELLIOTT GROUP LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Portsmouth, Regatul Unit.

 8. PASCUAL DECORACION S.L.

  Spania

  Compania PASCUAL DECORACION S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Malaga, Spania.

 9. GLAS MEISL ISOLIERGLAS GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania GLAS MEISL ISOLIERGLAS GESELLSCHAFT M.B.H., care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Graz, Austria.

 10. VIDRIERA ARANDINA S.L.

  Spania

  Compania VIDRIERA ARANDINA S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri fixe - prefabricate, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Aranda De Duero, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit