• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • filtre pentru autoturisme- camioane- utilaje pentru constructii

Rezultate pentru

Filtre pentru autoturisme- camioane- utilaje pentru constructii - Import export

 1. VIRGIS FILTER SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 2. GEO-NEGOCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GEO-NEGOCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, și spare parts Perkins. Are sediul în Vitrolles, Franta.

 3. AIXFILTER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AIXFILTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Aachen, Germania.

 4. SOFIN - PRODUZIONE FILTRI INDUSTRIALI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SOFIN - PRODUZIONE FILTRI INDUSTRIALI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în San Mauro Torinese, Italia.

 5. SOFF -TECHNISCHE SIEBE DICHTUNGEN WERKZEUGBAU - INHABER LARS EBERT

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SOFF -TECHNISCHE SIEBE DICHTUNGEN WERKZEUGBAU - INHABER LARS EBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Kaulsdorf Ot Eichicht, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIMEXCO GROUP

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DIMEXCO GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, Anvelope, Compresoare, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, large stock skf bearings, Alternators, motor vehicle starter motors, Piese de schimb pentru camioane si remorci, și Anvelope. Are sediul în Rixensart, Belgia.

 2. SC BOZAVA MOB DESIGNE SRL

  Romania

  Societatea noastra va pune a gama foarte mare de piese auto, accesorii auto si produse de cosmetica si intretinere auto!

 3. OXYHTECH

  Spania

 4. FRAD FILTERI

  Serbia

  Compania FRAD FILTERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de ulei, Filtre de gaz, Filtre de ulei, Filtre de gaz, air filters, și fuel filters. Are sediul în Aleksinac, Serbia.

 5. ING.-BÜRO PETER LEYENDECKER VDI

  Germania

  Compania ING.-BÜRO PETER LEYENDECKER VDI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Kerpen, Germania.

 1. BALTIC FILTER JSC

  Lituania

  Compania BALTIC FILTER JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air filters. Are sediul în Sirvintu Raj., Lituania.

 2. TECNOLOMBARDA SRL

  Italia

  Compania TECNOLOMBARDA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, filtering cartridges, gas cartridges, Filtrare - aparate si materiale, și filters for air purification systems. Are sediul în Bergamo, Italia.

 1. BOSFILTER

  Serbia

  Compania BOSFILTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel filters, oil filters, vehicle oil filters, și air filters. Are sediul în Kosjerić, Serbia.

 2. SEGA FILTRE

  Turcia

  Compania SEGA FILTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air filters, oil filters, și fuel filters. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FILTECH GMBH

  Germania

  Compania FILTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Eschwege, Germania.

 4. SEYDA OTOMOTIV SANAYI TRICARET LTD. STI. - GOLD FILTER

  Turcia

  Compania SEYDA OTOMOTIV SANAYI TRICARET LTD. STI. - GOLD FILTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD.

  Turcia

  Compania EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane pneumatice, și Frane pneumatice. Are sediul în Hatay, Turcia.

 6. EGE AKTIF OTOMOTIV

  Turcia

  Compania EGE AKTIF OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. WINKEL FILTER LTD.

  Turcia

  Compania WINKEL FILTER LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. WUNDER FILTRE A.S.

  Turcia

  Compania WUNDER FILTRE A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - vehicule si materiale de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Car filters, și Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Atasehir/istanbul, Turcia.

 1. FAI FILTRI SRL

  Italia

  Compania FAI FILTRI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, industrial filters, water filters, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, și deoiler. Are sediul în Pontirolo Nuovo, Italia.

 2. AQUAFIGHTER DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania AQUAFIGHTER DEUTSCHLAND, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diesel filters, și tank cleaning. Are sediul în Kevelaer, Germania.

 3. HUTTER & SCHRANTZ TECHNISCHE GEWEBE GES.M.B.H.

  Austria

  Compania HUTTER & SCHRANTZ TECHNISCHE GEWEBE GES.M.B.H., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Wien, Austria.

 4. FM FILTER MONZA SRL

  Italia

  Compania FM FILTER MONZA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vehicle air filters, air filters, și filters for compressors. Are sediul în Monza, Italia.

 5. PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, injection pumps for motorvehicles, injection pumps for engines, și Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Mrągowo, Polonia.

 6. IKILER OTOMOTIV FILTRE USTUBU DETERJAN SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania IKILER OTOMOTIV FILTRE USTUBU DETERJAN SAN. VE TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air filters. Are sediul în DENIZLI, Turcia.

 7. ARY GEAR

  Turcia

  Compania ARY GEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. AIRPUR

  Spania

  Compania AIRPUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Barcelona, Spania.

 9. MARKA FILTRE

  Turcia

  Compania MARKA FILTRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de aer, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, filtration equipment, Chocolate pots, Filtre de aer, și Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. ZWM CZAJA PRODUCENT FILTRÓW I AKCESORII DO LPG & CNG

  Polonia

  Compania ZWM CZAJA PRODUCENT FILTRÓW I AKCESORII DO LPG & CNG, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Radlin, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit