• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • feriboturi - agentii maritime

Rezultate pentru

Feriboturi - agentii maritime - Import export

 1. Y5 SP. Z O.O

  Polonia

  Compania Y5 SP. Z O.O, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Złocieniec, Polonia.

 2. AGENCIA ADUANAL LOSEN S.C.

  Mexic

  Compania AGENCIA ADUANAL LOSEN S.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import title, foreign exports, customs carrier, și International trade. Are sediul în Guadalajara, Mexic.

 3. SVEMIR SHIPPING GMBH

  Germania

  Compania SVEMIR SHIPPING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Feriboturi - agentii maritime, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Companii maritime - linii, Feriboturi - agentii maritime, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. USG SHIPPING LINE

  Statele Unite ale Americii

  Compania USG SHIPPING LINE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

 5. LAROUSSI EXPRESS SERVICES

  Tunisia

  Compania LAROUSSI EXPRESS SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shipping agency, overland transports, și logistics assistance-international project. Are sediul în Rades, Tunisia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROMY BOTRANS

  Polonia

  Compania PROMY BOTRANS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goods transport by sea, și sea shipments with non-regular service. Are sediul în Koscierzyna, Polonia.

 2. FRATELLI D'AMICO ARMATORI S.P.A.

  Italia

  Compania FRATELLI D'AMICO ARMATORI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Roma, Italia.

 3. NSB REISEBÜRO GMBH

  Germania

  Compania NSB REISEBÜRO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, Voiaj si turism, Feriboturi - agentii maritime, și Voiaj si turism. Are sediul în Bremen, Germania.

 4. TRANSMARE S.R.L.

  Italia

  Compania TRANSMARE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Vado Ligure, Italia.

 5. OPERADORES ECONOMICOS ADUANEROS LOGISTICA INTEGRAL SL

  Spania

  Compania OPERADORES ECONOMICOS ADUANEROS LOGISTICA INTEGRAL SL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în LA LINEA DE LA CONCEPCION, Spania.

 1. CONSORZIO LAGO DI BRACCIANO

  Italia

  Compania CONSORZIO LAGO DI BRACCIANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în BRACCIANO, Italia.

 2. ROMO-SYLT LINIE GMBH & CO. KG

  Danemarca

  Compania ROMO-SYLT LINIE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, Linii maritime, Feriboturi - agentii maritime, și Linii maritime. Are sediul în Romo, Danemarca.

 1. CONSORZIO LIGURIA VIA MARE

  Italia

  Compania CONSORZIO LIGURIA VIA MARE, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Genova, Italia.

 2. GESCAB S.R.L.

  Italia

  Compania GESCAB S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Napoli, Italia.

 3. MEERPAHL & MEYER GMBH

  Germania

  Compania MEERPAHL & MEYER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. BIURO OBSLUGI ARMATORSKIEJ POLFERRIES

  Polonia

  Compania BIURO OBSLUGI ARMATORSKIEJ POLFERRIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Swinoujscie, Polonia.

 5. PETER GAST SHIPPING GMBH.

  Germania

  Compania PETER GAST SHIPPING GMBH., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. SOUTHAMPTON ISLE OF WIGHT AND SOUTH OF ENGLAND ROYAL MAIL STEAM PACKET COMPANY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SOUTHAMPTON ISLE OF WIGHT AND SOUTH OF ENGLAND ROYAL MAIL STEAM PACKET COMPANY LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 7. RODOS FERIBOT

  Turcia

  Compania RODOS FERIBOT, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydrofoils, și ferry and catamaran booking. Are sediul în Mugla, Turcia.

 8. CONSORZIO TRASPORTI MARITTIMI

  Italia

  Compania CONSORZIO TRASPORTI MARITTIMI, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Dorgali, Italia.

 1. RIGHETTI NAVI S.R.L.

  Italia

  Compania RIGHETTI NAVI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Cesenatico, Italia.

 2. ASHAWI

  Turcia

  Compania ASHAWI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Kilis, Turcia.

 3. LEUCA IN BARCA DI ROSARIO GIANLUCA ESCURSIONI ALLE GROTTE

  Italia

  Compania LEUCA IN BARCA DI ROSARIO GIANLUCA ESCURSIONI ALLE GROTTE, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Castrignano Del Capo, Italia.

 4. WESTERN FERRIES (CLYDE) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania WESTERN FERRIES (CLYDE) LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Dunoon, Regatul Unit.

 5. REDERIJ LOVERS B.V.

  Olanda

  Compania REDERIJ LOVERS B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 6. P&O FERRIES LTD

  Regatul Unit

  Compania P&O FERRIES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Dover, Regatul Unit.

 7. WESTFAL LARSEN SHIPPING ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania WESTFAL LARSEN SHIPPING ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Livorno, Italia.

 8. ALBERGO CALABATTAGLIA HOTEL

  Italia

  Compania ALBERGO CALABATTAGLIA HOTEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Ventotene, Italia.

 9. KILLIMER DOCK SERVICES LTD

  Irlanda

  Compania KILLIMER DOCK SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feriboturi - agentii maritime, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Ennis, Irlanda.

 10. CONSORZIO DEL GOLFO

  Italia

  Compania CONSORZIO DEL GOLFO, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Arzachena, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit