• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • frane pentru vehicule

Rezultate pentru

Frane pentru vehicule - Import export

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania F.LLI AUCIELLO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi cu lame, Frane pentru vehicule, industrial vehicle brake replacement, brake disk change, Resorturi cu lame, brake disk grinding, Frane pentru vehicule, truck spring repairs, și spring inspection. Are sediul în Modugno, Italia.

 2. MALESANI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MALESANI SPA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane hidraulice, Frane mecanice, Frane pentru vehicule, Frane pneumatice, Frane hidraulice, Frane mecanice, Frane pentru vehicule, și Frane pneumatice. Are sediul în San Bonifacio, Italia.

 3. MECARM SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MECARM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambreiaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pentru vehicule, Piese de schimb pentru automobile, Vehicule - componente si piese mecanice, brakes, clutches, FCA, wholesale of clutches, Frane pentru vehicule, și production of brakes for vehicles. Are sediul în Caserta, Italia.

 4. SDT BRAKES EUROPE, S.L.

  Spania

  Compania SDT BRAKES EUROPE, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brake disks, brake disks, brakes, și bicycle brakes. Are sediul în Sentmenat, Spania.

 5. TRIBO LLC

  Ucraina

  Compania TRIBO LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brake pads, friction materials for the railway and tram industry, și brake shoes. Are sediul în Bila Tserkva, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OMNES HELVETIC GMBH

  Elvetia

  Compania OMNES HELVETIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles for plumbing, brakes for industrial vehicles, și vehicle brake shoes. Are sediul în Allschwil, Elvetia.

 2. TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY

  Turcia

  Compania TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brake pads. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. FREENCO CALIPER REPAIR KITS

  Turcia

  Compania FREENCO CALIPER REPAIR KITS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brake callipers, și trailers. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. FINETRO CO., LTD

  Coreea de Sud

  Compania FINETRO CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. Are sediul în Gyeongsangnam-Do, Coreea de Sud.

 5. FRENOS ARABA

  Spania

  Compania FRENOS ARABA, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane hidraulice, Frane hidraulice, brakes, balancing, și brake repair. Are sediul în Vitoria-Gasteiz - Álava, Spania.

 1. NIFO SRL

  Italia

  Compania NIFO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wheel hubs, brakes and clutches, și precision machining. Are sediul în Monte San Pietro, Italia.

 2. ESCOM SRL

  Italia

  Compania ESCOM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material de frictiune pentru vehicule pe sine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pentru vehicule, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, Frane pentru vehicule, și automotive lining. Are sediul în Carpenedolo, Italia.

 1. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Turcia

  Compania SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Frane, servodirectii si accesorii, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Brake callipers, și HGV spare parts. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. IMC EUROPE B.V.

  Olanda

  Compania IMC EUROPE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial brakes, Brake pads, brake disks, și brakes and clutches. Are sediul în Ede, Olanda.

 3. EUROPART FRANCE

  Franta

  Compania EUROPART FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, Frane pentru vehicule, auxiliary services for means of transport, Autocare si autobuze, Frane pentru vehicule, și trailer. Are sediul în Reichstett, Franta.

 4. NELSON STOKES LTD

  Regatul Unit

  Compania NELSON STOKES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, Frane hidraulice, Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, și Frane hidraulice. Are sediul în Camelford, Regatul Unit.

 5. GOIZPER GMBH

  Germania

  Compania GOIZPER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. Are sediul în Hückeswagen, Germania.

 6. TRANSAXLE LTD

  Regatul Unit

  Compania TRANSAXLE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. Are sediul în Walsall, Regatul Unit.

 7. VARIMAX AG

  Elvetia

  Compania VARIMAX AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu bile, cu ace si cu role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Angrenaje, Frane, servodirectii si accesorii, Frane pentru vehicule, Motoreductoare, Angrenaje, Frane, servodirectii si accesorii, Frane pentru vehicule, și Motoreductoare. Are sediul în Bern, Elvetia.

 8. GIL AUTOMOTIVE

  Franta

  Compania GIL AUTOMOTIVE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. Are sediul în Gennevilliers Cedex, Franta.

 1. ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI

  Turcia

  Compania ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vehicle brake calipers, și brakes for trucks. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. INUSTRIAS GALFER S.A.

  Spania

  Compania INUSTRIAS GALFER S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of brake discs, și bicycle brakes. Are sediul în Granollers, Spania.

 3. GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM

  Turcia

  Compania GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bus spare parts. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brakes for trucks, braking system spares, și Brake callipers. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. Are sediul în Konya, Turcia.

 6. FREMAX BRAKES EUROPE

  Olanda

  Compania FREMAX BRAKES EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. Are sediul în Beek, Olanda.

 7. KFZTEILE24 GMBH

  Germania

  Compania KFZTEILE24 GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti pentru automobile si avioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pentru vehicule, Automobile, Vehicule la mana a doua, Vehicule - componente si piese mecanice, Frane pentru vehicule, Automobile, Vehicule la mana a doua, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. KNORR-BREMSE BENELUX

  Belgia

  Compania KNORR-BREMSE BENELUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane, servodirectii si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pentru vehicule, și Frane pentru vehicule. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 9. TOPONE AUTO PARTS MANUFACTURY CO,LTD

  China

  Compania TOPONE AUTO PARTS MANUFACTURY CO,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brake pads. Are sediul în Guangzhou, China.

 10. U.D.F.

  Belgia

  Compania U.D.F., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frane pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Curatenie industriala, și Brake callipers. Are sediul în Hermee, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru