• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • finisarea textilelor - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Finisarea textilelor - utilaje si materiale - Import export

 1. ATAK TEXTILE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Atak Textile Company is a cotton yarn, cotton knitted fabric and woven fabric supplier located in Gaziantep/TURKEY. For now, we supply single jersey fabric, fleece fabric, french terry fabric, rib fabric, cardigan fabric, pique fabric. Atak Textile Company serves to its wholesaler and garment manufacturer customers all over the world, with its high quality and fast service. FABRIC RANGE : 1.SINGLE JERSEY, FULL ELASTANE SINGLE JERSEY 2.PIQUE (DOUBLE PIQUE, SINGLE PIQUE, FULL ELASTANE SINGLE PIQUE) 3.INTERLOCK 4.1x1 RIB, 2x1 RIB, RIB WITH ELASTANE, FULL ELASTANE RIB 5.FRENCH TERRY, COT/PES FRENCH TERRY, FULL ELASTANE FRENCH TERRY 6.COTTON FLEECE, COTTON/PES FLEECE, BRUSHED FLEECE, UNBRUSHED FLEECE FINISHING: 1.THERMOFIXING 2.SINGLE DYEING 3.DOUBLE DYEING 4.ENZYME TREATMENT 5.SILICON SOFTENING 6.SANFORIZING 7.BRUSHING 8.CARBON BRUSH (PEACH EFFECT) 9.SHEARING MACHINERY: 1.KNITTING MACHINES (x45) 2.RAW FABRIC QUALITY CONTROL (x2) 3.HT DYEING MACHINES (x11) 4.STENTER MACHINE (THERMOFIXING/HEATSETTING) (x2) 5.SANFORIZING (COMPACTOR) MACHINE (x2) 6.BALLOON SQUEZEING MACHINE (ROPE OPENER) (x2) 7.DRYING MACHINE (x1) 8.BRUSHING (x2) 9.CARBON BRUSH (PEACH EFFECT) (x1) 10.FINISHED QUALITY CONTROL (X2) COLOURS: 1.ATAK TEXTILE COLOUR CHART 2.PANTONE COLOURS 3.ORIGINAL CUSTOMER COLOURS YARNS THAT USED: 1.OE COTTON 2.VORTEX COTTON 3. RING COTTON 4.COMPACT COMBED COTTON 5.VISCOSE YARN 6.ELASTANE YARN 7.POLYESTER YARN Contact us for more information !

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Masini de cusut industriale si accesorii, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, industrial textile machine supplies and accessories, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Esparreguera-Barcelona, Spania.

 3. TECMEC - TECNISUL MECATRÔNICA - BONDING AND LAMINATING MACHINES

  Brazilia

  Compania TECMEC - TECNISUL MECATRÔNICA - BONDING AND LAMINATING MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Estancia Velha, Brazilia.

 4. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Germania

  Compania GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de brodat si accesorii, embroidery machines, Masini de brodat si accesorii, Machines, custom-built, și embroidered clothing. Are sediul în Konken, Germania.

 5. INNOTRANSFERS

  Spania

  Compania INNOTRANSFERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, protective work masks, Finisarea produselor textile, și professional protection items. Are sediul în Montornes Del Valles, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAQUINAS DE COSER

  Spania

  Compania MAQUINAS DE COSER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewing machines, used sewing machines, și Sewing machines for textiles. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. RED CARPET S.R.L.

  Italia

  Compania RED CARPET S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, thread decatizing machines, și decatising fabrics and textile products. Are sediul în Carre', Italia.

 3. ASTENJOHNSON

  Belgia

  Compania ASTENJOHNSON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Bumbac - tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, Finisarea produselor textile, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Bumbac - tesaturi, și Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Eupen, Belgia.

 4. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Germania

  Compania GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupling machines. Are sediul în Grossostheim, Germania.

 5. SEKAISA

  Spania

  Compania SEKAISA, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiare de calcat industriale, Fiare de calcat industriale, textile machinery, machines for treating and finishing textile fibres, și textile machine repair. Are sediul în Banyoles - Girona, Spania.

 1. GRANDIS SRL

  Italia

  Compania GRANDIS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Autoclave, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, textile dyeing machines, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Autoclave, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Paderno Dugnano, Italia.

 2. PUMA PRO PARTS LTD

  Turcia

  Compania PUMA PRO PARTS LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, pump accessories for concrete, Rubber - pipes, tubes and hoses, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și accessories and spare parts. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 1. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italia

  Compania DANTI PAOLO & C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea produselor textile, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 2. ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS

  Irlanda

  Compania ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, machines and equipment for spinning and twisting, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și parts and accessories for textile machines. Are sediul în Galway, Irlanda.

 3. NOSEDA S.R.L.

  Italia

  Compania NOSEDA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și textile dyeing machines. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 4. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Franta

  Compania ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și textile industry. Are sediul în Elbeuf, Franta.

 5. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italia

  Compania OFFICINA MASTER S.P.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Prato, Italia.

 6. HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A.

  Spania

  Compania HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, yarn spinning machine, textile machinery, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Schwarzenbach a Wald, Germania.

 8. ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH

  Germania

  Compania ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Aachen, Germania.

 1. HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH

  Germania

  Compania HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Wagenfeld, Germania.

 2. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Germania

  Compania SCHENK-TEXTILMASCHINEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de brodat si accesorii, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 3. NOWOTECMA GMBH

  Austria

  Compania NOWOTECMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Neuhofen An Der Krems, Austria.

 4. MAKROCOSTURA

  Spania

  Compania MAKROCOSTURA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Alcala De Guadaira, Spania.

 5. E.J. CZIRAKY

  Germania

  Compania E.J. CZIRAKY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Tegernsee, Germania.

 6. ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER

  Germania

  Compania ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Dülmen, Germania.

 7. SECOND HAND TEXTILE

  Italia

  Compania SECOND HAND TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile second hand weaving machines, machines and equipment for finishing yarn, sale of used textile machinery, și machinery for treating and finishing fabrics. Are sediul în Gerenzano, Italia.

 8. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de brodat si accesorii, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Masini de brodat si accesorii. Are sediul în Nettetal, Germania.

 9. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Germania

  Compania STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Köln, Germania.

 10. KARL L. HÜBSCHMANN GMBH

  Germania

  Compania KARL L. HÜBSCHMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Augsburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Finisarea textilelor - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

941 Intreprinderile