• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei

Rezultate pentru

Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei - Import export

 1. BROADCAST ASSISTANCE BVBA

  Belgia

  Compania BROADCAST ASSISTANCE BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Video - productie, Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei, Filme - productie, Materiale pentru tragerea filmelor, Video - productie, Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei, Filme - productie, și Materiale pentru tragerea filmelor. Are sediul în St-Michiels, Belgia.

 2. ZUMTRADE AG

  Elvetia

  Compania ZUMTRADE AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiective pentru aparate fotografice, Blituri, Huse pentru materiale fotografice, Aparate fotografice, Obiective pentru aparate fotografice, Blituri, Huse pentru materiale fotografice, și Aparate fotografice. Are sediul în Bern, Elvetia.

 3. C.H. EQUIPEMENT

  Franta

  Compania C.H. EQUIPEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei, Broaste, inchizatoare si chei, și Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei. Are sediul în Creteil, Franta.

 4. ZHEJIANG CHANGYU NEW MATERIALS CO., LTD.

  Ucraina

  Compania ZHEJIANG CHANGYU NEW MATERIALS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei. Are sediul în Haining, Ucraina.

 5. KENRO LTD

  Regatul Unit

  Compania KENRO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Aparate fotografice, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, și Aparate fotografice. Are sediul în Swindon, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JACK ROE (C. S.) LTD

  Regatul Unit

  Compania JACK ROE (C. S.) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei, și Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei. Are sediul în Ross-On-Wye, Regatul Unit.

 2. BARGAIN BOOZE LTD

  Regatul Unit

  Compania BARGAIN BOOZE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei, și Filme - dispozitive pentru taierea si montajul peliculei. Are sediul în Crewe, Regatul Unit.

 3. ITW THERMAL FILMS FRANCE

  Franta