• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • fire tehnice textile

Rezultate pentru

Fire tehnice textile - Import export

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  With 17 years of experience, we supply the textile and metal processing industry across Europe. Our products are trusted by textile weavers, knitters, broad weavers, automotive suppliers, wire weavers, wire knitters and wire braiders. Our products include: Metallic yarn, aluminium wire, stainless steel wire and copper wire

 2. FEIN - ELAST UMSPINNWERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Production of combination yarns and twines, as well as elastic Raschel knits: Single or double covered elastane yarns, with serving yarn made from filament fibres and/or staple fibres; Hamel Elastotwist twine made from elastic and non-elastic core yarns, with serving yarn made from filament fibres and/or staple fibres; Corespun and Sirospun yarns with elastic or non-elastic core yarns, wound together with cotton or viscose staple fibres; Elastic Raschel knits for (medical) functional textiles.

 3. MANIFATTURA M77 S.A.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MANIFATTURA M77 S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Fire si tesaturi elastice, Bumbac - fire si fibre, In - fire si fibre, Fire tehnice textile, nylon yarn, Lana - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Lenta, Italia.

 4. CORDONFIL S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CORDONFIL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, Thread for laces, Fire tehnice textile, Braided cords, jewellery cords, shoe laces, clothing drawstrings, și protective work masks. Are sediul în Brea De Aragón-Zaragoza, Spania.

 5. FIOFIBRA - COMPANHIA PRODUTORA DE FIBRAS SINTÉTICAS

  Portugalia

  Compania FIOFIBRA - COMPANHIA PRODUTORA DE FIBRAS SINTÉTICAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textured silk yarns, Polyamide, polyester and nylon yarns, nylon yarn, și finishing and dyeing textile fibers and yarns. Are sediul în Vila Nova De Famalicão, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WALTER DOLLENBERG SEILERMEISTER NACHF. JAN DOLLENBERG E.K.

  Germania

  Compania WALTER DOLLENBERG SEILERMEISTER NACHF. JAN DOLLENBERG E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. Are sediul în Wathlingen, Germania.

 2. HICOMAN SL

  Spania

  Compania HICOMAN SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewing threads. Are sediul în Cox-Alicante, Spania.

 3. ILK ADIM ARMATÜR OTO YEDEK PARÇA SIHHI TESISAT INŞ.SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Compania ILK ADIM ARMATÜR OTO YEDEK PARÇA SIHHI TESISAT INŞ.SAN. VE TIC. LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, mines, CNC milling, Fire tehnice textile, și fasteners. Are sediul în Ilk Adim Armatür Oto Yedek Parça Sihhi Tesisat Inş.san., Turcia.

 4. GARNFABRIK AMANDA GMBH

  Germania

  Compania GARNFABRIK AMANDA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, și Fire tehnice textile. Are sediul în Essen, Germania.

 5. PROMOTRESS

  Franta

  Compania PROMOTRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braid trimmings, și synthetic fibre braid. Are sediul în Ambert, Franta.

 1. SPINNEREI FORST GMBH

  Germania

  Compania SPINNEREI FORST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire elastice, Bumbac - fire si fibre, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, și Fire elastice. Are sediul în Forst, Germania.

 2. LENZING PLASTICS GMBH & CO. KG

  Austria

  Compania LENZING PLASTICS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ptfe spun yarns and threads, și Copolymer. Are sediul în Lenzing, Austria.

 1. OJSC SVETLOGORSKKHIMVOLOKNO

  Belarus

  Compania OJSC SVETLOGORSKKHIMVOLOKNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, Textile tehnice, Panza netesuta, Fire tehnice textile, Polyamide, polyester and nylon yarns, Textile tehnice, și Panza netesuta. Are sediul în Svetlogorsk, Belarus.

 2. DELTEX

  Franta

  Compania DELTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Tesaturi, Fire tehnice textile, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Tesaturi, și Fire tehnice textile. Are sediul în Sarlat, Franta.

 3. WAGENFELDER SPINNEREIEN GMBH

  Germania

  Compania WAGENFELDER SPINNEREIEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, Bumbac - fire si fibre, natural fibres, Fire tehnice textile, Technical threads and fabrics, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Wagenfeld, Germania.

 4. ZWICKAUER KAMMGARN GMBH

  Germania

  Compania ZWICKAUER KAMMGARN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, Fire tehnice textile, și rollers. Are sediul în Wilkau-Haßlau, Germania.

 5. TGE GMBH

  Germania

  Compania TGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial and synthetic spun yarns and sewing threads, spun yarns, Technical threads and fabrics, și sewing threads. Are sediul în Helmbrechts, Germania.

 6. PROTEX NEW ADVANCED TEXTILES GMBH

  Germania

  Compania PROTEX NEW ADVANCED TEXTILES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polyester threads, weaving yarns, thermoplastic granulates, și plastic yarns. Are sediul în Rosendahl, Germania.

 7. CORDERIE HENRI LANCELIN

  Franta

  Compania CORDERIE HENRI LANCELIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfoara si snur, și Sfoara si snur. Are sediul în Ernée, Franta.

 8. JSC GRODNO AZOT (PTC KHIMVOLOKNO)

  Belarus

  Compania JSC GRODNO AZOT (PTC KHIMVOLOKNO), care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Fire si fibre textile, Fire tehnice textile, Polyamide, polyester and nylon yarns, și polyamide spun yarns and threads. Are sediul în Grodno, Belarus.

 1. GARNE SCHMÄNK GMBH

  Germania

  Compania GARNE SCHMÄNK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire elastice, Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, și Fire elastice. Are sediul în Bocholt, Germania.

 2. C.T. POINT S.P.A.

  Italia

  Compania C.T. POINT S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. Are sediul în Rapino, Italia.

 3. ITC STEURER

  Austria

  Compania ITC STEURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, Fire elastice, Fire tehnice textile, Bumbac - fire si fibre, Fire elastice, Fire tehnice textile, și elastic yarns. Are sediul în Götzis, Austria.

 4. RANIE CHEMIE PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania RANIE CHEMIE PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, Fire si fibre textile naturale, Finisarea produselor textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, și Fire si fibre textile naturale. Are sediul în Wiehl, Germania.

 5. ROZMARYN-TEX

  Polonia

  Compania ROZMARYN-TEX, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, pure cotton yarn, Fire tehnice textile, Viscose fabrics, și viscose. Are sediul în Łódź, Polonia.

 6. PANDATEX GMBH

  Germania

  Compania PANDATEX GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, Matase - fire si fibre, Fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Ibbenbueren, Germania.

 7. KALETEKS TEKSTIL

  Turcia

  Compania KALETEKS TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 100% acrylic yarn. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 8. HERMANN TEXTILHANDELS GMBH

  Germania

  Compania HERMANN TEXTILHANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si fibre textile, Fire si fibre textile naturale, Fire tehnice textile, și artificial and synthetic spun yarns and threads. Are sediul în Albstadt, Germania.

 9. F.A. KÜMPERS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania F.A. KÜMPERS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz tehnic, Panza de uz tehnic, Viscose fabrics, raw fabric, și wool and animal hair blend spun yarns and threads. Are sediul în Rheine, Germania.

 10. IMPLAST GMBH

  Germania

  Compania IMPLAST GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire tehnice textile. Are sediul în Eitelborn, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit