• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fondante si ciocolata pura

Rezultate pentru

Fondante si ciocolata pura - Import export

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  70 years of experience. Günthart is one of the world's leading suppliers in the confectionery decoration industry. We employ more than 1500 people across 10 countries in accordance with IFS and BRC quality standards. With over 70 years' experience in cake decorations and gifts combined with a passion for innovation, we are your perfect partner for sweet cake decorations and new gift ideas. Our international team of Günthart employees and sales partners are on hand to offer you expert advice and support. Using the best ingredients and sophisticated production processes in the manufacture of cake decorations, we offer bakeries, patisseries and specialist dealers premium quality products for every occasion and any season. The result is delectable decorations for cakes and pastries for all occasions, such as weddings and birthdays.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHOCOLATS JANIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Dulciuri cu ciocolata, Dulciuri fara ciocolata, Cadouri promotionale, Cacao si ciocolata, Dulciuri cu ciocolata, Dulciuri fara ciocolata, și Cadouri promotionale. Are sediul în Boissy Saint Leger, Franta.

 3. ITALDOLCI S.R.L.

  Italia

  Compania ITALDOLCI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate, comfits, Organic chocolate, și chocolate bars. Are sediul în Barletta, Italia.

 4. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania GUSTI D'ITALIA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, dry pasta, wholesale coffee, Apa - productie si distributie, și wine vinegar. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 5. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Franta

  Compania LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fondante si ciocolata pura, Fondante si ciocolata pura, Traditional hand-crafted chocolates, și candied fruit. Are sediul în Moyon, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEAFORM & VITANIL'S

  Turcia

  Compania BEAFORM & VITANIL'S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food additives, și natural gelatines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CHOCOLATES SOLE

  Spania

  Compania CHOCOLATES SOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile creativity. Are sediul în Barberá Del Vallés, Spania.

 3. FORMYCAKE S.L.

  Spania

  Compania FORMYCAKE S.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spania

  Compania XAVIER MOR CHOCOLATIER, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate production, sugar free chocolate, milk chocolate, și chocolate torrone. Are sediul în BARCELONA, Spania.

 5. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Polonia

  Compania MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inghetate si inghetate din fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fondante si ciocolata pura, coffee, ice cream, și Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Rzeszów, Polonia.

 1. AVK

  Ucraina

  Compania AVK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

 2. CARRÉ NOIR

  Belgia

  Compania CARRÉ NOIR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fondante si ciocolata pura, Dulciuri cu ciocolata, chocolate, Business gifts, Fondante si ciocolata pura, și Dulciuri cu ciocolata. Are sediul în Liège, Belgia.

 1. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Aditivi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fondante si ciocolata pura, sugar, și Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Luboń, Polonia.

 2. KAOKA

  Franta

  Compania KAOKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Fondante si ciocolata pura, Dulciuri cu ciocolata, Cacao si ciocolata, Fondante si ciocolata pura, și Dulciuri cu ciocolata. Are sediul în Carpentras, Franta.

 3. PURATOS

  Belgia

  Compania PURATOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aditivi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Fondante si ciocolata pura, Alimente si bauturi - aditivi, Arome alimentare, Cacao si ciocolata, Fondante si ciocolata pura, Alimente si bauturi - aditivi, și Arome alimentare. Are sediul în Groot-Bijgaarden, Belgia.

 4. CHOCOFOLIE

  Belgia

  Compania CHOCOFOLIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Ghislengien, Belgia.

 5. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italia

  Compania CIOCCAFÈ S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile subcontract working, și pure chocolate pralines. Are sediul în Aprilia, Italia.

 6. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Ungaria

  Compania DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 7. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italia

  Compania ARLOTTI E SARTONI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. Are sediul în San Giorgio Di Piano, Italia.

 8. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Belgia

  Compania CHOCOLATIER DE BRUYN NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fondante si ciocolata pura, Fondante si ciocolata pura, și hand-made chocolate sweets. Are sediul în Louvin-La-Neuve, Belgia.

 1. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Turcia

  Compania CHOCOKEYF ÇIKOLATA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fireproof cabinets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. RAVICO

  Belgia

  Compania RAVICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de patiserie, Produse de patiserie, și handmade pralines. Are sediul în Londerzeel, Belgia.

 3. CHOCOMOCO LTD.

  Polonia

  Compania CHOCOMOCO LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate factory, și fireproof cabinets. Are sediul în Wiazowna, Polonia.

 4. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Franta

  Compania CASTELANNE CHOCOLATERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, chocolate bars, și Cacao si ciocolata. Are sediul în Nantes, Franta.

 5. TOHI

  Belgia

  Compania TOHI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fondante si ciocolata pura, Dulciuri cu ciocolata, Fondante si ciocolata pura, și Dulciuri cu ciocolata. Are sediul în Wauthier-Braine, Belgia.

 6. CHOCOLART

  Italia

  Compania CHOCOLART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Itri, Italia.

 7. CAFFE' CARRARO S.P.A.

  Italia

  Compania CAFFE' CARRARO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Fondante si ciocolata pura, Cacao si ciocolata, și Fondante si ciocolata pura. Are sediul în Schio, Italia.

 8. BENDICION EXPORTACIONES

  Spania

  Compania BENDICION EXPORTACIONES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. Are sediul în La Coruña, Spania.

 9. CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. )

  Italia

  Compania CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Fondante si ciocolata pura, Cacao si ciocolata, și Fondante si ciocolata pura. Are sediul în CORCIANO, Italia.

 10. CHOKLADBITEN YSTAD

  Suedia

  Compania CHOKLADBITEN YSTAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fondante si ciocolata pura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate, și pralines. Are sediul în Ystad, Suedia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit