• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gari feroviare

Rezultate pentru

Gari feroviare - Import export

 1. ASSOCIATION PROMEVIL

  Franta

  Compania ASSOCIATION PROMEVIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gari feroviare. Are sediul în Cergy Saint Christophe, Franta.

 2. TAXI EVIAN 74

  Franta

  Compania TAXI EVIAN 74, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gari feroviare, passenger transport by taxi, international airports, și Gari feroviare. Are sediul în Evian Les Bains, Franta.

 3. TOWERS CARPET & YARN

  Turcia

  Compania TOWERS CARPET & YARN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gari feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets, și berber rug. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. GORNERGRAT BAHN AG

  Elvetia

  Compania GORNERGRAT BAHN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Gari feroviare, Transporturi feroviare, și Gari feroviare. Are sediul în Zermatt, Elvetia.

 5. ZILLERTALER VERKEHRSBETRIEBE AKTIENGESELLSCHAFT

  Austria

  Compania ZILLERTALER VERKEHRSBETRIEBE AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gari feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi mixte feroviare-autostrada, și Transporturi mixte feroviare-autostrada. Are sediul în Jenbach, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MIDTJYSKE JERNBANER A/S

  Danemarca

  Compania MIDTJYSKE JERNBANER A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gari feroviare, și Gari feroviare. Are sediul în Lemvig, Danemarca.

 2. NS GROEP N.V.

  Olanda

 3. LONDON & CONTINENTAL RAILWAYS LIMITED

  Regatul Unit