• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gazificarea carbunelui - instalatii si materiale

Rezultate pentru

Gazificarea carbunelui - instalatii si materiale - Import export

 1. FOBOS

  Bulgaria

  Compania FOBOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazificarea carbunelui - instalatii si materiale. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. CONDMAG SA

  Romania

  Compania CONDMAG SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazificarea carbunelui - instalatii si materiale, și Gazificarea carbunelui - instalatii si materiale. Are sediul în Brasov, Romania.

 3. R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazificarea carbunelui - instalatii si materiale, și Gazificarea carbunelui - instalatii si materiale. Are sediul în Alcester, Regatul Unit.

 4. OVERGAS INC A D

  Bulgaria

 5. STALLPROFI MAGYARORSZAG KFT

  Ungaria

  Compania STALLPROFI MAGYARORSZAG KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energii alternative - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gazificare, bioenergie - instalatii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, și Gazificare, bioenergie - instalatii. Are sediul în Godollo, Ungaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KUNSTSTOFF ABDICHTUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania KUNSTSTOFF ABDICHTUNGSTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gazificare, bioenergie - instalatii, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, și Gazificare, bioenergie - instalatii. Are sediul în Neubrandenburg, Germania.

 2. G.U.E.T. GESELLSCHAFT FÜR UMWELT- UND ENERGIETECHNIK MBH

  Germania

  Compania G.U.E.T. GESELLSCHAFT FÜR UMWELT- UND ENERGIETECHNIK MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, Gazificare, bioenergie - instalatii, Fundatii, Lucrari publice - antreprenori, Retratarea apei - material si instalatii, Gazificare, bioenergie - instalatii, Fundatii, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Eching, Germania.

 3. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - aparate si instalatii, Retratarea apei - material si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, Gazificare, bioenergie - instalatii, Tratarea apei - aparate si instalatii, Retratarea apei - material si instalatii, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, și Gazificare, bioenergie - instalatii. Are sediul în Wolfurt, Austria.

 4. ZAHNEN TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ZAHNEN TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, Gazificare, bioenergie - instalatii, Fundatii, Finisari, Retratarea apei - material si instalatii, Gazificare, bioenergie - instalatii, Fundatii, și Finisari. Are sediul în Arzfeld, Germania.