• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • florarii - material si furnituri

Rezultate pentru

Florarii - material si furnituri - Import export

 1. TOP ROUWSTUK

  Olanda

  Compania TOP ROUWSTUK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Heemskerk, Olanda.

 2. FLORISTERÍA LOLI

  Spania

  Compania FLORISTERÍA LOLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floral crowns. Are sediul în Granada, Spania.

 3. MOMENTS FLORIST

  Regatul Unit

  Compania MOMENTS FLORIST, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile florists, și funeral decorations. Are sediul în Chester, Regatul Unit.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italia

  Compania ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, articles for florists, florists' accessories, Flori taiate, și distribution of cut flowers. Are sediul în Ercolano, Italia.

 5. MIRYAM FLOWERS SRL

  Italia

  Compania MIRYAM FLOWERS SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for florists, supplies for wholesale florists, decorations for ceremonies, și floral decorations. Are sediul în Km 31,237-Castel Volturno, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Regatul Unit

  Compania CREAM AND BROWNS FLORIST, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Middlesbrough, Regatul Unit.

 2. ILTA GLOBAL A.Ş.

  Turcia

  Compania ILTA GLOBAL A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. TECKNA BY FASANO

  Belgia

  Compania TECKNA BY FASANO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe funebre - articole, ribbon for florists, ribbons for printers, film for printing, și Pompe funebre - articole. Are sediul în Overijse, Belgia.

 4. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Freiburg, Germania.

 5. BETSEYS BLOOMS

  Regatul Unit

  Compania BETSEYS BLOOMS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weddings, events, și funeral services. Are sediul în Kirkcudbright, Regatul Unit.

 1. SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italia

  Compania ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Florarii - material si furnituri, bouquets and floral compositions, Florarii - material si furnituri, ornamental specimen trees, și decorations for ceremonies. Are sediul în Lido Di Camaiore-Camaiore, Italia.

 1. PFLANZWERK

  Germania

  Compania PFLANZWERK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Neukirchen-Vluyn, Germania.

 2. EUROFLORA SRL

  Italia

  Compania EUROFLORA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots, cockades, artificial plants, și articles for florists. Are sediul în Carate Brianza, Italia.

 3. LE MIMOSA

  Belgia

  Compania LE MIMOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Florarii - material si furnituri, Flori taiate, Flori, plante si fructe artificiale, Florarii - material si furnituri, Flori taiate, Flori, plante si fructe artificiale, și creation of brides' bouquets. Are sediul în Queue-Du-Bois, Belgia.

 4. LARA ANDALUCÍA S.A.

  Spania

  Compania LARA ANDALUCÍA S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale florist accessories, articles for florists, supplies for public premises, și furnishing accessories. Are sediul în Sevilla, Spania.

 5. FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA

  Spania

  Compania FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Murcia, Spania.

 6. MAISON BEAUFRERE

  Franta

  Compania MAISON BEAUFRERE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Paris, Franta.

 7. BLOMSTERHUSET SLAGELSE

  Danemarca

  Compania BLOMSTERHUSET SLAGELSE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Slagelse, Danemarca.

 8. FLOWERS & PLANTS CO.

  Regatul Unit

  Compania FLOWERS & PLANTS CO., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flower decorations, displays for weddings, și artificial plants. Are sediul în Kensington-London, Regatul Unit.

 1. H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative items, și gift items. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 2. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania GÖRGES GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile overprinting labels, tissue paper, business cards, și self-adhesive labels. Are sediul în Neustadt, Germania.

 3. GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile florists' accessories, ribbon for florists, și supplies for florists. Are sediul în Billingham, Regatul Unit.

 4. FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION

  Elvetia

  Compania FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding cake decorations, și creation of brides' bouquets. Are sediul în Lausanne, Elvetia.

 5. EL JARDÍ D'ESTHER

  Spania

  Compania EL JARDÍ D'ESTHER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Xàtiva, Spania.

 6. FLOWER DELIVERY

  Regatul Unit

  Compania FLOWER DELIVERY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Olanda

  Compania ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale flowers, wholesale florist accessories, supplies for wholesale florists, și wholesale of plants. Are sediul în Honselersdijk, Olanda.

 8. ROSE NOIRE

  Belgia

  Compania ROSE NOIRE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile florists, și creation of brides' bouquets. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. I.S. SUNDRIES

  Regatul Unit

  Compania I.S. SUNDRIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, și Flori. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 10. ATREZO FLORISTAS

  Spania

  Compania ATREZO FLORISTAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Florarii - material si furnituri. Are sediul în Granada, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Florarii - material si furnituri - Import export

Număr de rezultate

1.552 Intreprinderile