• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fisiere cu adrese

Rezultate pentru

Fisiere cu adrese - Import export

 1. MAILING EVENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAILING EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing direct - agentii de consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Fisiere cu adrese, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, și Fisiere cu adrese. Are sediul în Lyon, Franta.

 2. WOODLETTER

  Grecia

  Compania WOODLETTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Glyfada, Grecia.

 3. INFOS-COM

  Luxemburg

  Compania INFOS-COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Achizitii, baze de date, securitatea datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii comerciale, Fisiere cu adrese, Customer database, Informatii comerciale, Prospect database, și Fisiere cu adrese. Are sediul în KEHLEN, Luxemburg.

 4. ADRESARFIRIEM.SK, A.S.

  Slovacia

  Compania ADRESARFIRIEM.SK, A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Banská Bystrica, Slovacia.

 5. EIP

  Franta

  Compania EIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Cannes, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LISTFLIX.DE - EIN SERVICE DER DATAMEGO GMBH

  Germania

  Compania LISTFLIX.DE - EIN SERVICE DER DATAMEGO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile address books, business information, Online address purchase, și B2B marketing. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. CORPORAMA

  Franta

  Compania CORPORAMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile e-mailing campaigns, și databases. Are sediul în Issy Les Moulineaux, Franta.

 3. ADDRESS-BASE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ADDRESS-BASE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile address books, și B2B marketing. Are sediul în Weingarten, Germania.

 4. EDIWARE

  Franta

  Compania EDIWARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Paris, Franta.

 5. REUTERS SPEZIAL-ADRESSEN INH. BERNHARD REUTER

  Germania

  Compania REUTERS SPEZIAL-ADRESSEN INH. BERNHARD REUTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editii generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Marketing direct, Fisiere cu adrese, Creatie publicitara - graficieni, designeri, Agentii de publicitate, Marketing direct, și Fisiere cu adrese. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 1. DATACREA

  Franta

  Compania DATACREA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Montesson, Franta.

 2. MAXO, SPOL. S.R.O.

  Slovacia

  Compania MAXO, SPOL. S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Ambarcatiuni de agrement, Informatica - software, Sisteme informatice, consiliere, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Ambarcatiuni de agrement, Informatica - software, și Sisteme informatice, consiliere. Are sediul în Bratislava, Slovacia.

 1. GES REGISTRAT GMBH

  Germania

  Compania GES REGISTRAT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Anuare - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisiere cu adrese, address books, și Fisiere cu adrese. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. MYTIERARZT.DE - DAS TIERÄRZTEVERZEICHNIS

  Germania

  Compania MYTIERARZT.DE - DAS TIERÄRZTEVERZEICHNIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veterinary clinics. Are sediul în Vechta, Germania.

 3. EMAILBROKERS

  Belgia

  Compania EMAILBROKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rutare, Marketing direct - agentii de consiliere, Rutare, Marketing direct - agentii de consiliere, database management, și Directory Import Export Edition Multimedia Databases. Are sediul în Mont-Saint-Guibert, Belgia.

 4. METALKONTAKT

  Croatia

  Compania METALKONTAKT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Viskovo, Croatia.

 5. LOCADRESSES

  Franta

  Compania LOCADRESSES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în CANNES, Franta.

 6. RIEK, DIREKT MARKETING

  Germania

  Compania RIEK, DIREKT MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Direct marketing services. Are sediul în Bad Nenndorf, Germania.

 7. NOVACCC S.R.L.

  Italia

  Compania NOVACCC S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Firenze, Italia.

 8. CONTOR 7 BERATUNG FÜR DIALOGMARKETING

  Germania

  Compania CONTOR 7 BERATUNG FÜR DIALOGMARKETING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Marketing direct, Fisiere cu adrese, Marketing telefonic, Editii generale, Marketing direct, Fisiere cu adrese, și Marketing telefonic. Are sediul în Münster, Germania.

 1. GIUSY GALIZIA

  Italia

  Compania GIUSY GALIZIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile business addresses, și direct mailing. Are sediul în TORINO, Italia.

 2. GMP GELFERT MARKETING PARTNER

  Germania

  Compania GMP GELFERT MARKETING PARTNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Dorsten, Germania.

 3. INFORMA D&B (SERVIÇOS DE GESTAO DE EMPRESAS), SOCIEDADE UNIPESSOAL,LDA

  Portugalia

  Compania INFORMA D&B (SERVIÇOS DE GESTAO DE EMPRESAS), SOCIEDADE UNIPESSOAL,LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Solvabilitate - control. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisiere cu adrese, Rating - evaluarea societatilor, Fisiere cu adrese, și Rating - evaluarea societatilor. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. GAMBLINGORBIT

  Italia

  Compania GAMBLINGORBIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Milan, Italia.

 5. INFODATA "GREEK MAILING LISTS"

  Grecia

  Compania INFODATA "GREEK MAILING LISTS", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing direct. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisiere cu adrese, și Fisiere cu adrese. Are sediul în Vrilissia, Grecia.

 6. INFORMA D&B S.A.

  Spania

  Compania INFORMA D&B S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantarea, garantarea si gestionarea creantelor comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisiere cu adrese, Informatii comerciale, Fisiere cu adrese, și Informatii comerciale. Are sediul în Alcobendas, Spania.

 7. DUN & BRADSTREET NORWAY AS

  Norvegia

  Compania DUN & BRADSTREET NORWAY AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii comerciale, Finantarea, garantarea si gestionarea creantelor comerciale, Informatii comerciale, și Finantarea, garantarea si gestionarea creantelor comerciale. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 8. 123 SPINS

  Regatul Unit

  Compania 123 SPINS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. ICAP S.A. RESEARCH & INVESTMENT COMPANY

  Grecia

  Compania ICAP S.A. RESEARCH & INVESTMENT COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing direct. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisiere cu adrese, Informatii comerciale, Fisiere cu adrese, și Informatii comerciale. Are sediul în Athens, Grecia.

 10. ADRESSKONTOR GMBH

  Germania

  Compania ADRESSKONTOR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisiere cu adrese. Are sediul în Ratingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit