• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • garnituri de etansare

Rezultate pentru

Garnituri de etansare - Import export

 1. KLINGER AG EGLISWIL

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Your specialist for high-temperature sealing laminate and rubber-coated sheets Klinger AG Egliswil, founded in 1980, is a company in the globally active KLINGER Group. It is the Group's centre of expertise for high-temperature gasket sheets made of flexible graphite and mica and for rubber-coated sheets. Test instruments for measuring the deformation behaviour of sealing materials, gaskets, graphite, mica, milam, polystrate.

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Manufacture and sale of cellular elastomers in the form of stamped parts, cut-outs, self-adhesive rolls, etc. We are a medium-sized family business manufacturing all products from cellular rubber, foam rubber, plastic foam and cellular polythene. The standard shapes provided are strips, rolls, structural shapes, sheets and rough blocks. Punched parts and laser-cut parts also available. We are also your experts for all products created from self-adhesive sheets. Contact us by telephone or e-mail if you have any further questions.

 3. SATI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SATI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, Garnituri mecanice de etanseizare, o-rings, ptfe sealing gaskets, Garnituri de etansare, Garnituri mecanice de etanseizare, Metal ring joints, Waterproof bushes, și seals. Are sediul în Milano, Italia.

 4. PTFE SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PTFE SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. Are sediul în Maintal, Germania.

 5. RALMONT-PTW GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania RALMONT-PTW GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. Are sediul în Traun, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. D´ANTONI GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania D´ANTONI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. Are sediul în Gelnhausen, Germania.

 2. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compensatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, Textile tehnice, Textile tehnice industriale, Panza de uz tehnic, Flame-retardant equipment, Fabric seals, Fabric compensators, Soft material compensators, și Hose compensators. Are sediul în Hummeltal, Germania.

 3. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Segmente de piston, Waterproof bushes, seal elements, scrapers, Segmente de piston, way wipers, o-rings for revolving shafts, design of mechanical seals, și motor seal rings for motor vehicles. Are sediul în Milano, Italia.

 4. SICIL CARBONGRAFITE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SICIL CARBONGRAFITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri mecanice de etanseizare, Waterproof bushes, segments, graphite rings, Articulatii si garnituri de etansare, rings for steam turbines, carbon rings, și Garnituri mecanice de etanseizare. Are sediul în San Michele Di Ganzaria, Italia.

 5. RISIUS GMBH

  Germania

  Compania RISIUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, bands for technical uses, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, și fibreglass fabrics. Are sediul în Pulheim, Germania.

 1. ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH

  Germania

  Compania ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. Are sediul în Obersülzen, Germania.

 2. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Germania

  Compania DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii de etansare, Garnituri de etansare, Articulatii de etansare, air filters, o-rings, și Garnituri de etansare. Are sediul în Kriftel, Germania.

 1. AKS COATINGS GMBH

  Germania

  Compania AKS COATINGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperire - materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, sealants, Garnituri de etansare, sealants for construction work, și Anti-corrosion. Are sediul în Altlußheim, Germania.

 2. BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company security, Safety systems, gasket padding, și joints. Are sediul în Groß-Zimmern, Germania.

 3. BAYER VITROTECHNIC GMBH

  Germania

  Compania BAYER VITROTECHNIC GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile connector systems. Are sediul în Hanstedt, Germania.

 4. KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Germania

  Compania KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, Sigilii din cauciuc, Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, și Sigilii din cauciuc. Are sediul în Quickborn, Germania.

 5. GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH

  Germania

  Compania GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, Siliconi, Cauciuc si derivate, Camere pentru roti, Garnituri de etansare, Siliconi, Cauciuc si derivate, și Camere pentru roti. Are sediul în Marxen, Germania.

 6. KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, Sigilii din cauciuc, Garnituri de etansare, și Sigilii din cauciuc. Are sediul în Schechen, Germania.

 7. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Germania

  Compania VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, Garnituri de ulei, Cauciuc si derivate, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Garnituri de etansare, Garnituri de ulei, Cauciuc si derivate, și Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. Are sediul în Leipzig, Germania.

 8. SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH

  Austria

  Compania SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. Are sediul în Traun, Austria.

 1. POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE

  Polonia

  Compania POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special tubular sections, plumbing pipes, și industrial technical gaskets. Are sediul în Częstochowa, Polonia.

 2. JAMES WALKER BENELUX

  Belgia

  Compania JAMES WALKER BENELUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, machine building, Garnituri de etansare, straps, și insulation systems. Are sediul în Wilrijk, Belgia.

 3. SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Germania

  Compania SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. Are sediul în Heinsberg, Germania.

 4. VIESSE DI VICINI GIULIA SRL

  Italia

  Compania VIESSE DI VICINI GIULIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, Sigilii din cauciuc, Garnituri de etansare, Sigilii din cauciuc, și neoprene. Are sediul în Adrara S. Martino, Italia.

 5. ALTUG IZOLASYON

  Turcia

  Compania ALTUG IZOLASYON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, și Garnituri de etansare. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. KLIETSCH TECHNIC GMBH

  Germania

  Compania KLIETSCH TECHNIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi transportoare, Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, Benzi transportoare, Articulatii hidraulice, Articulatii si garnituri de etansare, și Garnituri de etansare. Are sediul în Barsbüttel, Germania.

 7. SORATON SA

  Elvetia

  Compania SORATON SA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartridge guns, heated, Building chemicals, chemical adhesives, și glue gun. Are sediul în Hinterforst, Elvetia.

 8. BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE

  Germania

  Compania BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu bile, cu ace si cu role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Angrenaje, Motoreductoare, Articulatii si garnituri de etansare, Garnituri de etansare, Angrenaje, Motoreductoare, Articulatii si garnituri de etansare, și Garnituri de etansare. Are sediul în Bremen, Germania.

 9. GUMMI-GÖTZ HENKE & BOGDAIN OHG

  Germania

  Compania GUMMI-GÖTZ HENKE & BOGDAIN OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri de etansare, Cauciuc si derivate, Spuma de cauciuc si de material plastic, Camere pentru roti, Garnituri de etansare, Cauciuc si derivate, Spuma de cauciuc si de material plastic, și Camere pentru roti. Are sediul în Eberswalde, Germania.

 10. BS-DICHTUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania BS-DICHTUNGSTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu bile, cu ace si cu role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lagare cu rostogolire, Articulatii si garnituri de etansare, Articulatii de etansare, Garnituri de etansare, Lagare cu rostogolire, Articulatii si garnituri de etansare, Articulatii de etansare, și Garnituri de etansare. Are sediul în Schwabach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit