• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fulare

Rezultate pentru

Fulare - Import export

 1. SAMPIETRO SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Large scale manufacture (large output company) of very high quality fabrics for clothing. Continuous innovations of products thanks to intensive research. Very fast creations for market requests. Personalised customer service.

 2. VAYMODE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VAYMODE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hijab, Muslin hijab, Cotton hijab, Jersey hijab, Satin hijab, Linen hijab, Veils for women, Abaya, și Muslim dress. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 3. HOMONOIA PARIS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HOMONOIA PARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fulare, Truse de toaleta, Fulare, și Truse de toaleta. Are sediul în Paris, Franta.

 4. STEPART

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STEPART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tricouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricouri cu maneca lunga, Fulare, Haine de gata, Afise, obiecte publicitare, Tricouri cu maneca lunga, Fulare, Haine de gata, și Afise, obiecte publicitare. Are sediul în Capbreton, Franta.

 5. SEYRA SANAL SCARF

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania SEYRA SANAL SCARF, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's scarves, silk neck scarf, scarf fabrics, silk scarf producer, ladies' scarves, silk scarves, silk scarf manufacturer, shawls, și ready to wear scarf. Are sediul în Selçuklu, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRICO INH. MARGOT DOSER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TRICO INH. MARGOT DOSER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Augsburg, Germania.

 2. INTERNATIONAL FASHION ACCESSORIES

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INTERNATIONAL FASHION ACCESSORIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Herdecke, Germania.

 3. NOUVEAUTE' SNC FOULARDS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NOUVEAUTE' SNC FOULARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esarfe, Tesaturi, headscarf, personalised scarves, neck scarves, Esarfe, top quality Italian pashminas, pashmina, și Tesaturi. Are sediul în Como, Italia.

 4. SC VALYROM PROD SRL

  Romania

  Cu vanzari de extraordinare in Romania, SC VALYROM PROD SRL este printre cel mai important producator de sosete din industria textila din Romania . Cu echipamente de ultima generatie putem realiza pana la 50 000 de perechi de sosete pe luna .Suntem acreditati ISO si in derularea certificatului OEKO-TEX . Producem si comercializam sosete de toate tipurile chiar si 3D . Gama noastra include si fabricarea sosetelor in sitem Lohn in functie de cerintele clientului .

 5. JULUNGGUL

  Spania

  Compania JULUNGGUL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 1. SUZHOU SCARVES

  China

  Compania SUZHOU SCARVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esarfe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fulare, și Fulare. Are sediul în Suzhou, China.

 2. SIMA EŞARP

  Turcia

  Compania SIMA EŞARP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile neck scarves, shawls, silk scarves, și wool-silk scarf. Are sediul în Düzce, Turcia.

 1. MINARDI

  Italia

  Compania MINARDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of leather belts, leather collars for pets, leather bags and accessories, și Private Label. Are sediul în Vercelli, Italia.

 2. HD GURUP

  Turcia

  Compania HD GURUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile machinery. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. LEVET COMMUNICATION

  Franta

  Compania LEVET COMMUNICATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cravate, embroidered tie, și Cravate. Are sediul în Saint Etienne, Franta.

 4. MALFROY ET MILLION

  Franta

  Compania MALFROY ET MILLION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, Fulare, Cravate, Matase - tesaturi, Fulare, Cravate, și Business gifts. Are sediul în Saint Genis Laval Cedex, Franta.

 5. NEW GRACE

  Bulgaria

  Compania NEW GRACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esarfe, Women's scarves, ladies' scarves, și Esarfe. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 6. KALASHILPKRITI UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania KALASHILPKRITI UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Dieleheim, Germania.

 7. AMBIANCE GMBH

  Germania

  Compania AMBIANCE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cravate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papioane, Fulare, Oferte promotionale - articole, Papioane, Fulare, Oferte promotionale - articole, și headscarf. Are sediul în Krefeld, Germania.

 8. AUFNAEHER4U.DE - FRANK BERNHARDT

  Germania

  Compania AUFNAEHER4U.DE - FRANK BERNHARDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Meißner-Vockerode, Germania.

 1. ART DI COMO® DESIGN GMBH

  Germania

  Compania ART DI COMO® DESIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Lauf, Germania.

 2. SCARF ACCESSORIES

  Turcia

  Compania SCARF ACCESSORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's scarves. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. TURKO EXPORT

  Turcia

  Compania TURKO EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fulare, Haine pentru sugari, boys' wear, Fulare, și Haine pentru sugari. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. DIREKTA MODEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania DIREKTA MODEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Mantel, Germania.

 5. SCARF COMPANY

  Turcia

  Compania SCARF COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. DLLI MODE

  Franta

  Compania DLLI MODE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esarfe, caps, și Esarfe. Are sediul în Clamart, Franta.

 7. ANNIE EL TALLER DE SEDA

  Spania

  Compania ANNIE EL TALLER DE SEDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. Are sediul în Nohay, Spania.

 8. GROSSISTE-PRO

  Franta

  Compania GROSSISTE-PRO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile neck scarves, Men's and women's fashion accessories, fashion accessories, și Clearance of batches for discount traders. Are sediul în Lyon, Franta.

 9. ARTELMONA

  Franta

  Compania ARTELMONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decoration, și information panels. Are sediul în Bergerac, Franta.

 10. AUBIJOUX LA SOIE

  Belgia

  Compania AUBIJOUX LA SOIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, Matase - fibre, Matase - tesaturi, și Matase - fibre. Are sediul în Wandre, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit