• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • frane pneumatice

Rezultate pentru

Frane pneumatice - Import export

 1. MALESANI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MALESANI SPA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane hidraulice, Frane mecanice, Frane pentru vehicule, Frane pneumatice, Frane hidraulice, Frane mecanice, Frane pentru vehicule, și Frane pneumatice. Are sediul în San Bonifacio, Italia.

 2. WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Wipperfürth, Germania.

 3. 5M AUTOMOTIVE

  Turcia

  Compania 5M AUTOMOTIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressed-air brakes, și Brake callipers. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. EBS AFTERMARKET GROUP

  Regatul Unit

  Compania EBS AFTERMARKET GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brake pads, compressed-air brakes, și commercial vehicle spare parts. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Konya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS

  Turcia

  Compania HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brake callipers. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. PENER TURKEY

  Turcia

  Compania PENER TURKEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air dryers, air valves, și electric commercial vehicles. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD.

  Turcia

  Compania EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pneumatice, și Frane pneumatice. Are sediul în Hatay, Turcia.

 4. ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, Frane pneumatice, HGV accessories and equipment, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Frane pneumatice, și brake disk change. Are sediul în Farciennes, Belgia.

 5. IBD WICKELTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania IBD WICKELTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pneumatice, brake disks, Frane pneumatice, tightening clamps, și ultrasound sensors. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 1. ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pneumatice, și Frane pneumatice. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. KARATAS OTOMOTIV

  Turcia

  Compania KARATAS OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. AVD BELGIUM

  Belgia

  Compania AVD BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pneumatice, Frane pneumatice, industrial drives, scales and industrial weighing systems, și gantry crane accessories. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 2. RE S.P.A.

  Italia

  Compania RE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile voltage regulators, și load cells. Are sediul în Bussero, Italia.

 3. ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI

  Turcia

  Compania ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Yildirim / Bursa, Turcia.

 4. ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD.

  Turcia

  Compania ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brakes and clutches, gear levers for motor vehicles, compressed-air brakes, și Hydraulic Cylinders for heavy duty applications. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. GLOBAL BRAKING COMPONENTS

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL BRAKING COMPONENTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 6. TAIZHOU ZHONGJI AUTO PARTS CO.,LTD

  China

  Compania TAIZHOU ZHONGJI AUTO PARTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compressors. Are sediul în Linhai,Zhejiang, China.

 7. FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS

  Turcia

  Compania FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air compressors. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI

  Turcia

  Compania ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. KNOTT CZ, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KNOTT CZ, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, Frane pneumatice, Osii pentru vehicule, și Frane pneumatice. Are sediul în Hustopece U Brna , Republica Ceha.

 2. BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS

  Turcia

  Compania BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. EGE FREN SANAYII VE TICARET A S

  Turcia

  Compania EGE FREN SANAYII VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pneumatice, Frane hidraulice, Frane pneumatice, și Frane hidraulice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. NEW WORLD AIR BRAKE LTD

  Regatul Unit

  Compania NEW WORLD AIR BRAKE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane, servodirectii si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pneumatice, Vehicule - componente si piese mecanice, Frane pneumatice, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Warrington, Regatul Unit.

 5. ISP AUTO

  Turcia

  Compania ISP AUTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ

  Turcia

  Compania METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, camionete si vehicule utilitare, și Camioane, camionete si vehicule utilitare. Are sediul în Konya, Turcia.

 7. SHANDONG TOGET BRAKE SYSTEM CO.

  Polonia

  Compania SHANDONG TOGET BRAKE SYSTEM CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Taierzhuang, Polonia.

 8. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Germania

  Compania OKS OTTO KLEIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foreze pneumatice, și Foreze pneumatice. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 9. ZHEJIANG VOB TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Regatul Unit

  Compania ZHEJIANG VOB TECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. Are sediul în Zhuji, Regatul Unit.

 10. VIKARS FREN SISTEMLERI LTD. STI

  Turcia

  Compania VIKARS FREN SISTEMLERI LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pneumatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Components for LPG equipment, și CNC finishing. Are sediul în Bursa, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit