• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gaze comprimate si lichefiate

Rezultate pentru

Gaze comprimate si lichefiate - Import export

 1. INGAS LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania INGAS LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, Azot, Gaze naturale - productie si distributie, Amestecuri de gaze, gases, compressed gases, cryogenic gases, Gases, special and mixed, și special gases. Are sediul în Yuzhne, Ucraina.

 2. AIR LIQUIDE DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AIR LIQUIDE DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 3. CE-O2 TROCKENEIS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CE-O2 TROCKENEIS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. GRAICHEN PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania GRAICHEN PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Bensheim, Germania.

 5. ACP DEUTSCHLAND C/O DEBELUX-HANDELSKAMMER

  Germania

  Compania ACP DEUTSCHLAND C/O DEBELUX-HANDELSKAMMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CRYOLOR

  Franta

  Compania CRYOLOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaz lichefiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, și Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Argancy, Franta.

 2. AL AIR LIQUIDE ESPAÑA SA

  Spania

  Compania AL AIR LIQUIDE ESPAÑA SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical industrial gas, pure industrial gas, hydrogen, și industrial gas. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. PURASOL GMBH

  Germania

  Compania PURASOL GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animal care products, industry cleaner, special gases, și special products. Are sediul în Landsberg, Germania.

 4. CHEMOGAS

  Belgia

  Compania CHEMOGAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz lichefiat, Gaze medicale, Amestecuri de gaze, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Gaz lichefiat, Gaze medicale, Amestecuri de gaze, și Chimie minerala - produse de baza si derivati. Are sediul în Grimbergen, Belgia.

 5. CHROMALYTIC LTD

  Regatul Unit

  Compania CHROMALYTIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Azot, nitrogen, Azot, nitrogen generators, și hydrogen generators. Are sediul în Fareham, Regatul Unit.

 1. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Belarus

  Compania JSC MOZYR OIL REFINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motorina diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, Pacura, Gaze comprimate si lichefiate, Pacura, liquefied gases, și diesel fuel. Are sediul în Mozyr-11, Gomel Region, Belarus.

 2. GD APARATOS Y ACCESORIOS PARA GAS SL

  Spania

  Compania GD APARATOS Y ACCESORIOS PARA GAS SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gas blowtorch, cutting torches for demolitions, și welding gases. Are sediul în Premià De Dalt, Spania.

 1. S.I.A.D. S.P.A.

  Italia

  Compania S.I.A.D. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - sudare si brazare, Sudare si brazare - aparate si materiale, Oteluri si metale - sudare si brazare, Sudare si brazare - aparate si materiale, technical gases, și food gases. Are sediul în Bergamo, Italia.

 2. AMTROL - ALFA METALOMECANICA, S.A.

  Portugalia

  Compania AMTROL - ALFA METALOMECANICA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butan, și Butan. Are sediul în Ec Guimarães, Portugalia.

 3. AIR PRODUCTS SAS

  Franta

  Compania AIR PRODUCTS SAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butan, Butan, și food gases. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 4. IKAROS SRL

  Italia

  Compania IKAROS SRL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottles, valves, și dry ice. Are sediul în Rimini, Italia.

 5. ELME MESSER GAAS AS

  Estonia

  Compania ELME MESSER GAAS AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz lichefiat, industrial gas, special gases, medical gases, și Gaz lichefiat. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 6. AEROBAL - INTERNATIONAL ORGANISATION OF ALUMINIUM AEROSOL CONTAINER MANUFACTURERS

  Germania

  Compania AEROBAL - INTERNATIONAL ORGANISATION OF ALUMINIUM AEROSOL CONTAINER MANUFACTURERS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile public relations office. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 7. GLP IBERICA, LDA.

  Portugalia

  Compania GLP IBERICA, LDA., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butan, natural gas distribution, home delivery, și Butan. Are sediul în Amadora, Portugalia.

 8. AIR PRODUCTS PLC

  Regatul Unit

  Compania AIR PRODUCTS PLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial gas, gas mixture, tig welding, și mig welding. Are sediul în Crewe, Regatul Unit.

 1. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Belarus

  Compania MOZYR OIL REFINERY JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motorina diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, Pacura, liquefied gases, Gaze comprimate si lichefiate, diesel fuel, și Pacura. Are sediul în Mozyr-11, Gomel Region, Belarus.

 2. SUDAC AIR SERVICE - SIEGE

  Franta

  Compania SUDAC AIR SERVICE - SIEGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aer comprimat - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, Gaze comprimate si lichefiate, screw compressors, și piston compressors. Are sediul în Bonneuil-Sur-Marne, Franta.

 3. C.O.A. DI ELIO RAPINO

  Italia

  Compania C.O.A. DI ELIO RAPINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate, și Gaze comprimate. Are sediul în Ortona, Italia.

 4. GHIACCIO SECCO PUGLIA SRLS

  Italia

  Compania GHIACCIO SECCO PUGLIA SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry ice, și carbon dioxide tanks. Are sediul în Altamura, Italia.

 5. DRY ICE PLUS

  Grecia

  Compania DRY ICE PLUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry ice. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 6. DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH

  Germania

  Compania DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaz lichefiat, lpg, și Gaz lichefiat. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO.KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Biochimie - produse, și Industrial detergents. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 8. CAMPER WORLD DI LEONARDO NICCOLI

  Italia

  Compania CAMPER WORLD DI LEONARDO NICCOLI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Firenze, Italia.

 9. S. E. DE CARBUROS METÁLICOS S.A.

  Spania

  Compania S. E. DE CARBUROS METÁLICOS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acetylene. Are sediul în Cornellà De Llobregat (barcelona), Spania.

 10. K. MARTIN SEIDEL

  Germania

  Compania K. MARTIN SEIDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Gaze comprimate si lichefiate, Combustibili petrolieri si aditivi, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Gaze comprimate si lichefiate. Are sediul în Grefrath, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit