• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • filetare - masini-unelte

Rezultate pentru

Filetare - masini-unelte - Import export

 1. DORMER PRAMET ZN DER SANDVIK TOOLING DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DORMER PRAMET ZN DER SANDVIK TOOLING DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Erlangen, Germania.

 2. DC SWISS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DC SWISS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scule de filetat, Scule industriale, Scule de filetat, și Scule industriale. Are sediul în Rho, Italia.

 3. LUBERO GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LUBERO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 4. REBELL TOOLS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania REBELL TOOLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Mühlheim, Germania.

 5. PEE-WEE® KALTWALZ UND ROHRBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PEE-WEE® KALTWALZ UND ROHRBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Thread production machines, other, Screw manufacturing tools (thread rolling tools), Profile rolling machines, Thread rolling machines, Spline rolling machines, Planetary thread rolling machines, Cold forming machines, Threading tools, și Gear cutting tools. Are sediul în Diez, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KHAMA-TECH SRL

  Italia

  Compania KHAMA-TECH SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tarodare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Brusciano, Italia.

 2. AMEBA 101

  Spania

  Compania AMEBA 101, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Arganda, Spania.

 3. CERGIL INDUSTRY S.R.L.

  Italia

  Compania CERGIL INDUSTRY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filleting machines, și threading machine combs. Are sediul în Cura Carpignano, Italia.

 4. METZ WERKZEUGE

  Germania

  Compania METZ WERKZEUGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Zell, Germania.

 5. FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH

  Germania

  Compania FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Filetare - masini-unelte, Unelte de mana fara motor, tightening tools, metal punching, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Reinbek, Germania.

 1. ETABLISSEMENTS JOLIVET ET COMPAGNIE SAS

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS JOLIVET ET COMPAGNIE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, Precision undercutting, Bar turning steel and metals, filleting, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în La Séauve-Sur-Semène, Franta.

 2. EZ-TOOLS GMBH

  Germania

  Compania EZ-TOOLS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Vierkirchen, Germania.

 1. MGF SRL

  Italia

  Compania MGF SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aspersoare agricole, hydraulic tools, microwatering system, Aspersoare agricole, și nebulizers. Are sediul în Mezzani, Italia.

 2. FANUC BENELUX

  Belgia

  Compania FANUC BENELUX, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Roboti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, Filetare - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Injectarea materialelor plastice - utilaje, Filetare - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, și Automation. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 3. RIDGID ITALIA SRL

  Italia

  Compania RIDGID ITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Rozzano, Italia.

 4. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Germania

  Compania FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Diamante industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Filetare - masini-unelte, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Fürstenfeldbruck, Germania.

 5. ESGEN GMBH / MARK-LINE®

  Germania

  Compania ESGEN GMBH / MARK-LINE®, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Filetare - masini-unelte, Alezoare, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Filetare - masini-unelte, și Alezoare. Are sediul în Hemer, Germania.

 6. PETER EVANS

  Regatul Unit

  Compania PETER EVANS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezare - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Alezare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Alezare - masini-unelte, și Gaurire - masini-unelte. Are sediul în Erith, Regatul Unit.

 7. SOCOFIN MACHINERY OY

  Finlanda

  Compania SOCOFIN MACHINERY OY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plasma cut machines, și steel wire processing. Are sediul în Helsinki, Finlanda.

 8. KIZEM GROUP

  China

  Compania KIZEM GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipe benders, și pipe bending machines. Are sediul în Jiangsu, China.

 1. SC METAL PRODUCTION SRL

  Romania

  Compania SC METAL PRODUCTION SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezare - masini-unelte, Rectificare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, Filetare - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Rectificare - masini-unelte, Gaurire - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Curtea De Arges, Romania.

 2. SHENYANG HYCUT NC TECH. CO., LTD

  China

  Compania SHENYANG HYCUT NC TECH. CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Shenyang, China.

 3. PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI

  Polonia

  Compania PA-MET SJ ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY ADAM PAPROCKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, Unelte de mana fara motor, Filetare - masini-unelte, și Unelte de mana fara motor. Are sediul în Swidwin, Polonia.

 4. KIM UNION INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania KIM UNION INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolling machines for metal threads. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 5. GAMOR, S.L.

  Spania

  Compania GAMOR, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetare - masini-unelte. Are sediul în Asteasu, Spania.

 6. AMADA UNITED KINGDOM LIMITED

  Regatul Unit

  Compania AMADA UNITED KINGDOM LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Kidderminster, Regatul Unit.

 7. TAPMATIC WERKZEUGHANDEL GMBH

  Germania

  Compania TAPMATIC WERKZEUGHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Bergneustadt, Germania.

 8. GUSTAV STURSBERG

  Germania

  Compania GUSTAV STURSBERG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Remscheid, Germania.

 9. RDR VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania RDR VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Boizenburg, Germania.

 10. HIEBER & MAIER GMBH

  Germania

  Compania HIEBER & MAIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetare - masini-unelte, și Filetare - masini-unelte. Are sediul în Bretzfeld, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Filetare - masini-unelte - Import export

Număr de rezultate

12.954 Intreprinderile