• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • furaje si paie

Rezultate pentru

Furaje si paie - Import export

 1. SARL TASCHET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARL TASCHET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical herbs, Hay, Alfalfa bales, Alfalfa feed, Hay and straw, Unbaled alfalfa hay, Sale of straw, Alfalfa straw mix, și Fodder. Are sediul în Roiffé, Franta.

 2. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile top quality straw, pressed straw, wheat straw, wheat hay, oat straw, alfalfa, și cattle feed. Are sediul în La Campana-Sevilla, Spania.

 3. TRONAGERGAARD STRAW

  Danemarca

  Verified by europages badge

  Compania TRONAGERGAARD STRAW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furaje si paie, animal food, wood bark, straw, straws, bark for mulch, straw and hay, animal fodder equipment, și farm equipment. Are sediul în Slagelse, Danemarca.

 4. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. Are sediul în Dielheim, Germania.

 5. UNIVERT FOIN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania UNIVERT FOIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile straw, medical herbs, fodder, straw and hay, Hay, Production transformation of small and big bales, Small dedusted forage bales, Production of small hay bales, și Straw bale walls made to measure. Are sediul în Bouzonville, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EARL DE LA ROMANE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EARL DE LA ROMANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trade of fodder, Trade of hay, Import-export fodder, French fodder, Hay, Feed for livestock, Long-stem hay, Short-stem hay, și Sale of fodder. Are sediul în Blet, Franta.

 2. SC EVER TRADE SRL

  Romania

  SC EVER TRADE SRL are ca si domeniu principal de activitate importul si exportul produselor de morarit, furajere si a cerealelor. Scop: asigurarea calitatii ireprosabile la nivelul produselor furnizate. Succesul nostru se datoreaza profesionalismului si traditiei in colaborarea cu cele mai importante mori si fabrici din Republica Moldova. Avantaje: - Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate - Preturi competitive - Timp scurt de livrare - Servicii de consultanta si logisitica Portofoliul nostru include: - Faina de grau (toate sortimentele) - Tarata de grau - DDGS de porumb - Borhot de sfecla de zahar - Cereale Toate produsele noastre sunt fabricate in Republica Moldova. Serviciile noastre acopera intreg teritoriul Romaniei si a Europei.

 3. SC ELUNOS SRL

  Romania

  ELUNOS SRL GAESTI, este o societate cu sediul in oraşul Gaesti, Str. Acad. S. Cioculescu, Nr. 90 Jud. Dambovita, cod fiscal RO35777663, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J15/285/2016. Societatea este persoana juridica romana constituita in forma societatii cu raspundere limitata, avand 50 de angajati, cu contract de munca pe durata nedeterminata.Domeniul de activitate este Comertul cu ridicata specializat de produse, obiectulprincipal de activitate fiind comert cu ridicata al produselor Chimice. Activitatilesecundare ale obiectului de activitate sunt comertul specializat al produselornealimentare, transporturi rutiere de marfuri, comert al carburantilor pentru autovehicule, comert cu amanuntul al articolelor si aparatelor electrocasnice, intermedieri in comertul cu materii prime agricole, intermedieri in comertul cu materiale de constructii, etc.Elunos SRL este cel mai mare distribuitor de îngrășăminte chimice din Dambovita. Compania distribuie azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrășăminte complexe. Pe langa ingrasaminte chimice avem o gama larga de furaje cum ar fii *baloti de lucerna (alpha alpha), porumb , tarata de grau.

 4. DUREPAIRE

  Franta

  Compania DUREPAIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pellet feeds, și medical herbs. Are sediul în Verdille, Franta.

 5. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Turcia

  Compania ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - utilaje si material, Furaje si paie, Agricultura - utilaje si material, trailer, fodder mix, și Furaje si paie. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 1. ALFALFA MONEGROS

  Spania

  Compania ALFALFA MONEGROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furaje si paie, și Furaje si paie. Are sediul în Sariñena-Huesca, Spania.

 2. BARENBRUG FRANCE

  Franta

  Compania BARENBRUG FRANCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawns, sports ground turf regeneration, și biostimulants. Are sediul în Marne La Vallée Cedex 3, Franta.

 1. KUHN

  Franta

  Compania KUHN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aspersoare agricole, Furaje si paie, Aspersoare agricole, Furaje si paie, haymaking machinery, și manure spreaders. Are sediul în Saverne Cedex, Franta.

 2. TRANSPORT FOURNIER

  Franta

  Compania TRANSPORT FOURNIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road transport of merchandise, Hay, și cereals and grains. Are sediul în Tourtenay, Franta.

 3. COABA

  Spania

  Compania COABA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. Are sediul în Barrax-Albacete, Spania.

 4. SC TIMBER BIO PELLETS SRL

  Romania

 5. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Spania

  Compania PROFARRATGES BALAGUER S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. Are sediul în Balaguer, Spania.

 6. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Germania

  Compania ANGERMUND GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amestec de furaje pentru animale si pasari, și Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 7. CEREALES UTRERA, S.L.

  Spania

  Compania CEREALES UTRERA, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furaje si paie, Straw, și Furaje si paie. Are sediul în Utrera, Spania.

 8. AGRA INVEST, A.S.

  Slovacia

  Compania AGRA INVEST, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hay, wheat, barley, și straw and hay. Are sediul în Banská Bystrica, Slovacia.

 1. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Spania

  Compania ALEJANDRO MONTES MUÑOZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. Are sediul în Villodrigo-Palencia, Spania.

 2. SARL DOMAINE DE FRAY

  Franta

  Compania SARL DOMAINE DE FRAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile straw, și olive oil. Are sediul în Saint Martin De Crau, Franta.

 3. ALBSTREU

  Germania

  Compania ALBSTREU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. Are sediul în Neufra, Germania.

 4. DIRK DE BAERE

  Belgia

  Compania DIRK DE BAERE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaged corn, Hay, pellet feeds, și stable manure. Are sediul în Knesselare, Belgia.

 5. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Austria

  Compania STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biological feeds, și pellet feeds. Are sediul în Zahling, Austria.

 6. OVALI YEM SANAYI

  Turcia

  Compania OVALI YEM SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de companie, fodder mix, fodder, food for animals and zootechnics, și Hrana pentru animale de companie. Are sediul în Erzurum, Turcia.

 7. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nutret boabe pentru vite si pasari, Hrana pentru animale de companie, Vite si pasari - hrana, Furaje si paie, Nutret boabe pentru vite si pasari, Hrana pentru animale de companie, Vite si pasari - hrana, și Furaje si paie. Are sediul în Hobbersdorf, Germania.

 8. COLHICANA

  Brazilia

  Compania COLHICANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. Are sediul în Cajuru, Brazilia.

 9. DUMONT DANIEL ET FREDERIC

  Franta

  Compania DUMONT DANIEL ET FREDERIC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile straw, fodder, și goods transport and forwarding. Are sediul în Chauvirey Le Chatel, Franta.

 10. CHUCHI TRANSPORTES S.L.

  Spania

  Compania CHUCHI TRANSPORTES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furaje si paie. Are sediul în Pedrosillo El Ralo Salamanca, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit