• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • galinacee

Rezultate pentru

Galinacee - Import export

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turcia

  Compania NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vite si pasari - hrana, supplementary feeds, poultry, Vite si pasari - hrana, și Chicken breeding. Are sediul în Nfa Ilac Kimya, Turcia.

 2. INSAVI

  Spania

  Compania INSAVI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chicken cages, egg processing and treatment equipment, boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens, și Feeds for layer. Are sediul în Alcover, Spania.

 3. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugalia

  Compania ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Fornos De Algodres, Portugalia.

 4. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugalia

  Compania PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aviculture. Are sediul în Meirinhas, Portugalia.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Egipt

  Compania DELTA BIOPHARMA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pharmaceutical products for veterinary use, additives for feeds and disinfectants, și articles for veterinary use. Are sediul în Cairo, Egipt.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AYYILDIZ KULUÇKA

  Turcia

  Compania AYYILDIZ KULUÇKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Ordu, Turcia.

 2. MANCH MOL

  Ucraina

  Compania MANCH MOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Ungvár, Ucraina.

 3. MIXRITE TURKEY

  Turcia

  Compania MIXRITE TURKEY, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hire and sale of pumps, și feed integrators for animals. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  China

  Compania ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Anping, China.

 5. B.A.K.FARM

  Grecia

  Compania B.A.K.FARM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile free-range hens, și small eggs. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 1. AVILIZ, LDA

  Portugalia

  Compania AVILIZ, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 2. PAC-DAMAS

  Siria

  Compania PAC-DAMAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal vaccines, și medicines for veterinary use. Are sediul în Damascus, Siria.

 1. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Compania QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Carne proaspata de gaina si pui, Galinacee, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Malo, Italia.

 2. PADOVAN ALBERTO

  Italia

  Compania PADOVAN ALBERTO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Padova, Italia.

 3. EMILIANI S.R.L.

  Italia

  Compania EMILIANI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Galinacee, Carne si mezeluri, și Galinacee. Are sediul în Orbetello, Italia.

 4. FRESCHINI SIMONA

  Italia

  Compania FRESCHINI SIMONA, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Galbenusuri de ou deshidratate si lichide, Galinacee, și Galbenusuri de ou deshidratate si lichide. Are sediul în Perugia, Italia.

 5. YUKSELIS POULTRY

  Turcia

  Compania YUKSELIS POULTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. PAVESELLO S.R.L.

  Italia

  Compania PAVESELLO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Carne proaspata de gaina si pui, Galinacee, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Pinarolo Po, Italia.

 7. GIORGIO FRATELLI

  Italia

  Compania GIORGIO FRATELLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Carne proaspata de gaina si pui, Galinacee, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Scafati, Italia.

 8. MORESSI CARNI S.R.L.

  Italia

  Compania MORESSI CARNI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Carne proaspata de gaina si pui, Galinacee, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Macerata, Italia.

 1. MAHUGNON FISH SARL

  Benin

  Compania MAHUGNON FISH SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Parakou, Benin.

 2. NUOVA FOOD S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA FOOD S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Carne proaspata de gaina si pui, Galinacee, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Striano, Italia.

 3. BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD

  Singapore

  Compania BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile poultry, și organic fertilizers. Are sediul în Singapore, Singapore.

 4. CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA

  Italia

  Compania CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Carne proaspata de gaina si pui, Galinacee, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Terralba, Italia.

 5. QUAIL AND EGGS "ORTYGIA"

  Grecia

  Compania QUAIL AND EGGS "ORTYGIA", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quail, și small eggs. Are sediul în thessaloniki, Grecia.

 6. LA FERME DU CANARDIER

  Franta

  Compania LA FERME DU CANARDIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Anneville-ambourville, Franta.

 7. KIAN BARZIN

  Iran

  Compania KIAN BARZIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Tehran, Iran.

 8. FREE

  Egipt

  Compania FREE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în alex, Egipt.

 9. EURO ASIA GROUP TRADING

  Grecia

  Compania EURO ASIA GROUP TRADING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galinacee. Are sediul în Crete, Grecia.

 10. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Italia

  Compania AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galinacee, Carne proaspata de gaina si pui, Galinacee, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Rivarolo Mantovano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit